SOLVED: eM Client starter ikke på Windows 10

Etter at Windows Live ble avsluttet og Mail-appen viste seg å være overveldende, var brukerne i tvil om den neste e-posttjenerklienten. Mange tredjepartsløsninger var alltid der, og de viste seg for tiden å være mye bedre i alle forstand enn førstepartsverktøyet. En av disse er absolutt den amerikanske eM Client-tjenesten. Det går tilbake til Windows XP, og det er et av de beste valgene på Windows 10. Men noen brukere som gjorde dette valget, klarte ikke å gjøre eM Client på Windows 10. Det vil bare ikke starte for noen av dem.

Heldigvis er det en løsning på alle problemer. Så, start med feilsøkingstrinnene vi oppgav nedenfor, og vi forhåpentligvis løser problemet ved hånden.

Løsninger for å fikse eM Client problemer på Windows 10

 1. Feilsøk kompatibiliteten
 2. Kjør programmet som administrator
 3. Angi eM-klient som standard e-postprogram
 4. Oppdater eM Client
 5. Installer eM Client på nytt

1: Feilsøk kompatibiliteten

La oss starte feilsøkingstrinnene ved å sjekke kompatibilitetsproblemer. Selv om den siste iterasjonen av eM Client er nativt laget for Windows 10, er det ikke uvanlig at det blir ødelagt. Ledelsene vi fant i det dedikerte forumet peker mot kompatibilitetsproblemet.

For å unngå dette, oppfordrer vi deg til å kjøre feilsøkingsprogrammet for kompatibilitet. Slik gjør du det:

 1. Høyreklikk på eM-klientens snarvei og åpne Egenskaper.
 2. Velg kategorien Kompatibilitet .
 3. Klikk på Feilsøkingskompatibiliteten og følg instruksjonene.

2: Kjør programmet som administrator

En annen mulig årsak til problemet kan ligge i begrensningene Windows 10 pålegger tredjeparts e-postklienter. Som du allerede vet, er det den innebygde e-postprogrammet som er subpar i forhold til noen tredjepartsløsninger. Derfor foreslår vi at du kjører appen med administrativ tillatelse.

Sørg også for at appen ikke allerede fungerer i bakgrunnen, noe som kan ha forårsaket dette problemet i utgangspunktet. Åpne oppgavebehandling og drep eM-klienten. Etter det, gi det de administrative tillatelsene og håpet på det beste.

Slik kjører du eM Client som administrator på Windows 10:

 1. Høyreklikk på eM-klientens snarvei og åpne Egenskaper.
 2. Velg kategorien Kompatibilitet .
 3. Merk av for " Kjør dette programmet som administrator " og bekreft endringer.

3: Sett eM Client som standard e-postprogram

Fremover vil det ikke skade å sette eM-klienten som standard e-postapp. Hvis du hellere bruker den over Mail-appen for Windows 10, enn dette er en no-brainer. Videre må du sørge for at appen ikke starter med systemet. Noen brukere kunne løse problemet ved å starte appen manuelt i stedet for å la den starte med systemet automatisk.

Slik gjør du eM Client til standard e-postapp på Windows 10:

 1. Høyreklikk på Start og åpne Innstillinger .
 2. Velg Apps .

 3. Velg Standardapper under venstre rute.
 4. Klikk på Mail- ikonet.
 5. Velg eM Client fra rullegardinlisten.

Og slik kan du deaktivere programmet fra å starte med systemet:

 1. Åpne eM-klienten .
 2. Klikk på Menyen, velg Verktøy og deretter Innstillinger.

 3. Under fanen Generelt fjerner du merket for både " Minimer program til skuff " og " Kjør på systemoppstart " -bokser.

 4. Lagre endringer og start datamaskinen på nytt.

4: Oppdater eM Client og NET. Work

Nå, den mest fordelaktige løsningen på dette problemet har vi bumped inn i. Og det er oppdateringen. Sørg for at eM Client-appen er oppdatert, er av største betydning. Mange berørte brukere kunne løse problemet med en oppdatering som tilsynelatende optimaliserte applikasjonen. I tillegg må du laste ned den nyeste versjonen av NET. Framework, hvis du ikke allerede har det.

Du kan finne NET. Framework installer, her. For å oppdatere eM-klienten klikker du Meny> Hjelp> Søk etter oppdateringer.

5: Sett på nytt eM Client

Til slutt, hvis du fortsatt står fast med samme feil, bør du vurdere å installere eM Client på nytt og installere den på nytt. I utgangspunktet er dette den siste utveien, spesielt siden du må sikkerhetskopiere alle klientens data. Etter at du har gjort det, naviger til det offisielle nettstedet og last ned eM Client. Hvis du er PRO-bruker, kan du aktivere premiumfunksjonene senere.

Følg disse trinnene for å installere eM-klienten på Windows 10 igjen:

 1. Eksporter dataene dine for å bevare det.
 2. Åpne start .
 3. Se etter eM Client i programlisten .
 4. Høyreklikk på den og velg Avinstaller fra kontekstmenyen.

 5. Avinstaller programmet fra Kontrollpanel og start datamaskinen på nytt.
 6. Last ned eM Client, her.
 7. Installer eM-klienten og se etter endringer.

En ekstra fordel med PRO-modusen er den spesialiserte støtten, som om nødvendig vil gi deg de mer detaljerte trinnene. Hvis du betaler for lisensen, sørg for å legge inn forespørselen din, her.

Det er det. Ikke glem å fortell oss om disse trinnene hjalp deg med å håndtere problemet. Du kan gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.