Hvor kan jeg laste ned Windows Live Mail for Windows 10?

Før Microsoft introduserte Outlook og Mail som en universell app, brukte brukerne hovedsakelig Windows Live Mail som sin primære e-postklient. Noen foretrekker fortsatt å bruke Live Mail 2012, før du bruker Mail universell app. Men dessverre ble Live Mail begravet i Windows 7, og det kommer ikke med Windows 10.

Men selv om det ikke er forhåndsinstallert i Windows 10, er Windows Live Mail fortsatt kompatibelt med Microsofts nyeste operativsystem. Så, du kan installere det etterpå, du må gjøre noen få ting mer, for å få Windows Live Mail til å fungere på Windows 10 uten problemer.

Slik installerer du Windows Live Mail på Windows 10

Windows Live Mail kommer som en del av Windows Essentials, en pakke av Microsofts programmer som debuterte i Windows 7. Den består av Photo Gallery, Movie Maker, Windows Live Writer, OneDrive og selvfølgelig Windows Live Mail.

For å installere Windows Live Mail (som en del av Windows Essentials) gjør du følgende:

  1. Last ned Windows Essentials fra denne linken
  2. Kjør installasjonsprogrammet
  3. Når du kjører installasjonsprogrammet, velger du Windows Live Mail fra listen over programmer du vil installere (selvfølgelig kan du også installere andre programmer fra pakken)
  4. Vent til installasjonen er ferdig

Inntil nylig er det bare å installere Windows Live Mail nok til å kjøre det normalt på Windows 10, men det er ikke tilfelle lenger. Microsoft annonserte nylig endringer i Outlook, Hotmail, Live og MSN-tjenestene, og du må installere en bestemt oppdatering for å holde den i bruk.

Så, etter å ha installert Windows Live Mail, bare gå til denne siden, last ned og avinstaller oppdateringen KB3093594, som lar deg kjøre Windows Live Mail på Windows 10.

Selv om du kan kjøre og bruke Windows Live Mail på Windows 10, kan vi ikke fortelle hvor lenge det vil vare, fordi Microsoft oppfordrer brukerne til å bytte til den innebygde universelle e-postappen, og det er mulig at støtten til Windows Live Mail 2012 vil til slutt ende opp. Hvis du er villig til å prøve nye ting, anbefaler vi også sterkt at du sjekker ut Mailbird.

Mailbird er en flott e-postklient-app som støtter flere e-postkontoer. Du kan åpne HTML-e-postadressene dine og søke etter en bestemt e-post fra en av kontoene dine. Du kan også gruppere og tilpasse e-postkategorier for å gjøre arbeidet ditt mer behagelig og enkelt. Vi anbefaler på det sterkeste dette fantastiske verktøyet, for tiden det beste på markedet.

  • Last ned nå Mailbird gratis
  • Last ned og kjøp Mailbird Pro (50% avslag)

Hvordan bytter jeg fra Windows Live Mail til Outlook?

Hvis du laster ned en bestemt oppdatering (KB3093594) og konfigurerer Windows Live Mail, tar for mye tid, kan du alltid bytte til Outlook. Du kan enkelt eksportere alle dine Windows Live Mail-data til din nye Outlook-konto, inkludert dine kontakter, meldinger og vedlegg. For en trinnvis veiledning om hvordan du gjør det, sjekk ut Microsofts støtteside.

Hva er din favoritt e-postklient for Windows 10? Bruker du Windows 10s e-postprogram, eller ønsker du å gå på skolen, og motta e-postene dine på Windows Live Mail?

Fortell oss i kommentarene og sørg også for å sjekke ut vår liste over de beste e-postklientene for din Windows-PC.