Hvilken USB-stasjon for passordbeskyttelsessoftware skal jeg bruke i 2019?

Det er viktig og ganske enkelt å beskytte filene mot uautorisert tilgang. Det er mange spesialiserte verktøy som kan hjelpe deg med å beskytte filene mot uautorisert tilgang.

I denne veiledningen skal vi vise deg hva som er den beste passordbeskyttelsesprogramvaren for USB-pinnen din. Disse programvareløsninger lar deg skjule filer og mapper som er lagret på USB-flash-stasjonen, kryptere dem, legge til et passord for å beskytte filene dine og så videre.

Vi har nøye valgt disse verktøyene for å være kompatible med alle USB-flashdrivermodellene som er tilgjengelige på markedet.

Hva er den beste beskyttelsesprogramvaren for USB-stikkordbeskyttelse?

1. Folderlås (anbefalt)

Hvis du vil raskt og enkelt beskytte filene dine, vil du kanskje vurdere Folderlås. Dette er et enkelt verktøy, og det kan enkelt skjule filene dine og beskytte dem mot uautorisert tilgang. I tillegg kan du også kryptere filene dine ved å opprette et skap. Bare klikk på Krypter filer-knappen og legg til en etikett og et passord for skapet ditt.

Når det gjelder skapet, må du sette sin størrelse og passord manuelt. Etter å ha opprettet et skap, trenger du bare å legge til filer for å kryptere dem. Når det gjelder kryptering, støtter dette verktøyet AES 256-bit kryptering.

Dette verktøyet støtter også Secure Backup-funksjonen som laster opp dine krypterte filer til en skysserver. Denne prosessen er automatisk, slik at du enkelt kan laste opp dine låste filer. Vi må også nevne at dette verktøyet støtter end-to-end datakryptering og backup.

  • Last ned nå Folder Lock prøveversjon

Verktøyet lar deg også beskytte USB-stasjonen ved å kopiere krypterte skap. I tillegg til USB-flash-stasjoner, fungerer dette verktøyet også med CDer, DVDer og til og med e-postvedlegg. Folderlås støtter også digitale valets, slik at du kan legge til beskyttelse mot kredittkortinformasjon med 256-biters beskyttelse.

Hvis du vil, kan du tilpasse dine digitale lommebøker med egendefinerte ikoner, bakgrunner og maler for bedre organisering. Dette er en anstendig funksjon hvis du vil beskytte din identitet og kredittkortinformasjon online.

Mappelås har også en Shred Files-funksjon som permanent sletter filer fra harddisken din. I tillegg til individuelle filer og mapper kan denne funksjonen også rense en hel stasjon og dermed gjøre alle filene uopprettelige.

Vi må også nevne at dette verktøyet kan rydde historien din slik at du kan fjerne utklippstaveldata, midlertidige filer, nyere dokumenter og andre spor fra PCen.

Folderlås er et flott verktøy, og det vil tillate deg å enkelt beskytte filer på USB-flash-stasjonen. Lite-versjonen tilbyr de mest grunnleggende funksjonene, men hvis du vil låse opp alle funksjonene, må du kjøpe en fullversjon.

2. GiliSoft USB-kryptering

Det er ganske enkelt å beskytte USB-flash-stasjonen mot uautorisert tilgang, og du kan gjøre det ved å bruke dette verktøyet. GiliSoft USB-kryptering vil skape en virtuell stasjon på flash-stasjonen din, og du vil ikke kunne få tilgang til den med mindre du oppgir riktig passord.

Stasjonen forblir alltid skjult, og den eneste måten å avsløre er å kjøre GiliSoft USB-krypteringsverktøy fra USB-flash-stasjonen. Etter at du har startet programmet og tastet inn passordet, kan du enkelt få tilgang til den beskyttede stasjonen.

Når det gjelder kompatibilitet, er dette programmet fullt kompatibelt med alle slags flyttbar lagring. Programvaren bruker flere lag med beskyttelse, derfor vil filene dine alltid være beskyttet.

Det er verdt å nevne at denne applikasjonen har et brukervennlig grensesnitt, så selv de grunnleggende brukerne vil kunne bruke den. Søknaden er tilgjengelig som en gratis prøveversjon, men hvis du vil fortsette å bruke den, må du kjøpe en lisens.

3. Rohos Mini Drive

Dette verktøyet lar deg beskytte filene dine ved å lage en kryptert partisjon på en USB-flash-stasjon. Partisjonen din vil bli beskyttet av passord og kryptert ved hjelp av AES 256-bit kryptering. Krypteringsprosessen er automatisk og den blir utført på fluen. Vi må også nevne at kryptering følger NIST-standarder.

Verktøyet lar deg bruke den krypterte partisjonen på hvilken som helst annen PC uten å installere Rohos Mini Drive. Vi må også nevne at dette verktøyet bruker et sikkert virtuelt tastatur, slik at passordet ditt forblir skjult fra keyloggers og ondsinnede brukere.

Rohos Mini Drive er et enkelt verktøy, og den gratis versjonen lar deg lage partisjoner opptil 8 GB i størrelse. Hvis du vil fjerne denne begrensningen og opprette større partisjoner, må du kjøpe en fullversjon.

4. USB-beskyttelse

Et annet enkelt verktøy som du kan bruke til å passordbeskytte USB-flash-stasjonen, er USB Protect. Dette er et bærbart program, slik at det kan fungere på alle PCer uten installasjon. Programmet fungerer med et bredt spekter av enheter, inkludert USB-minnepinner, SSD-er eller andre flyttbare lagringsenheter.

Ved å bruke dette verktøyet, forblir filene dine trygge uansett hvilken plattform du bruker. Verktøyet støtter automatisk låsing, slik at USB-flash-stasjonen vil låse seg automatisk hvis du ikke bruker den.

I tillegg vil stasjonen bli låst så snart du kobler den fra PCen, og dermed beskytter filene mot uautorisert tilgang.

Dette er et enkelt og bærbart program, og for å kunne bruke det, trenger du bare å kopiere det til USB-pinnen og kjøre det. Etter det vil applikasjonen opprette en passordbeskyttet stasjon som vises når du kobler til USB-flash-stasjonen.

Den gratis versjonen fungerer med USB-minnepinner på opptil 4 GB, men hvis du vil beskytte en større USB-flash-stasjon, må du kjøpe den fullstendige versjonen.

5. USB Secure

Dette er et annet verktøy som kan beskytte din USB-minnepinne eller annet flyttbart medium. Dette er et bærbart program, så du trenger ikke å installere det for å kunne kjøre det. Programmet er PC-uavhengig, så det vil kjøre på hvilken som helst datamaskin uten problemer.

USB Secure er et enkelt verktøy, og du kan beskytte stasjonen og filene med ett enkelt klikk. Dette programmet fungerer som en virtuell stasjon, noe som betyr at du sikkert kan endre dine beskyttede filer. Når du snakker om hvilke, kan du se filene dine i skrivebeskyttet modus, eller du kan få tilgang til dem direkte.

Vi må nevne at du enkelt kan legge til og beskytte filer uten å låse opp stasjonen og dermed øke sikkerheten ytterligere.

Verktøyet er enkelt å bruke, og det leveres med et brukervennlig grensesnitt. Det er også verdt å nevne at USB Secure har flere lag med sikkerhet som vil beskytte filene dine til enhver tid.

Dette er et enkelt og bærbart verktøy, så det er perfekt hvis du vil beskytte USB-flash-stasjonen. Dessverre er USB Secure ikke gratis, men det er tilgjengelig som en gratis prøveversjon, slik at du kan laste den ned og prøve den ut.

6. Cryptainer LE

Cryptainer LE er et bærbart program som betyr at du kan kjøre den på hvilken som helst PC rett fra din flash-stasjon. Programvaren bruker virtuelle stasjoner for å beskytte filene dine, og du kan ha ubegrenset antall virtuelle stasjoner på USB-flash-stasjonen. Du kan få tilgang til stasjonene direkte og enkelt kopiere og kryptere enhver fil.

Alle filene og mappene dine er passordbeskyttet og trygge fra uautorisert tilgang til virtuell stasjon. Programmet har flippert grensesnitt, slik at du enkelt kan arbeide med flere krypterte stasjoner. Hvert volum representeres av en ny fane, slik at du enkelt kan navigere gjennom flere volumer.

Når det gjelder begrensningene, kan dette verktøyet opprette stasjoner opptil 10TB i størrelse, så det er perfekt hvis du trenger å kryptere store filer. Verktøyet er enkelt å bruke, og selv grunnleggende brukere skal kunne jobbe med dette programmet.

Vi må også nevne at dette verktøyet lar deg sende krypterte selvutpakkende filer. Denne funksjonen kan være ganske nyttig hvis du vil sende sensitive data til noen andre. For å låse opp filene må mottakeren skrive inn passordet, og det trenger ikke engang å ha Cryptainer LE installert.

Cryptainer LE er et flott verktøy, og du kan laste ned og prøve det gratis. Den gratis versjonen lar deg beskytte kun 100 MB data, men hvis du vil beskytte flere filer, må du kjøpe en lisens.

7. SanDisk SecureAccess 3.0

Denne applikasjonen er utviklet for å fungere med SanDisk flash-stasjoner, så det anbefales å bruke det bare med SanDisk-stasjoner. Verktøyet lar deg beskytte filene dine med et passord, og det vil også kryptere filene dine med AES 128-kryptering.

Etter at du har satt inn et passord, trenger du bare å legge til filene du vil beskytte, og de vil bli sikret med et passord. Programmet er enkelt å bruke, og det støtter multi-thread behandling slik at du enkelt kan kryptere filene dine. SanDisk SecureAccess 3.0 lar deg redigere dokumentene i hvelvet ditt, og det støtter også filstrømning.

Programmet har også automatisk utlogging, slik at filene dine vil være sikre, selv om du lar USB-minnepinnen være tilkoblet. Det er også verdt å nevne at applikasjonen støtter filreduksjon, slik at du kan slette filene dine med en gang.

SanDisk SecureAccess 3.0 er et gratis og enkelt program for SanDisk-stasjoner, så hvis du eier en kompatibel enhet, må du prøve dette verktøyet. Det er verdt å nevne at det også er en fullversjon som gir forbedret kryptering, automatisk sikkerhetskopiering og filsynkronisering.

Den fulle versjonen lar deg også dele private data med andre og tildele en stasjonsbokstav for hvelvet ditt for å enklere kryptere filer. Hvis du er en grunnleggende bruker og du ikke krever noen avanserte funksjoner, anbefaler vi sterkt at du prøver den gratis versjonen.

8. DiskCryptor

DiskCryptor er en freeware løsning som kan hjelpe deg med å beskytte USB flash-stasjonen. Verktøyet støtter AES, Twofish og Serpent encryption algoritmer, som bør være nok for de fleste brukere.

Det er også støtte for gjennomsiktig kryptering, dynamiske disker og disker med stor sektorstørrelse. Vi må nevne at verktøyet tilbyr høy ytelse som ligner ikke-krypterte systemer.

Verktøyet tilbyr omfattende konfigurasjon, og det kan fungere med tredjeparts oppstartslaster som LILO, GRUB, etc. Det er verdt å nevne at dette verktøyet kan kryptere system og oppstartbare partisjoner også. DiskCryptor lar deg også sette opplasteren på et eksternt medium og godkjenne ved hjelp av det aktuelle mediet.

Når det gjelder de støttede enhetene, støtter verktøyet fullt ut eksterne USB-lagringsenheter, så vel som CDer og DVDer. Dette verktøyet tilbyr et bredt utvalg av funksjoner, så det er perfekt for både grunnleggende og avanserte brukere.

DiskCryptor er et freeware verktøy, og du kan bruke det uten noen begrensninger, så vær sikker på å prøve den ut.

9. USB-sikkerhet

USB Security er et annet enkelt program som kan beskytte USB-flash-stasjonen med et passord. Denne applikasjonen installeres på USB-flash-stasjonen, og den vil beskytte den mot uautorisert tilgang på hvilken som helst PC.

Søknaden er enkel å bruke, og du kan beskytte dataene dine i tre enkle trinn. USB Security har et enkelt brukergrensesnitt, og det vil beskytte hele USB-flash-stasjonen med et passord.

På samme måte som mange andre verktøy på vår liste, vil dette programmet opprette en virtuell stasjon som du enkelt kan få tilgang til. Vi må nevne at den virtuelle stasjonen ikke er synlig med mindre du oppgir passordet ditt.

Dette betyr at den virtuelle stasjonen ikke vises automatisk når du kobler flash-stasjonen til PCen.

USB Security er et enkelt verktøy, så det vil være perfekt for grunnleggende brukere. Dessverre er dette verktøyet ikke gratis, men du kan laste ned og sjekke ut gratis prøveversjon.

10. StorageCrypt

Hvis du vil beskytte USB-flash-stasjonen, vil du kanskje vurdere dette verktøyet. Dette verktøyet fungerer med alle slags flyttbare medier, slik at det gir anstendig beskyttelse mot din USB-minnepinne. Verktøyet har litt utdatert grensesnitt, og enkelte brukere kan ha problemer med å tilpasse seg det.

Når det gjelder kryptering, trenger du bare å velge stasjonen du vil kryptere og velge mellom hurtig kryptering eller dyp kryptering. I tillegg kan du også aktivere bærbar modus slik at du kan kjøre dette programmet på hvilken som helst PC.

Dette er en anstendig applikasjon som vil beskytte din USB-minnepinne med et passord. Vi må nevne at dette verktøyet ikke er gratis, så du må kjøpe en lisens hvis du vil fortsette å bruke den.

11. USBCrypt

Et annet verktøy som kan hjelpe deg med å beskytte filene dine er USBCrypt. Ifølge utvikleren bruker verktøyet AES-kryptering som gir den sterkeste beskyttelsen. Dette verktøyet installeres til flash-stasjonen, slik at stasjonen din alltid er beskyttet.

Denne applikasjonen oppretter en virtuell kryptert disk der filene dine er lagret, og siden denne virtuelle disken bare kan nås med et korrekt passord, forblir alle filene dine beskyttet.

Når det gjelder kompatibilitet, kan dette programmet fungere med flyttbar lagring som bærbare harddisker, USB-minnepinner, etc. Programmet kan også fungere med interne harddisker. Vi må nevne at dette verktøyet kan fungere med både NTFS- og FAT32-stasjoner.

Når det gjelder de støttede stasjonene, fungerer dette programmet med hvilken som helst stasjon, uavhengig av størrelsen, og maksimumsgrensen for stasjonen er 128TB. USBCrypt er enkelt å bruke, og det bør være perfekt for både grunnleggende og avanserte brukere.

Dette er en solid applikasjon som beskytter USB-flash-stasjonen, og du kan laste ned og prøve gratis prøveversjon.

12. USB-bokser

Hvis du leter etter et enkelt verktøy som vil beskytte din USB-pinne med et passord, vil du kanskje vurdere USB-bokser. Programmet installeres på USB-stasjonen, og det vil beskytte filene dine, selv om du kobler stasjonen til en PC som ikke har dette verktøyet installert.

Når det gjelder kompatible enheter, fungerer denne stasjonen med nesten alle slags flyttbar lagring.

Vi må nevne at denne applikasjonen bruker flere lag for kryptering, slik at filene dine forblir beskyttet uansett hvilken plattform du bruker. Programmet har en hovednøkkelfunksjon, slik at du kan låse opp enheten ved hjelp av hovednøkkelen.

Dette er ekstremt nyttig hvis du klarer å glemme passordet ditt, og du må nullstille det. USB Locker bruker også anti hack-funksjonen som lukker programmet etter tre feilpassede passordforsøk.

USB Locker er en solid applikasjon, og den er perfekt for grunnleggende brukere siden den har et enkelt og brukervennlig grensesnitt. Dessverre er dette programmet ikke gratis, men hvis du vil prøve det, kan du laste ned gratis prøveversjon.

13. Kruptos 2 Go

Det er relativt enkelt å beskytte filene dine, og du kan gjøre det ved å bruke dette verktøyet. Kruptos 2 Go er et enkelt program som installeres på USB-flash-stasjonen, og det kjører på hvilken som helst PC rett fra din flash-stasjon.

Etter at du har installert programmet, må du opprette en filhvelv som du bruker til å lagre og kryptere filene dine.

Filhvelvingen er beskyttet av et passord og 256-biters kryptering, slik at alle filene dine forblir sikkert låst. Programmet er enkelt å bruke, og du kan kryptere filer ved å dra og slippe dem til hvelvet.

Kruptos 2 Go er ganske enkelt å bruke, så det vil være perfekt for grunnleggende brukere. Dessverre krever dette programmet en lisens, men du kan laste ned og prøve den gratis prøveversjonen.

14. SafeHouse Explorer

Dette verktøyet lar deg beskytte filene ved å lage et virtuelt volum på din lokale harddisk eller på ekstern lagring. Etter at du har opprettet et virtuelt volum og satt inn størrelse og passord, må du bare legge til filer i det, og alle filene dine vil bli beskyttet med 256-biters Twofish-kryptering.

Når det gjelder filene dine, forblir de usynlige og utilgjengelige til du låser dem opp ved å skrive inn passordet.

Programmet lar deg ha ubegrenset antall private oppbevaringshvelv, og du kan kjøre det direkte fra USB-flash-stasjonen uten installasjon. Hvis du vil, kan du opprette selvutpakkende EXE krypterte lagringshvelv for enkel og sikker fildeling.

SafeHouse Explorer tilbyr solid brukergrensesnitt og funksjoner, og viktigst er det tilgjengelig gratis. Det finnes også en profesjonell versjon tilgjengelig for kjøp hvis du trenger mer avanserte funksjoner.

15. LaCie Private-Public

Et annet verktøy som lar deg enkelt beskytte filene dine er LaCie Private-Public. Dette verktøyet gir 256-bits beskyttelse for AES, og det fungerer på både Mac og PC. Vi må nevne at dette er et bærbart verktøy, så du trenger bare å pakke ut den til USB-flash-stasjonen og kjøre den derfra.

Før du begynner å bruke dette verktøyet, må du angi størrelsen på det virtuelle volumet. Deretter setter du ønsket passord, og du er god til å gå. For å avsløre de skjulte filene må du kjøre LaCie Private-Public fra USB-flash-stasjonen.

Etter at du har skrevet inn passordet, vises det skjulte volumet, og du får tilgang til filene dine på en sikker måte.

Denne applikasjonen er enkel å bruke, så den er perfekt for brukere med første gang. Vi må også nevne at LaCie Private-Public er helt gratis, så det er ingen grunn til ikke å prøve det.

Det er mange gode USB-stikkordbeskyttelsesverktøy tilgjengelig, og de fleste av disse verktøyene er enkle å bruke. Hvis du vil beskytte din USB-minnepinne fra uautorisert tilgang, anbefaler vi sterkt at du laster ned og prøver noen av verktøyene fra denne artikkelen.

Hvis du allerede har brukt noen av verktøyene som er oppført i denne håndboken, kan du gjerne bruke kommentarene nedenfor for å fortelle oss mer om din erfaring.