Hvilken programvare som skal brukes til fotokollasje i 2019?

Som du vet, gir bildeserieprogramvaren deg en måte å vise frem dine favorittbilder. Fotokollager som viser en samling bilder i en enkelt bildefil er et godt alternativ til lysbildefremvisninger. Med Photo Collage-programvare kan du sette opp bildekollager med en rekke bilder som inkluderer ekstra utsmykninger (klistremerker og utklipp), former, tekst, musikk og kanskje til og med video.

De beste programmene gir deg mange maler og tilpassbare bakgrunner for collager sammen med bilderedigeringsverktøy og alternativer. Dette er noen av de beste fotokollasjeprogramvarene for ulike Windows-plattformer.

7 fotokollasjeprogramvare for Windows 10

1

Fotor (anbefalt)

Hvis du leter etter en freeware foto collage app, ikke se lenger enn Fotor! Fotor er en app du kan legge til Windows 10 eller 8 desktop og mobile plattformer fra programvarens nettsted. Programvaren er også tilgjengelig for Android, iOS og Mac-enheter. Videre kan du sette opp fotokollager med Fotors online collageverktøy. Nettverktøyet har en Fotor Pro-pakke med et abonnement på $ 8, 99 som gir deg mer enn 80 kollasjemaler og annet eksklusivt innhold.

Fotor for Windows gjør det mulig for brukere å sette opp collager med opptil 80 maler som støtter opptil ni fotografier. Alternativt kan du sette opp collager med sin Freestyle-modus for å arrangere bildene med et mer unikt layout. Programvaren gir deg muligheter til å justere grense skygger, hjørner og bredde og legge til mønstre til grenser.

I Freestyle-modusen kan du rotere bilder og justere gjennomsiktigheten deres; og Fotor inneholder 22 unike bakgrunner for collager. Det inkluderer også eksportalternativer for sosiale medier og bildesider som Twitter og Flickr.

Som fotor er multifunksjonsfotograferingsprogramvare, har den også rikelig med bilderedigeringsalternativer og mer enn 60 filtereffekter for å forbedre collagebilder med. Dette Windows-rapportposten forteller deg litt mer om appen.

  • Last ned den nå fra den offisielle nettsiden
2

Min Memories Suite

My Memories Suite er scrapbook programvare som er fantastisk for fotokollager. Dette har tonnevis av designverktøy og et intuitivt brukergrensesnitt som er greit å navigere. Programvaren er kompatibel med Windows 7, 8, 10 og Mac OS X-plattformer som er høyere enn 10.7.5. Min Memories Suite er detaljhandel på $ 39, 99 på utgiverens nettsted.

The My Memories Suite gir deg 86 premade maler for å sette opp collager med, noe som er mer enn de fleste alternativ programvare. Du kan også starte en fra bunnen av med tilpassede lerret dimensjoner, noe som forbedrer programvarens fleksibilitet. Min Memories Suite inneholder 1.354 utsmykninger for å dekorere dine collager med, mer enn 100 former, 228 tilpassbare bakgrunner og omfattende tekstalternativer.

Den er fullpakket med filter- og bilderedigeringsalternativer for å forbedre bildene dine, for eksempel Svart-hvitt, Rødeøynefjerning, Beskjære, Matte, Skyggeskygge, Blur, Emboss og Skisse. Programvaren lar brukerne også eksportere collagene som PNG-, JPEG- og PDF-filformater, sende dem til utskriftstjenester eller legge dem til CD eller DVD.

3

Picture Collage Maker

Picture Collage Maker gir ganske store ressurser for å sette opp fotokollager med. Du kan også sette opp kalendere, gratulasjonskort, fotobøker, utklippsbøker og tegneserier med programvaren. Dette programmet har hatt noen rave vurderinger, og du kan legge det til på Windows og Mac-plattformer. Programvaren er tilgjengelig på 39, 90 dollar, men for kommersielle brukere er det detaljhandel på 69, 90 dollar.

Det beste med Picture Collage Maker er sannsynligvis sin hastighet og brukervennlighet. Den leveres med et bilde collage skaperen som gjør at du kan sette opp collager i en jiffy. Programvaren har mer enn 100 maler og 500 + pyntegjenstander og andre ressurser som kan spruce opp collager. Den har også et ganske bra sett med redigeringsverktøy, om enn uten svart-hvitt-alternativ.

Du kan også eksportere kollagen med PDF-, JPEG- og PDF-formater, dele dem via e-post og til og med skrive ut dem på krus og T-skjorter med en egnet skriver.

4

Collageit

CollageIt er kollagen maker programvare som har en strømlinjeformet brukergrensesnitt design slik at du raskt kan sette opp collager. Du kan legge til programvaren til Windows og Mac-plattformer fra denne hjemmesiden.

Programvaren har en fjernet freeware versjon og en proprietær pakke detaljhandel på $ 29.90. Freeware-programmet har ikke et beskjæringsverktøy og legger til vannmerker på bildene.

Konfigurering av fotokollager er rask og enkel med CollageIt, da programvaren inneholder forhåndsvisninger i sanntid, og en WYSIWYG (hva du ser er det du får) redaktør. Programvaren genererer selv automatisk collager for deg fra opptil 200 bilder.

Brukere kan velge å sette opp en kollasje fra forhåndsdefinerte maler eller et tomt ark, og programvaren inneholder mange tilpasningsalternativer for dem. Selv om CollageIt er litt kort på bilderedigeringsalternativer, sikrer skæreverktøyet at du kan passe inn bilder i collagerom.

Programvaren støtter også en rekke eksportformater, for eksempel PNG, PDF, JPG, JPG og TIFF. I tillegg har det muligheter for å dele collager via e-post, Facebook eller Flickr.

5

MemoryMixer 4

MemoryMixer er fotokollagesoftware som inneholder et mangfoldig utvalg av redigeringsalternativer. Programvaren er tilgjengelig for Windows (XP up) og Mac OS X (10.4.x eller høyere) plattformer.

Dette er ikke gratis, men MemoryMixer forhandler for øyeblikket til en rabattert $ 19, 95 på utgiverens nettsted. Åpne denne siden for å sjekke ut brukergalleriene som viser noen av programvarens collager.

MemoryMixer inneholder 40 kollasjemaler for brukere, noe som ikke er et spesielt omfattende utvalg sammenlignet med noen av alternativene. Programvaren utmerker seg imidlertid med sitt mangfold av redigeringsverktøy som gir mer enn 1000 embellishments og 500+ bakgrunner.

Videre har MemoryMixer mange tekst- og formalternativer. MemoryMixer gjør det også mulig for brukere å legge til multimedieelementer i collagene. En annen god ting om dette programmet er at den har en automatisk collagefunksjon som automatisk fyller maler med valgte bilder.

Det kommer også med bilderedigeringsalternativer for beskjæring, fjerning av røde øyne, drop skygge og konvertering av bilder til svart og hvitt eller sepia. Så det er mange flotte collageverktøy som er pakket inn i MemoryMixer.

6

Phototastic

Phototastic er et flott alternativ til Fotor for Windows Mobile-brukere. Det finnes også en desktopversjon av appen, som du kan legge til i Windows 10 og 8.1 fra denne siden. Phototastic-appen er fritt tilgjengelig, om enn med noen kjøp i appen; men den fulle versjonen er detaljhandel på $ 1, 99. Dette er spesielt en fotokollage-app, og ikke bare et bilderedigeringsprogram med flere collagealternativer.

Phototastic har mer enn 140 standard collage rammer for deg å velge mellom, som kan inneholde opptil 25 bilder. Appen har også mange alternativer som du kan legge til klistremerker, tekst, egendefinerte bakgrunner og bruke fotorammer (inkludert polaroid- og filmstripsrammer) til collager. Du kan velge mer enn 30 effekter for fotografier og justere bildekontrast og lysstyrke.

Den virkelige skjønnheten i Phototastic er imidlertid at appen har støtte foran og bak kameraet slik at du kan ta bilder for collager med et innebygd handlekamera og bruke effekter på nyopptakte bilder. Appen støtter også fotodeling for Twitter, Tumblr, Flickr, Photobucket og andre sosiale medier.

7

FotoFusion

FotoFusion tilbyr en serie interessante fotokollagealternativer - og dette lander det til vår liste. Hvis du ikke har brukt en bildeditor før, så er FotoFusion det riktige valget for deg. Brukergrensesnittet er veldig enkelt å bruke og intuitivt, noe som betyr at du trenger bare noen få timer til å føle deg komfortabel med verktøyet.

Bare legg til bildene du vil redigere og bruk autokolleringsfunksjonene som tilbys av dette verktøyet for å få jobben gjort.

Bruk en resizable autocollage-region for å gjøre et øyeblikk attraktivt arrangement. Autoduplicate kan skape et dusin tilpassede gruppelayouter på få sekunder. Autopopulere et 40 siders bryllup album med en gang.

FotoFusion er mer enn et enkelt foto collage verktøy. Du kan bruke den til å legge til ulike effekter og lag til bildene dine, endre størrelse på bildene dine og mye mer.

Last ned FotoFusion

Det er seks flotte Windows-programmer og programmer for å sette opp fotokollager med. Med programvaren kan du sette opp visuelt flotte collager som inkluderer klistremerker, utklipp, unike oppsett, tekst, former og ekstra multimedia.

Selv om du ikke trenger å sette opp en bildekollage, kan de tilleggsalternativer for bilderedigering fortsatt være til nytte.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

  • Det beste fotoalbumprogramvaren som skal brukes på Windows 10
  • 8 av den beste PC-fotoredigeringsprogramvaren for 2018
  • 5 beste skjermer for fotoredigering for å kjøpe i 2018

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.