Hva er den beste PUBG Mobile emulatoren for PC å bruke i 2019?

PUBG (PlayerUnknown's Battlefield) er et populært online skytespill som spilles av millioner av spillere hver dag. Spillet har utviklet seg gjennom årene med en strømlinjeformet mobilversjon. Derfor er mobilversjonen høyt rangert av mange, da den gir nesten liknende funksjoner til PC-versjonen.

Siden kontrollene er montert i en liten skjerm, kan noen utilsiktede handlinger som for eksempel skyte våpenet ditt mens du justerer spillerens posisjon, oppstå. En annen ulempe er at spillet massivt avtar telefonbatteriet ditt.

Det ville definitivt vært bedre hvis du kunne simulere mobilspillet på en bedre enhet, for eksempel Windows PC. Dette er mulig hvis du bruker en emulator, det finnes flere emulatorer tilgjengelig for Android.

Varselord før du bruker en PUBG Mobile emulator

Men mange av disse emulatorene kommer med begrensninger og kan ikke være kompatible med noen spill og apps. Dette betyr at du kan oppleve noen tekniske problemer etter at du har installert dem.

I de fleste tilfeller snakker vi om problemer med emulatorstart, problemer med svart skjerm, spill fryser og så videre. Fortsett på egen risiko .

Ikke glem å oppdatere Windows-datamaskinen, deaktiver GPU og CPU hogging apps og program og rengjør oppstart datamaskinen. Disse raske tipsene vil hjelpe deg å redusere sjansene for å møte spillbugs.

Emuler PUBG Mobile på din Windows PC

1

Bluestacks (anbefales)

Bluestacks er den mest populære Android-emulatoren med millioner av brukere. Det har imidlertid vært mange klager om nylige utgivelser til tross for at det gir kvalitet og pålitelig service. Emulatoren er utviklet for enkel tilgang etterligning av grensesnittet til en Android-nettbrett.

I mellomtiden kommer denne emulatoren til PUGB Mobile i både gratis og betalte versjoner. Selv om den gratis versjonen er ridd med annonser, men du får en annonsefri opplevelse med premium-versjonen.

Bluestacks ville kjøre ditt PUBG Mobile-spill jevnt. Du kan også bruke alternativet til gamepad da det muliggjør integrasjon av forskjellige gamepad-funksjoner.

  • Last ned nå Bluestacks Emulator med PUGB Mobile gratis

I tillegg kan du også laste ned apper og spill eller installere frittstående APK-filer. Emulatoren har en av de største kompatibilitetene med spill og applikasjoner.

Til slutt, Bluestacks er en utmerket emulator som er kompatibel med Windows OS; dermed gir det deg en fordel å kjøre en stor mengde spill mest spesielt PUGB.

- LES OGSÅ : 8 beste Windows-konsollemulatorer å bruke

2

NoxPlayer

Dette er en av de beste emulatorene for PUGB Mobile tilgjengelig nå. Med denne programvaren kan du laste ned programmer som er lastet ned utenfor Play Store på PCen. Du kan nyte PUBG-spill ved hjelp av PC-spilleren. Emulatoren lar deg også kartlegge nøkler eller knapper for å utføre Android-funksjoner.

I tillegg bruker denne programvaren lagerversjonen av Android som er utviklet hovedsakelig for spill. Dette kan forventes, så mange bruker emulatorer til spill. Du kan også installere forskjellige programmer også. Emulatoren er gratis å bruke som er kult.

Det er også mange ekstra funksjoner som skjermdump og videoopptak. Disse funksjonene finnes fra verktøylinjen i høyre ende av vinduet. Derfor er NoxPlayer6 en anbefalt emulator som kan brukes til PUBG Mobile, ettersom du får raske funksjoner for gameplay og gamepad.

Runner Up Nox Player 6
  • Windows-kompatibel
  • Støtter gamepad / tastatur
  • x86 og AMD kompatibel
Last ned nå Nox gratis
3

memu

Memu Emulator er en av de få nye emulatørene som har klart å bli populær. Emulatoren er populær for sine brede funksjoner som gjør spillet enkelt på PC. Emulatoren kan aktivere virtualisering for PCen din, og det gir også god ytelse for integrert og dedikert grafikk.

I tillegg har Memu en rekke tastaturkartingsfunksjoner som kan tilpasses for PUBG Mobile spillbehov. Emulatoren gjør det mulig å installere APK-filer fra spillbutikk eller kopiere APK-appen eller spillene i emulatorvinduet.

Også, det er andre utvidede funksjoner på Memu emulator som gjør det til et godt valg for PUGB spillere.

Last ned Memu

4

Tencent Gaming Buddy

Dette er en av de beste emulatorene for PUBG Mobile på Windows-PCer. Denne emulatoren er spesielt utviklet for PUBG Mobile. Ifølge Tencent-PUGB-spillutgiveren ble emulatoren utviklet som følge av klager fra spillere om berøringsskjermkontroller på mobile enheter.

I mellomtiden kan Tencent Buddy du spille PUBG på din PC med kontroller fullt optimert for å forbedre spillingen. Hovedfordelen med denne emulatoren er at PUBG-kontrollene er riktig kartlagt på tastaturet og musen. Du kan velge blant ulike layout som passer best for deg. Du kan også enkelt bytte fra tastaturkontroll til musekontroll.

I tillegg bruker denne programvaren gode systemressurser; Du får imidlertid kvalitet gameplay framerate med utmerket grafikk. Derfor kan det hende du må senke grafikkinnstillingene dine når du bruker emulatoren på en low-end-datamaskin. Tencent Gaming Buddy er en utmerket emulator, da den gir spesiell oppmerksomhet til PUBG mobil med gode funksjoner.

Last ned Tencent Gaming Buddy

5

Apowersoft Android Recorder

Apowersoft Android Recorder er en programvare som støtter / streamer Android-skjermen til PCen din. Derfor kan du streame skjermaktivitetene dine på din PC i sanntid. Dette er bra for PUBG som du ville ha bedre spillopplevelse i motsetning til andre emulatorer, der det er problemer med å kjøre PUGB jevnt.

Det er også funksjoner som skjermdump og skjermopptaker; dette gjør at du kan ta skjermbilde og også spille inn spill på din Windows-PC.

Last ned Apowersoft Android Recorder

Til slutt gjelder emulatørene vi nevnte ovenfor, for PUGB Mobile-spill. Som du kan se, svarer du på spørsmålet 'Hva er den beste PUBG Mobile emulatoren?' er ikke en lett oppgave. Alle emulatorene nevnt ovenfor kommer med sine spesifikke sterke poeng.

For eksempel, hvis du eier en low-end datamaskin, bør du installere Tencent. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke vil være den raskest mulige emuleringsopplevelsen.

På den annen side, hvis du ønsker å nyte en lagfri PUBG Mobile-opplevelse, bør du installere Nox.

Vi vil gjerne få tilbakemelding fra deg på hvilken emulator du bruker til PUBG-behovene dine. Du er velkommen til å kommentere nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juni 2018 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.