Hvilke spill som Clash of Clans kan jeg spille på PC i 2019?

Clash of Clans er et veldig interessant og vanedannende fantasispill for Android og iOS. Som spiller tar du rollen som en landsbyleder. Du må lede og koordinere landsbyen, og bor og hjelpe dem med å bygge sin egen by.

Det er her den utfordrende delen kommer opp: landsbyen din må angripe andre spillere for å få tilgang til flere ressurser, og spesielt gull, eliksir og mørk eliksir. Samarbeidsfunksjoner støttes også: spillere kan bli med i lagene sine for å lage klaner, tilbake hverandre opp med tropper og ressurser når det er nødvendig, og mer.

Som vi allerede nevnte, er Clash of Clans bare tilgjengelig på Android og iOS. Hvis du er en PC-spiller og du vil spille dette spillet på din maskin eller kanskje andre spill som ligner Clash of Clans, så denne artikkelen hvis for deg.

Les dette innlegget for å lære hvilke spill som ligner Clash of Clans du kan laste ned og spille på Windows PC med BlueStacks . Dette innlegget er strukturert i to deler:

 • I første del vil vi liste 5 fantastiske spill som du kan spille på PC
 • I den andre delen viser vi deg en trinnvis veiledning om hvordan du laster ned BlueStacks og spiller Android-spill på PC.

Nyt!

5 spill som Clash of Clans for PC

 1. Forges of Empires
 2. Lords Mobile
 3. Vikinger: Krig av klaner
 4. Elvenar
 5. Boom Beach
 6. Rage War
 7. Hvordan spille spill som Clash of Clans on PC

1. Forges of Empires (anbefalt)

Som navnet antyder, utfordrer dette spillet deg til å bygge ditt eget imperium og lede det til storhet. Du starter i steinalderen og utvikler seg gradvis gjennom store epoker for å nå den ultimate epoken: Oceanic Future.

Som en spiller må du omhyggelig administrere produksjonen din for å samle inn så mange mynter og verktøy som mulig for å ytterligere utvide byggeplassen. Selvfølgelig, hvis du vil oppgradere ditt imperium raskere, kan du også bruke ekte penger til å kjøpe diamanter og teknologiske fremskritt.

Dette alternativet kommer veldig praktisk hvis du går tom for tiden. Husk at du må låse opp epokerne innen en begrenset tidslinje ellers vil fremdrift ikke bli validert. Å snakke om å utvikle seg gjennom epoker, som forventet, er teknologisk forskning nøkkelen, så sørg for å stadig fokusere på dette området også.

Interessert i å spille Forges of Empires? Du kan laste ned gratis det ved hjelp av BlueStacks.

 • Last ned nå Forges of Empires gratis

 • LES OGSÅ: 2019 Liste: Beste gratis Android-emulatorer for Windows 10 / 8.1 / 7

2. Lords Mobile (foreslått)

Lords Mobile er et veldig vanedannende og ekstremt populært multiplayer spill for Android og iOS. Så, hvis du er i raske action og onde kamper, så er dette det perfekte spillet for deg.

Spillet blander suksess med verdensbyggende mekanikk, RPG og RTG. Så, du har alle disse spilltypene i en enkelt tittel.

PVP-kamper støttes også, bare hvis du vil vise vennene dine som er den beste spilleren. Bare bygg din egen base og skape en sterk hær og deretter angripe og ødelegge fiendens baser. Hvis du vil lykkes, vis absolutt ingen nåde og ødelegge alt i veien. Ikke glem å gripe ressurser og bruke dem til å fremme ditt imperium.

- Last ned nå Lord Mobile (pluss BlueStacks) gratis

Å snakke om ressurser, fra tid til annen, kommer til å kjempe mot monstre og andre sjefer. Drep dem så snart som mulig og fang opp alle ressursene du kan fra dem.

Hvis du virkelig liker å konkurrere mot andre spillere, tilbyr Lords Mobile deg også muligheten til å delta i ulike konkurranser. Vær den første til å fange et sted på kartet, og prisen og ressursene er alle dine.

Er du nysgjerrig på å spille Lords Mobile? Last ned spillet gratis med BlueStacks.

 • LES OGSÅ: Slik bruker du Android-enheter som Windows 10 PC-tastatur

3. Vikinger: Klangkrig

Hvis du er interessert i Viking-mytologi, og du leter etter et morsomt Viking-tema spill å spille, så er Vikings: War of Clans det rette spillet for deg. Vi garanterer at du vil elske det.

Vikings: Clans War er en veldig utfordrende MMO som tvinger spillerne til å samarbeide for å bygge sterkere klaner - akkurat som vikingene gjorde.

Som det skjedde i vikingverdenen, spiller hierarkiet en svært viktig rolle i spillmekanikken, og klanene har sitt eget styrende hierarki. Avhengig av deres hierarkirolle har spillerne ulike myndighetsnivåer, og alle må arbeide for å oppnå kollektive mål og hjelpe andre klanmedlemmer til å utvikle seg.

Hver gruppe eller klan har sine egne regler og ledelsesstruktur, slik at kommunikasjon er nøkkelen når koordinere dine handlinger.

Som alle verdensbyggende spill, utfordrer Vikings: Clans of Clans spillere å samle så mange ressurser som mulig ved å oppgradere ressurser, oppdage nye ressurser og angripe og plage andre spillere. Du kan trenge å bruke ressursene til å oppgradere ditt imperium.

Hvert rike har et maktsted i sentrum. Å nå og fange det maktstedet er hovedmålet med spillet.

- Last ned nå og spill Vikings: Clans of Clans på din PC ved hjelp av BlueStacks

 • LES OGSÅ: Beste 15 Windows 8, 10 Tower Defense Games

4. Elvenar

Siden vi tidligere nevnte vikingene, la oss være på samme linje og fokusere på et elf-tema spill denne gangen.

Som navnet antyder, er Elvenar et bybyggespill der elver streifer fritt. Enten du velger å spille en elv eller et menneske, forblir hovedoppgavene dine det samme: Oppgrader din landsby, øk produktiviteten og forvandle den til et kongedømme.

Som du allerede har gjettet, har hver karakter sitt spesielle sett med ferdigheter. Å spille som en elf gir deg tilgang til kraftig magi som kommer veldig praktisk når du bygger. Hvis du velger å spille som menneske, har du en stor fordel når det gjelder bruk av middelalderske våpen.

- Last ned nå og spill Elvenar på din PC

Elvenars spillmekanikk ligner på hvilken som helst bybygging: Du må utforske kartet for å oppdage og samle sjeldne ressurser, øke produksjonen, utføre teknologisk forskning for å oppgradere din lille landsby og låse opp mange spesialressurser.

Husk at det å være i stand til å forsvare territoriet til enhver tid, er like viktig som å oppgradere infrastrukturen og fremme teknologiforskning. Heve en sterk hær av fantastisk skapning og vær klar til å forsvare ditt territorium når du er under angrep.

Interessert i å spille Elvenar? Du kan laste den ned med BlueStacks.

 • LES OGSÅ: 8 beste tankspill for Windows 10

5. Boom Beach

Nå, hvis du foretrekker et militært tema spill, er Boom Beach det perfekte spillet for deg. Denne tittelen ble utviklet av Supercelll, samme firma som også skapte Clash of Clans, så dette elementet alene er en garanti for at du blir forelsket i det.

Boom Beach ligger i et tropisk skjærgård, og hovedoppgaven er å beskytte øya mot angrep. Tittelen fokuserer primært på den militære strategidelen, utfordrende spillere til å bygge sin egen base fra bunnen av og oppgradere sine bygninger og tropper. Spillet støtter både singleplayer-oppdrag og multiplayer-kampanjer.

For å øke oppgraderingskapasiteten din må du samle ulike ressurser (gull, stein, jern, diamant). Du kan bruke disse objektene til svært spesifikke formål, for eksempel gir gull deg mulighet til å trene og oppgradere dine soldater.

Ikke glem å bygge spesielle statuer med Power Powder, Power steiner og andre lignende elementer for å øke hastigheten på troppens helse, helseoppretting og mer.

Du kan laste ned og installere Boom Beach på din PC ved hjelp av BlueStacks.

 • LES OGSÅ: 7 av de beste laptops for Windows 10 for 2019

6. Rage War

Rage War er et interessant strategispill som utfordrer deg til å utvide ditt imperium. Du starter liten, fra en liten by, og du har sjansen til å oppgradere til en stor by, samle en kraftig hær og slå fiender til å erobre nye territorier.

Du vil kjempe barbarer, store hærer og erfarne individuelle spillere som alle har spillet mål i tankene, akkurat som deg.

Du kan spille spillet direkte i nettleseren eller laste den ned på datamaskinen.

Hvordan spille spill som Clash of Clans på PC med BlueStacks

 1. Gå videre og last ned BlueStacks . Klikk på Last ned BlueStacks på PC.
 2. På neste side må du klikke på nedlastingen igjen for å begynne å laste ned BlueStacks-emulatoren til Windows-PCen.

 3. Deretter vil du se .exe-filen for BlueStacks-Installer lastes ned. Når den er ferdig, klikk på den og kjør den.

 4. Hvis du får 'Vil du kjøre denne filen?' pop-up, bare ignorere det. BlueStacks er helt trygt og vil ikke skade PCen din. Gå videre og klikk Kjør.

 5. Gjør det samme for neste trinn, hvis du får "vil du tillate at denne appen kjører på enheten din?" Klikk Ja.
 6. Nå er du nesten der. Gå videre og klikk Installer for å begynne å installere BlueStacks på PCen.
 7. Vent til installasjonsprosessen er ferdig. Som foreslått av BlueStacks, vil du kanskje deaktivere antivirusprogrammet midlertidig. Ikke bekymre deg, det vil ikke la noen virus i. Når det er ferdig, klikk på Fullfør.

 8. Nå må du vente et par minutter i "Start motoren" -trinnet i prosessen. Dette er nødvendig for Android-emulatoren for å vurdere PC-ytelsen og arbeidet tilsvarende.

 9. Deretter må du logge inn med Google-kontoen din. Dette kan virke irriterende, men det er faktisk et tegn på at BlueStacks har et profesjonelt forhold til Google, og dermed kunne laste ned et hvilket som helst Android-spill eller -app på PCen. Hvis du allerede er logget inn med en Google-konto, må du sørge for at du bruker den.

 10. Nå er det siste skrittet å sørge for at alt kjører jevnt på PCen. Gå videre og installer spillene du ønsker.

Som du kan se, kommer spillet fra Google Play Store seg selv og er også gratis. Installer den, se om den kjører på BlueStacks. Etter det kan du gå videre og laste ned et hvilket som helst Android-spill du ønsker.

Der du går, vi håper du likte denne listen. Nå, fortsett og last ned BlueStacks på PCen din for å installere alle disse spillene.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mars 2017 2 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.