Hva å gjøre når BBC iPlayer VPN ikke virker

BBC iPlayer er en ganske kul Internett-streaming, TV og radio, samt opptakstjeneste fra BBC, som er tilgjengelig for brukere av mobiltelefoner, tabletter, PCer og smarte TVer.

Tjenesten, som bare leveres til seere basert i Storbritannia, har vanligvis annonser (det de fleste ikke liker), men bare for brukere utenfor Storbritannia, så hvis du er i Storbritannia, er du trygg fra irritasjonene.

Men ikke alle er i stand til å bo i Storbritannia samtidig som de kan streame og nyte innholdet, som noen kan reise, mens andre bor i land der geografisk begrensning på innhold gjelder. Det er derfor de får VPN, for å få tilgang til slikt innhold.

Heldigvis er de beste VPN-ene for BBC iPlayer i kunnskapen om hvordan BBC forbyr sine IP-adresser, samt andre streamingtjenester. De fleste tilbydere erstatter vanligvis den blokkerte IP-en med en ny, men da blir det et stort spill av katt og mus mellom BBC iPlayer og VPN-leverandørene.

Så hva gjør du når BBC iPlayer VPN ikke virker ?

En av de enkleste feilsøkingsmetodene du kan bruke, er å starte enheten på nytt, men hvis dette ikke hjelper, og du ikke vet hva du skal gjøre, kan du prøve løsningene nedenfor.

 • LES OGSÅ: 6 beste VPN-tjenester for å se på British TV i 2018

FIX: BBC iPlayer VPN virker ikke

 1. Foreløpige sjekker
 2. Last ned den nyeste versjonen av VPN-en
 3. Endre VPN

1. Preliminære kontroller

Noen ganger fungerer ikke BBC iPlayer VPN fordi VPN-kontoen din kan ha gått ut, slik at du ikke kan koble til. I så fall må du sjekke med VPNs supportteam for å bekrefte om kontoen din fortsatt er gyldig, eller er utløpt.

Det er også godt å sjekke tredjeparts appinnstillinger som antivirus- eller brannmurinnstillingene som noen ganger blokkerer PPTP- og L2TP-protokollene, spesielt når sikkerhetsnivået ditt er satt høyere enn normalt nivå. I så fall deaktiver tredjepartsappene eller sikkerhetsprogramvaren og prøv å koble til igjen. Hvis dette hjelper, må du tillate PPTP, L2TP og IPSec gjennom antivirus og brannmur og deretter aktivere sikkerhetsprogramvaren igjen.

Kontroller ruteren din hvis du er koblet til en Wi-Fi-ruteren, og kontroller om passerer gjennom alternativer for PPTP, L2TP og IPSec, under kategorien Rørbrannmur / Sikkerhet og aktiver dem. Det du ikke har disse passerer gjennom alternativer, deaktiver ruteren brannmur og prøv igjen. Hvis dette virker, tillat PPTP, L2TP og IPSec gjennom ruteren brannmur, og aktiver deretter brannmuren igjen.

Du må også først og fremst sørge for at du skriver inn de riktige brukerens legitimasjon, hvilket er brukernavnet og passordet for pålogginger. Du kan bekrefte disse detaljene også med VPN-leverandøren din.

 • LES OGSÅ: Løs: Kanal 4 vil ikke spille av video når VPN er aktivert

2. Last ned den nyeste versjonen av VPN-en

Avinstaller VPN-appen du kjører, og logg deretter på VPN-kontoen din og følg instruksjonene for å konfigurere VPN-en. Finn den nyeste versjonen for enheten din, og koble deretter til igjen, og se om du har tilgang til BBC iPlayer.

For brukere av Windows 10, hvordan konfigurerer du en VPN:

 • Høyreklikk Start og velg Programmer og funksjoner

 • Finn din VPN fra listen over programmer og velg Avinstaller
 • I SetUp-veiviseren klikker du Du får et varsel etter en vellykket avinstallasjon, så klikk på Lukk for å avslutte veiviseren.
 • Hvis VPN fortsatt er oppført som tilgjengelig etter at du har avinstallert det, høyreklikker du Start og velger Kjør
 • Skriv ncpa.cpl og trykk Enter for å åpne vinduet Network Connections
 • Under Nettverkstilkoblinger, høyreklikk på WAN Miniport merket (din) VPN
 • Velg Slett
 • Klikk Start og velg Innstillinger

 • Klikk på Nettverk og Internett

 • Velg VPN

 • Hvis du ser VPN-en din som tilgjengelig, sletter du den

Koble til igjen til VPN og se om du kan få tilgang til BBC iPlayer.

3. Endre VPN

Finn et VPN som erstatter IP-adresser så snart BBC iPlayer blacklists dem. På samme måte kan det gå litt tid mellom når IP-adressen ble utestengt og når VPN-leverandøren endrer den, og dette kan være noen dager opp til flere uker. I så fall koble fra og koble deretter til igjen, og prøv til du finner en IP og servere som fungerer.

 • LES OGSÅ: Beste VPN uten båndbreddegrense: En CyberGhost Review

Det er gode VPN-leverandører som CyberGhost og Hotspot Shield VPN.

 • CyberGhost (anbefalt)

Dette VPN har 75 servere i over 15 land, slik at du kan få tilgang til BBC iPlayer, om tjenestene er blokkert eller ikke der du bor. Den Unblock Streaming-funksjonen gir deg tilgang til mange populære streamingtjenester, inkludert BBC, uten å teste servere manuelt. B

y standard, det gir funksjoner som skjuler IP, IP-deling som et ekstra sikkerhetslag, og Lekbeskyttelse mot IPv6-lekkasjer, DNS og port videresending lekkasjer. Når du er koblet til serveren, vil CyberGhost sende tilbakemelding om nettstedet du er koblet til og vil se, den nåværende serverplasseringen og beskyttelsesstatusen.

-> Kjøp nå Cyber ​​Ghost VPN (for tiden 77% avslag)

 • Hotspot Shield

Dette VPN lar deg ikke bare streame BBC iPlayer eksternt, men også surfe anonymt, låse opp nettsteder, sikre web-økter på hotspots, beskytte nettbasert personvern og blokkere mer enn 3 millioner skadelig programvare. Det er en av de mest pålitelige, spesielt hvis du bruker Windows, for å få tilgang til blokkerte nettsteder, med rask service og et sikrere webtilbud, da det beskytter dataene dine og logger aldri noe av informasjonen din, uansett hvor du er.

Den har også stasjonære og mobile apper for alle enheter, med tilgang til mer enn 1000 servere på 26 steder på opptil 5 enheter samtidig.

 • Få nå Hotspot Shield og sikre din tilkobling

Gi oss beskjed hvis noen av disse løsningene hjalp til med å fikse BBC iPlayer VPN fungerer ikke, ved å legge igjen en kommentar i seksjonen nedenfor.