Hva er den beste programvaren for å lære og gjøre statistikk?

Statistikk er et viktig aspekt i næringslivet og den akademiske verden som gjør databehandling et integrert aspekt. I dag er det mange måter å gjennomføre statistisk analyse med en rekke programvare som bidrar til å organisere, analysere og tolke data.

Videre er statistisk programvare i stand til å analysere beskrivende statistikk; Dette er statistikken som ordner data fra prøver og inferensiell statistikk som trekker konklusjonen fra dataene som er oppgitt. En stor fordel med denne programvaren er at de gir faktuelle data for ditt prosjekt og virksomhet.

Denne artikkelen fremhever noen av de beste statistiske programvareene du trenger for din bedrift eller prosjekt. Windows Report har samlet listen over beste programvare for læring og for å gjøre statistikk .

Beste verktøy for å lære og gjøre statistikk

1

MaxStat

Rangeres som den beste programvaren for læringstatistikk, er MaxStat rimelig statistisk programvare med mange funksjoner som passer til regningen. Denne programvaren gjør det mulig for brukere å sette opp statistisk analyse med tre enkle trinn. Programvaren er enkel å bruke og er praktisk for studenter og forretningsrevisorer.

I tillegg lar MaxStat deg forstå statistikkgrunnlaget med ulike opplæringsprogrammer som forklarer ulike viktige statistiske funksjoner. Du trenger bare å skrive inn dataene dine og stille nødvendig krav, med programvaren som tar vare på virksomheten. En annen viktig grunn til å utnytte MaxStat er at resultatet har kommet for hver analyse er lett å forstå og tolke i vitenskapelige termer.

Selv om, når det gjelder prising, varierer MaxStat fra $ 39 for studenter til $ 79 for høye brukere med andre kostnader som følge av ekstra tjenester.

Last ned MaxStat

2

AcaStat

En annen best programvare for læring og for å gjøre statistikk, er AcaStat en effektiv statistikk programvare som er tilgjengelig på Windows og andre OS. En unik funksjon er at du enkelt kan formatere variabler som verdier, etiketter og konfigurere kontroller.

I mellomtiden gir AcaStat deg også mulighet til å importere data fra regnearkfilene med kopi og lim inn verktøyet. Programvaren analyserer data raskt, slik at du kan designe frekvenstabeller, OLS og logistiske detaljer ved hjelp av AcaStat.

Imidlertid starter AcaStat-priser fra $ 10, med prisen økende ettersom brukerne har flere funksjoner.

Last ned AcaStat

3

Statwing

Hvis du er i rush for å kjøre statistisk analyse, er Statwing det beste verktøyet som er tilgjengelig for ditt øyeblikkelige behov. Denne statistiske programvaren kjører statistisk dataanalyse raskere enn flertallet av den statistiske programvaren som er tilgjengelig på markedet.

I tillegg har denne programvaren et enkelt grensesnitt med enkle retninger som gjør det enklere å generere data. Statwing gjør det mulig for brukerne å enkelt velge omriss for analyse som gir stor grad av selvtillit til statistiske resultater. Videre har brukerne også tilgang til grunnleggende kartlegging, for eksempel bardiagrammer og histogram som kan eksporteres til regnearkene dine.

Men, Statwing tilbyr brukere gratis prøveversjon, om enn begrenset, og deretter blir brukere belastet basert på funksjonene som kreves for deres statistiske analyse.

Last ned Statwing

4

SPSS

SPSS (utviklet av IBM) er en av de beste programvare for læring og for å gjøre statistikk brukt av millioner over hele verden. Den analytiske programvaren gir brukerne en rekke funksjoner og gir nøyaktig analyse av data.

Brukere kan enkelt analysere data med det enkle grensesnittet med alle verktøyene ordnet på menyen. Med et intuitivt brukergrensesnitt kan du også bruke sky-funksjoner; Dette gjør at SPSS kan oppdage nye trender for dine data.

I tillegg gir IBM SPSS en rekke statistiske analyser som tekst- og enhetanalyser, automatisert modellering og beslutningshåndtering og utvikling. SPSS hjelper deg også til å manipulere dataanalyse med sin automatiserte modellering og sørger for at det nøyaktige resultatet oppnås innen kort tid.

Videre er IBM SPSS ganske rimelig da de tar $ 1 for hver analyse som utføres på programvaren som er rettferdig for tjenestene som blir gjort.

Last ned IBM SPSS

5

Minitab

Minitab er en populær programvare for å gjøre statistikk som brukes av tusenvis av selskaper og institusjoner over hele verden. Programvaren har mange verktøy og funksjoner skreddersydd for å møte ulike statistiske mønstre og analyser. Med Minitab kan du bruke matematiske metoder som for eksempel konfidensintervaller for å sjekke median eller gjennomsnittet av dataene dine.

I tillegg har Minitab også en unik modellreduksjonsteknikk som gjør det mulig for programvaren å finne den beste regresjonsligningen for eksempeldataene dine. Statistiske resultater som kommer fra Minitab er nøyaktige, og du kan importere Excel-filer til Minitab-programvaren.

Videre har Minitab en gratis prøveversjon med premiumversjonen som starter på $ 29 i seks måneder, hvoretter brukere betaler et fast gebyr på $ 49 per år for å bruke funksjonene.

Last ned MiniTab

Som konklusjon har hver av programmene nevnt ovenfor sin styrke og svakhet; Derfor kan du velge at noen av dem skal møte dine statistikkbehov. Har du brukt noen programvare fra vår liste over beste programvare for læring og for å gjøre statistikk? Du er velkommen til å dele din erfaring med oss ​​ved å kommentere nedenfor.