Hva er de beste slangespillene til PC? Her er vår 2019-liste

Snakes slithering rundt oss ville sikkert gi oss krypene selv om det ikke har stoppet skapningen fra å ha med i noen av de tidligste og mest populære spillene vi har hatt på telefoner eller PCer.

Snake spill å spille på PC i 2019

1. Slither.io

Det er et flerspillersbasert spill. Det er også et relativt nytt spill, som bare har blitt utviklet i 2016. Men at det har steget til toppen av populasjonsdiagrammer er igjen bevis nok av hvor vanedannende spillet er. Reglene er også enkle, da alt som spillerne trenger å gjøre er å kontrollere slangeaktige skapninger. Det er også flerfargede pellets som slangene forbruker og dermed vokser i størrelse. Og jo lenger slangen vokser, mer spennende, vil spillet vise seg å være.

2. Snake vs Block!

Her er et spill hvor du får å lage slanger med baller. Utfordringen her er imidlertid å bryte mursteinene ved hjelp av slangen du har opprettet. Jo flere murstein du har brutt, mer er poengsummen. I tillegg får du flere baller for å gjøre større slange, noe som burde hjelpe deg med å bryte flere murstein. Samlet sett er det et enkelt spill, selv om du kanskje har forskjellige følelser etter at du har begynt å spille spillet. For å nå høy poeng er det kanskje ikke så lett.

3. Agar.io

Det er et annet multiplayer online spill. Ting starter med en enkel celle, selv om størrelsen øker etter hvert som du fortærer objekter. Imidlertid er vridningen her at du også kan splitte i to, en evne som blir nyttig når du må takle fiender, og et tokantet angrep er ofte bedre enn et enkelt angrep. Alt er spennende nok til å lokke i millioner av online spillere til verden av slanger på Agar.io.

4. 250k Snake

Det er et moderne slangespill basert på det klassiske prinsippet om forbruk av matblokker for å øke størrelsen. Så langt så bra, men i det øyeblikket slangen din slår opp med å berøre kroppen, mister du. I det hele tatt er det et enkelt spill, selv om moroa begynner når størrelsen vokser.

5. Snake Attack

Det er et online spill som er basert på et interessant prinsipp - den som berører en annen slange vil eksplodere og bli ute av spillet. Så alt du trenger å gjøre er å unngå å komme i kontakt med andre slanger. Samtidig må du presentere deg selv som mål for andre siden alle som berører deg, vil eksplodere. Du kan da forbruke sine rester for å øke størrelsen. På denne måten, jo lenger du overlever, desto flere poeng tjener du.

Et annet interessant aspekt med Snake Attack er at du kan være dødelig selv når du er liten og akkurat har startet. Størrelse spiller ingen rolle om jo større du er, flere sjanser for at andre slår ut, eller for det saks skyld, slår du også andre.

6. Snake Slither.io

Dette er et annet retro-inspirert spill hvor grunnprinsippet forblir det samme, det av slangen som fortærer objekter som vokser i størrelse. Med Snake Slither, er det litt annerledes i den forstand at du vil ha en liten slange å starte med. Slangen vil imidlertid også være veldig livlig i utgangspunktet, men vil bli klumpete som den vokser. Du vil få orbs å spise og vokse, men du vil også konkurrere med hundrevis av andre slanger i prosessen.

Utfordringen her er å unngå hindringer når du søker etter mat. Men slangen mister sine reflekser jo mer vokser det og det utgjør en annen utfordring.

7. Snake Munch

Dette er et annet slangespill som har en tendens til å holde deg limt til skjermen. Reglene er enkle skjønt, du kommer til å komme deg gjennom ved å rotere slangen enten med klokken eller mot klokken. Spis så mange frukter som du kan for å få i størrelse mens du holder deg fri av hindringene. Men når du vokser lengre, ta vare på å ikke ende opp med å bite din egen hale. Showet slutter da og der.

8. Snake Charmer

Tittelen kan være misvisende, da den ikke har noe å gjøre med å spille av spesiell musikk til danseslanger. Snarere kan det betraktes som en moderne ta på det klassiske Snake-spillet. Det er imidlertid noen nivåer å velge som styrer hastigheten som slangen beveger seg inn. Interessant er det en spesiell "Boss" -nøkkel som vil spare deg bare hvis du blir fanget i spillet i løpet av arbeidstiden.

9. Snake Hunt

Her er en annen klone av det klassiske Snake-spillet, men med en vri. Hindringer dukker opp tilfeldig, noe som gjør at du beveger deg ganske utfordrende. Legg til det de bevegelige musene du må jakte jevnlig for å overleve og vokse i størrelse, og du har ganske noe å håndtere. I det hele tatt, et interessant spill å holde deg engasjert i en stund.

10. Snake Pass

I motsetning til andre oppføringer på vår liste, er dette et actionpuslespill hvor du leder slangen gjennom ulike verdener. For å bevege seg gjennom 3D-verdenen, kan du klatre over ulike objekter rundt om i verden ved hjelp av Snake Physics.

Spillet har 15 forskjellige nivåer delt inn i fire forskjellige temaer, og hvert nivå har sine egne unike egenskaper og farer som holder deg på tærne. Spillet har en organisk vanskelighetsgrave, så den skal gi en anstendig utfordring for alle spillere.

Dette spillet er tilgjengelig på flere plattformer, inkludert PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og Steam, og det er fullt kompatibelt med ulike kontroller, så hvis du vil ha et unikt slangespill med fysikk og vakker grafikk, foreslår vi at du prøver Snake Pass .

Oversikt:

  • Vakker 3D verden
  • 15 nivåer delt inn i fire temaer
  • Unik bevegelsestil takket være Snake Physics-funksjonen
  • Tilgjengelig på PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch

Last ned Snake Pass nå

Det oppsummerer ganske enkelt de beste slangespillene du kan spille på din PC. Enten det handler om å kaste bort litt tid eller holde øye med noe mer beskatning, kan ovennevnte slangespillene være både avslappende og forfriskende for tankene dine.

I mellomtiden er her noen ekstra ressurser du kanskje vil utforske.

  1. Hungry Eaters er et nytt Snake-lignende spill for Windows 10-brukere
  2. Hva er de beste Pacman-spillene for Windows 10, 8?
  3. 20+ Windows 10, Windows 8 Spill å spille i 2018