Hva er de beste e-postklientene for å sende ut nyhetsbrev?

Tidligere, hvis du ønsket å dele informasjon med en gruppe mennesker, eller starte en annonsekampanje, må du gjøre det på den gamle skolen. Du kan kjøpe litt annonseplass i en avis, eller skrive ut og gi bort flygeblad. Heldigvis har vi i dag andre muligheter.

Vær du vil la venner og familie vite hvordan ting er i det siste, eller hvis du eier et selskap og trenger å sende masse e-post med kampanjer, har du en pålitelig e-postklient installert på PCen din.

Det er to måter å skape en effektiv e-postkampanje for dine produkter. Du kan bruke en e-postklientprogramvare til å lage en mal, og legge deretter manuelt hver e-postadresse fra adresseboken til BCC-feltet, eller en mer effektiv måte ville være å bruke spesialisert programvare for e-postmarkedsføring .

Hvis du bruker BCC-feltet til å legge til mottakere manuelt, er enkelte programmer begrenset til et bestemt nummer, for eksempel i Gmail, kan du bare legge til opptil 100 mottakere.

Ved hjelp av det andre alternativet - spesialisert programvare - kan du ikke bekymre deg om noen mottakergrenser i det hele tatt, og fordelen er at du enkelt kan lage flotte e-postmeldinger og dele den med tusenvis av mennesker med ett klikk.

I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste alternativene for e-postklientprogramvare som kan sende markedsføringsemail via begge måtene som er presentert ovenfor.

5 e-postprogramvare for å lage fantastiske nyhetsbrev

1

Mailbird

Mailbird er et veldig nyttig verktøy for å ha når du vil starte en e-postkampanje for å dele informasjon om ditt nye prosjekt, kunstmesse eller dele personlig informasjon med dine kjære.

Selv om Mailbird ikke har spesifikke funksjoner som omhandler oppretting av e-postkampanjer, tilbyr den deg alle verktøyene du trenger for å gjøre det.

Du kan bruke denne programvaren til å sortere e-postdatabasen din enkelt, koble flere e-postkontoer til den, og du kan også sikkerhetskopiere e-postadresser og viktige data til datamaskinens harddisk eller andre eksterne lagringsenheter.

Mailbird har full støtte for berøringsskjerm enheter, og du kan få tilgang til det innebygde søkeverktøyet. Dette verktøyet lar deg enkelt finne hvilken epost du trenger, ved hjelp av forskjellige søkealternativer.

Du kan søke i hele databasen etter fargekoden til hver e-post, tekst inneholdt, e-postadresse, mapper, etc.

For å effektivisere markedsføringskampanjen enda mer, kan du også angi egendefinerte hurtigtaster for noen av prosessene du gjentar ofte.

En annen veldig nyttig funksjon er at du kan bruke denne programvaren til å svare enkelt ved å bruke hurtig tilgangsskjermen (popup-vindu).

Alt er pakket inn pent i et godt utseende og lett å forstå brukergrensesnitt som også automatisk kan oppdage språket der en e-post er skrevet, og automatisk oversette den til språket ditt.

Redaktørens valg Mailbird
 • Social Media Integration
 • Vennlig brukergrensesnitt
 • Gratis versjon tilgjengelig
Få nå Mailbird gratis
2

eM klient

eM Client er et annet flott programvarealternativ som kan hjelpe deg med å opprette e-postmarkedsføringskampanjer, har et veldig brukervennlig grensesnitt, og tilbyr et stort sett med ekstra funksjoner.

Denne programvaren integreres perfekt med andre e-postklienter som Gmail, Exchange, Outlook, etc., og lar deg enkelt overføre kalendere, kontakter, etc.

Her er noen av de viktigste funksjonene i eM Client:

 • Store sikkerhetsfunksjoner med PGP-kryptering
 • Kan automatisk oversette e-post fra andre språk
 • Integrert chat app kompatibel med andre lignende tjenester
 • Kan planlegge forsinket sending av bestemte e-poster

Den gratis versjonen av denne programvaren lar deg bruke maksimalt 2 e-postkontoer, og hvis du vil ha litt mer enn det, kan du alltid få Pro-versjonen som også tilbyr VIP-støtte og kommersielle lisensrettigheter.

Sammenlignet med Mailbirds evne til å sende bulk e-post, bruker eM Client en annen, mer enkel strategi. Dette er trinnene du må ta:

 • Skriv ned alle e-postadressene du vil sende en epost til, i feltet Til
 • Skriv inn emnet for e-posten din i den spesifikke linjen
 • Skriv inn informasjonen i e-postens kropp
 • Klikk deretter på 'File', og velg 'Send som masse mail'.

Ved å bruke denne strategien, vil du kunne sende en epost til alle de personene du skrev inn i feltet Til, og lar deg beholde informasjonen til hvem du sender informasjonen til, privat.

Et annet triks å bruke når det gjelder markedsføringskampanjer i eM Client, ville være å lage en distribusjonsliste. Disse lister hjelper deg med å effektivisere tilførselen av e-postadresser, ved å opptre som en kontaktmal.

Du lager din spesifikke distribusjonsliste, inkludert alle menneskene i en gruppe du vil markedsføre, lagre den, og hver gang du vil sende informasjon ut til et sett av kundene dine, kan du gjøre det med bare noen få klikk.

For å opprette en distribusjonsliste, kan du følge disse trinnene:

 1. Klikk på 'File', og hold musen over 'Ny' -knappen.
 2. En popup-liste vil vises på skjermen, og du må velge alternativet 'Distribusjonsliste'.
 3. Et annet lite vindu åpnes, som lar deg lage nye lister ved å klikke på "Legg til ny" -knappen.
 4. Nå kan du kopiere og lime inn, eller taste inn hver adresse fra den gruppen manuelt, og trykk på Lagre.

Når alle disse trinnene er fullførte, vil du enkelt kunne legge til en distribusjonsliste i feltet Til, og sende bulk-e-postmeldinger umiddelbart.

 • Last ned em Client Premium Edition
3

ActiveCampaign

ActiveCampaign er en veldig kraftig nyhetsbrev-app, og har også innebygde CRM-funksjoner (Customer Relationship Management).

Det brede spekteret av funksjoner som finnes i denne programvaren dekker alle dine e-postmarkedsbehov, hjelper deg med å samle informasjon fra kundene dine for å markedsføre dem mer effektivt, og gir deg også fantastiske tilpasningsalternativer.

Det finnes et bredt spekter av funksjoner som finnes i denne programvaren. I tillegg til e-postmarkedsføringsverktøyene kan du også sende direktemeldinger - slik at du kan nå målgruppen din uansett hvor du finner dem på nettet, og bruke salgs CRM med automatisering - lar deg automatisere hovedprioriteringsprosessen.

Vi vil nå fokusere på de viktigste aspektene av denne programvaren, i dette tilfellet være evnen til å dekke alle dine e-postmarkedsføringsbehov, uten å måtte bruke noen tredjeparts programvare.

Her er en mer detaljert oversikt over e-postmarkedsføringsfunksjonene som finnes i ActiveCampaign:

1. E-postmarkedsføring

 • E-post Segmentering - tilpasse måten du kommuniserer med kundene dine via e-post, ved å endre måten e-posten ser ut, og innholdet. Dette øker engasjementet til dine kunder eller kunder.
 • Abonnementsskjemaer - så snart den mulige klienten abonnerer, kan du samle inn informasjon fra sin profil og følge opp informasjonen umiddelbart
 • Dynamisk innhold - du kan endre teksten, bildene i en e-post, slik at den passer perfekt til gruppen personer du prøver å nå
 • Split Testing - lar deg samle informasjon om kontaktens engasjement med e-postene dine, klikkede lenker, etc.

2. Markedsføring Automatisering

 • Nettstedsporing - denne funksjonen gir deg verdifull informasjon om hvilke produkter eller tjenester kontaktene dine er interessert i. Dette gir selvsagt muligheten til å tilpasse nyhetsbrevene til den innsamlede informasjonen, og konvertere flere kunder til ledere
 • Event Tracking - samler informasjon om hva kundene dine gjør i din søknad, eller på nettstedet ditt
 • Automatiseringsmål - sett automatiserte svar basert på hvilke handlinger kunden din tar
 • Automation Map - lar deg se effekten av din automatiseringsprosess i alle avdelinger
 • Attribusjon - gir deg viktig informasjon om hva som er de viktigste endringene du må søke om bedre resultater - SEO, PPC, Facebook-annonser, etc.
 • Split Action - Denne funksjonen lar deg tilpasse dine allerede opprettede automatiseringslister slik at de passer til andre kunder uten å måtte starte fra starten hver gang.

ActiveCampaign-versjoner

Lite- versjonen av ActiveCampaign gir deg tilgang til en fullverdig e-postredigerer som lar deg lage flotte nyhetsbrev. Denne programvaren bygger på ideen om at det er langt mer effektivt å tilpasse nyhetsbrevene til kontaktlisten din, og ikke omvendt.

Dette hjelper deg med å skape betydelige markedsføringskampanjer som er tilpasset dine kunders preferanser. ActiveCampaign Lite kommer også med markedsføringsautomatiseringsfunksjoner, slik at du kan spare tid og være mer effektiv.

De betalte versjonene av ActiveCampaign inneholder alle funksjonene som finnes i Lite-versjonen, og legger også til CRM-modulen, salgsautomatisering og muligheten til å få poeng fra kontaktene og lederne dine.

Hvis du vil se spesifikt hvilke funksjoner som er inkludert i hver versjon av denne programvaren, kan du bare besøke den offisielle ActiveCampaign-versjonens nettside.

Last ned ActiveCampaign

4

MailChimp

MailChimp startet som et forsøk på å gjøre e-postforsendelse litt mindre kjedelig enn det må være. Og det klarte å gjøre det. Men med tiden utviklet denne programvaren til en utrolig kraftig pakke med verktøy som dekker alle aspekter av skapelsen av nyhetsbrev og automatiserte markedsføringsfunksjoner.

For å kunne begynne å bruke MailChimp, trenger du bare å laste ned den, lage en konto, og deretter importere kontaktlister fra en hvilken som helst e-postleverandør du bruker. Etter at importen er gjort, kan du velge mellom et bredt spekter av e-postmaler som er utformet spesielt for å passe e-postmarkedsføringskampanjer.

Du har også frihet til å redigere dem på en hvilken som helst måte du vil, dra og slippe bilder inni, endre skrifter og tabeller etc. Før du sender e-postene, kan du også bruke innboksen forhåndsvisning, som lar deg se et eksempel på hvordan e-posten din vil se i forskjellige e-postprogrammer. På denne måten kan du forsikre deg om at hver kunde får en profesjonell e-post som representerer din bedrift fullt ut.

Hvis du ikke allerede har en kundebase, og du ønsker å få en, tilbyr MailChimp deg en flott destinasjonsside som hjelper deg med å bygge et flott nettsted for å være vært for nyhetsbrevet ditt, eller bare opprett og del og form online som folk kan bruke til å registrere deg.

Automatiseringsverktøyene som finnes i MailChimp, lar deg også automatisere sendingen av mange typer e-postmeldinger - velkomstmeldinger, påminnelser om handlekurv, bursdagsmeldinger, etc. Du kan også planlegge masseforsendelsen av e-post, tilpasset tidszonen til dine kunder.

En av de mest nyttige funksjonene i MailChimp er evnen til å generere detaljerte rapporter for hver av kampanjene dine. På den måten kan du lett forstå hvilken strategi som fungerte best, og hvordan du tilpasser deg slik at du får enda bedre resultater.

MailChimp-versjoner

Den gratis versjonen av MailChimp lar deg få virksomheten din startet, og tilbyr deg et stort utvalg av verktøy som dekker de grunnleggende behovene til hver e-postmarkedsføringskampanje:

 • Støtter opptil 2000 abonnenter
 • Kan sende opptil 12.000 e-poster per måned
 • Støtter multi-user kontoer
 • Kan opprette e-postkampanjer og destinasjonssider
 • Markedsføring automatisering alternativer
 • Kan anbefale produkter basert på din erfaring
 • Automatiseringsalternativer basert på dataene du samlet inn
 • Kan lage grunnleggende rapporter

De betalte versjonene av MailChimp inneholder alle funksjonene som finnes i Free edition, og legger til et bredt spekter av andre nyttige funksjoner. For både Grow og Pro-versjonen får du ubegrensede abonnenter og et ubegrenset antall e-poster per måned.

For et mer profesjonelt utseende, kan du også fjerne MailChimp-bunnteksten, gir deg tilgang til førsteklasses støtte, og låser også muligheten til å sende e-postmeldinger etter tidszon, avansert segmentering og sammenlignende rapporter.

Hvis du vil se en fullstendig liste over alle funksjonene som finnes i MailChimp for hver versjon, kan du besøke den offisielle prissiden.

Prøv MailChimp

5

MailUp

MailUp er et mer lett alternativ til alternativene for e-postmarkedsføring som vi forhåndsinnstiller ovenfor, men har fortsatt et utrolig utvalg av nyttige funksjoner. Du kan bruke denne programvaren til å sende nyhetsbrev, automatiserte meldinger betinget av egendefinerte elementer, og til og med opprette bloggjenstander.

For å være sikker på at en markedsføringskampanje er effektiv, må den dekke andre områder enn engasjement enn e-post. Det er derfor, med MailUp kan du også sende kvitteringer, SMS-meldinger og sosiale nettverk oppdateringer, alt fra ett enkelt og lettforståelig brukergrensesnitt.

Selv om det er mange alternativer tilgjengelig for markedsføring av produktene dine online ved å bruke MailUp, er det viktigste det fortsatt e-postmarkedsføringsalternativene.

En av de beste funksjonene i MailUp er at du kan tilpasse måten e-postene dine ser ut til de fineste detaljene, ved å bruke dra-og-slipp-editoren.

MailUp-versjoner

MailUp Web Edition tilbyr deg et ubegrenset antall abonnenter, lar deg lage 1 liste, kan opprette 3 e-post og sms utløser, og lar deg koble til 3 sosiale kontoer. Denne versjonen inneholder også forhåndsdefinerte e-postmaler, en dra og slipp-editor og ubegrenset datalagring.

De betalte versjonene av denne appen inneholder alle funksjonene som finnes i nettutgaven, med andre flotte tillegg. Her er noen av dem:

MailUp Pro

 • Kan skape 10 malm flere lister
 • Opptil 100 e-post og sms utløser
 • Kan generere opptil 12 avanserte rapporter
 • SMTP +
 • Egendefinert domene og full whitelabeling
 • Prioritert støtte

MailUp Enterprise

 • Kan lage et ubegrenset antall lister
 • Ubegrenset antall utløsere
 • Ubegrenset antall sosiale kontoer tilkoblet
 • Kan generere opptil 24 avanserte rapporter
 • Tilbyr stor vedleggsstøtte
 • Data gjenopprette kapabilites

Hvis du vil se en fullstendig liste over alle funksjonene sammenlignet med versjonen pf MailUp, finnes de i, kan du besøke den offisielle prissiden.

Prøv MailUp

Konklusjon

I denne artikkelen har vi utforsket noen av de beste e-postklientene som lar deg lage flotte e-postmarkedsføringskampanjer. Uansett om du vil bruke din normale e-postkonto for å sende masse e-post, eller du føler at du trenger spesifikke faglige nivåverktøy, dekker denne artikkelen dine behov.

I den første delen av artikkelen utforsket vi postklienter som enkelt kan sende masse meldinger, men har ikke andre markedsføringsverktøy. I den andre delen av denne artikkelen utforsket vi noen av de mer dyktige e-postklienter med spesifikke markedsføringskampanjefunksjoner.

Vi ville gjerne vite hvilket alternativ du valgte, og hvordan fungerte det for e-postkampanjene dine. Ta gjerne kontakt med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • 6 best automatiserte e-handel programvare for å kickstart din nettbutikk
 • 5 beste samtalehåndteringsprogramvare for Windows-PCer for å administrere kundeanrop
 • 5 av de beste webinarprogramvaren for å koble til kundene dine