Hva er de beste Blu-Ray-spillerne for bærbare datamaskiner?

Blu-Ray tilbyr noen av de beste filmene i HD (High Definition) og Ultra High Definition (UHD). Den inneholder det mest avanserte lagringsnavet for lagring av UHD-videoer (og filmer). Men Windows (og andre PCer) har ikke standard støtte for å spille av Blu-ray-videoer.

Derfor, for å nyte det beste av videokvalitet (via Blu-ray) på PCen, må du kanskje outsource og få en Blu-ray-spiller fra tredjepart. For enkelhets skyld vurderer denne artikkelen noen av de beste Blu-ray-spilleren Windows 10-programvaren.

I dag har ingen datamaskin en forhåndsinstallert mediespiller som kan spille Blu-ray-videoer. Det er imidlertid en rekke spesialdesignet programvare, noe som enkelt kan installeres for å spille Blu-ray filmer / videoer på PCer.

Og denne artikkelen er laget for å hjelpe deg med å velge det beste for din datamaskin, spesielt Windows-PCer.

Det er mange Blu-ray-spillere der ute. Så, vi ser bare på fem av de beste, Windows 10-kompatible, de.

5 beste Blu-ray-spiller programvare for bærbare datamaskiner

1

CyberLink PowerDVD

CyberLink PowerDVD er en industriell Blu-ray-mediespiller, utelukkende utviklet for Windows PC. Programmet støtter alle moderne versjoner av Windows, inkludert Windows 10, Win8.1, Win8 og Windows 7 (den støtter ikke MacOS-systemer).

CyberLink PowerDVD er også utstyrt for å støtte og spille av alle bemerkelsesverdige videoformater og kildefiler, inkludert DVDer, 3D / 4K Blu-ray og UHD Blu-ray-plater / ISO-filer / mapper.

Det huser også et av de best tilgjengelige lyd / lydsystemene i bransjen. Og det kan stå tå-til-tå med enhver mediespiller i denne forbindelse.