Brukere ber MS å legge til disse funksjonene i Windows 10 Gaming Edition

Windows 10 kan være en godbit for noen av de nye spillerne på grunn av mange grunner. Ifølge statistikken ble markedsandelen av Windows 10 64 bit på Steam rapportert å være 60, 62 prosent nylig. Det samlede markedet delt av Windows 10 OS ble rapportert alene for å være 96, 44 prosent.

Denne enorme økningen i popularitet er bare på grunn av systemoppgraderinger med forbedrede maskinvarespesifikasjoner.

Selv om det ser ut som operativsystemet ikke klarte å fange opp oppmerksomheten til de erfarne spillerne som er lei av ytelsesproblemer og rotete brukergrensesnitt. Så, de har krevd Microsoft for en Windows 10 Gamers Edition . Det er en rekke årsaker som skal være bak denne sterke etterspørselen fra brukerne.

La oss ta en titt på hvorfor brukere spurte Microsoft om å gjennomføre de respektive endringene og hvordan Redmond-giganten skal svare på den populære etterspørselen?

Hvorfor skal Microsoft utvikle et Windows 10 Gaming Edition OS?

1. Ultimate Performance Gains

Som Windows 10 Gaming Edition vil bli optimalisert for spill, så brukerne definitivt kommer til å oppleve store ytelsesgevinster. Det vil ikke bare minimere bakgrunnsprosessene, men også øke GPU-sykluser og CPU-tråder som vil bli dedikert spesifikt til spill. Videre kan maskinvaren og programvaren optimaliseres for å oppnå den ultimate ytelsen på PCen.

Mens den minimalistiske designen også vil redusere, distraksjoner fra brukergrensesnittet. Mye diskplass kan lagres ved å fjerne appvarsler og forhåndsinstallerte applikasjoner, inkludert Candy Crush, OneNote og Office etc. Ulike overklokkingsverktøy kan utvikles for å unngå å kjøre prosesser og applikasjoner i bakgrunnen.

Operativsystemet vil også definitivt kunne oppnå ytelse tweaks ved å gjenkjenne at et spill har kjørt i sitt minne. Så snart operativsystemet er i stand til å gjenkjenne spillapplikasjonene, vil det kutte ned alt minnet som brukes av spillene som ikke spilles av.

2. Brukervennlig

De fleste av spillerne er ikke interessert i alle forhåndsinstallerte programmer som følger med operativsystemet Windows 10. De er bare ute etter en minimalistisk design med alle de grunnleggende appene.

De fleste ganger søker de bare mediespilleren eller kanskje Google Chrome å kjøre i bakgrunnen mens du spiller. Redusering av antall funksjoner vil ikke bare redusere minneplassen, men reduserer også bugsene i stor grad.

Så, alle spillere vil bare bli kvitt alle uønskede programmene i Windows 10 Gaming Edition. Microsoft kan rett og slett tilby et sted eller Microsoft Store, hvor de kan installere programmene og appene etter deres behov.

3. Innebygde biblioteker

Det er alltid forvirrende for de fleste av spillerne å fortsette å installere C / C ++ og andre biblioteker igjen og igjen for å kunne kjøre deres favorittspill. Spesielt er det irriterende for de nye spillerne som ennå ikke er klar over programvarespesifikasjonene.

Derfor vil en versjon av Windows 10 med alle de innebygde bibliotekene spare mye tid og krefter for spillmiljøet. Mens standardbrukerne kanskje ikke er interessert i å ha en innebygd versjon av Windows.

4. Redusert spillpriser

De fleste av brukerne liker PC bare på grunn av at spill er tilgjengelige til mye billigere priser på Windows i forhold til andre håndholdte enheter etc. Dessuten er det ingen månedlig abonnementsavgift for å nyte favorittspillene dine for online spill.

5. Lavere kostnader for operativsystemet

En Windows 10 Gaming Edition vil definitivt redusere driftskostnadene for de fleste brukerne. Da de ikke trenger å betale for alle ekstra forhåndsinstallerte programmer og andre freebies som følger med operativsystemet.

Det vil tillate et overkommelig prisklasse spesielt for de lojale Windows-kundene. Spillere kan fortsatt nyte favorittspillene sine ved å betale en gang. Videre vil det definitivt bidra til å redusere piratkopiering også.

6. Frivillig Bidrag

Som Microsoft eier GitHub, kan selskapet også øke frivillige bidrag til spilltilsetningen ved å tillate åpen kildekodeutvikling av Windows-komponentene spesielt fra spillsamfunnet.

Programvarepakker og drivere kan gis til brukerne gjennom GitHub på samme måte som de er tilgjengelige for nedlasting til Linux-brukere. Mens de fleste utviklerne ville være interessert i å utvikle anti-cheat-verktøy for spillerne, selv på operativsystemnivå.

7. Oppgradering av maskinvare

Det vil være enkelt for PC-spillere å oppgradere enkelte maskinvarekomponenter etter deres behov. Det vil hjelpe dem å tilpasse sin spill-PC for å maksimere ytelsesspill.

8. Nettverksbåndbredde

Det er viktig at spillerne har raske nettverkssvar mens de spiller online. Nettverkspakken må sendes og mottas så raskt som mulig for å være fokusert på spillet og unngå forsinkelser eller fryser. De fleste av bakgrunnsprosessene og -appene prøver å tygge opp nettverksbåndbredden i standard Windows 10.

Telemetri er et eksempel som involverer kontinuerlig kontroll og nedlasting av oppdateringer i bakenden sammen med å hente e-post til brukerne under en spilløkt. Mens Windows 10 Gaming Edition kan prioritere alle spillpakker for å øke båndbredden.

Det vil bare tillate at ekstrapakkene er tilgjengelige for alle de ekstra tingene mens en bruker spiller et online spill.

Vil Microsoft lytte til brukerne?

Tilsynelatende har Microsoft alle de ressursene som kreves for utviklingen av en spesialisert spillutgave av Windows 10. Mens det ikke er nødvendig at programvaregiganten skal lytte til alle kravene fra brukerne.

Det kan ikke implementere alle funksjonene og dukker opp med bare de grunnleggende funksjonene som er avgjørende for spillmiljøet. Det kan også komme opp med en spillmodus eller et alternativt startalternativ ved oppstart av standardversjonen.

Det er også sjanser for at Microsoft også kan implementere en funksjon som skal stoppe alle unødvendige bakgrunnsprosesser under en spilløkt. Det er bare et spørsmål om tid for å se hvordan Microsoft svarer på brukerens forespørsler.

RELATERTE ARTIKLER:

  • Topp Windows 10-spill for å få deg i gang [Desktop]
  • 2019 liste: 5 beste spill som Clash of Clans å spille på PC [Last ned]
  • 5 beste spillprogrammeringsprogramvare for å lage fantastiske spill