Bruk plass på PC uten å aktivere Windows 10s stedservice

Mens du kanskje alltid vil la PCen bruke Location Service for Windows 10 som et tilleggsverktøy for apper som Cortana og Weather, slik at tjenesten kan på en måte invadere ditt privatliv, for ikke å nevne det store batteriforbruket.

Så, hvis du fortsatt vil komme til reisemålet uten å ha en hitch, men uten å slå på Location Service for Windows 10, vil følgende trinn veilede deg i henhold til dette.

Bruke plasseringsbaserte apper uten å slå på stedstjeneste

Først av, vær oppmerksom på at denne metoden bare fungerer på Microsoft-apper som Maps og Weather, blant andre. Med apper som ikke er Windows, kan det hende du må aktivere plasseringenstjenesten.

Hvis du bruker Windows 10 på PCen, har du kanskje lagt merke til et alternativ som heter Standardplassering. Dette verktøyet lar deg angi en standardplassering, som navnet antyder, og alle andre plasseringsbaserte apper på PCen din gjenkjenner den som din nåværende posisjon. Det betyr at ingen annen enhet vil kunne finne siden plasseringenstjenesten er deaktivert.

  1. Hvis du vil slå av lokaltjenesten i Windows 10, åpner du Innstillinger på PCen ved å klikke på Win + I-knappene samtidig. Du kan også se etter Innstillinger-knappen i Win + X-menyen.
  2. Trykk deretter på Personvern> Plassering . Du vil se en endringsknapp på høyre side under plassering for denne enheten er på .

  3. Velg den knappen og klikk på veksleknappen for å slå på plasseringstjenesten på din Windows 10-PC.

  4. Deretter velger du Set Default- knappen under Standardplasseringsalternativ . Kartappen vises da. Du får se alternativet Set default location i øverste venstre hjørne.
  5. Skriv inn en adresse som standardplassering. Når et sted vises på kartet, klikker du på Endre-knappen.

Etter det, bør du ikke bli plaget av konstante oppfordringer og be om at Lokaliseringstjenester skal aktiveres for at appen skal fungere skikkelig. På den måten holder den seg fast med adressen permanent. Hvis du må aktivere Location-tjenester på nytt, kan du bare gå tilbake til Innstillinger> Personvern> Plassering og aktivere det der.

Vet du om andre triks for å bruke plasseringsbaserte apper uten å aktivere plasseringenstjenesten på Windows 10? Gi oss beskjed.