UDFS FIL SYSTEM feil i Windows 10 [SOLVED]

Blue Screen of Death-feil er en av de mest problematiske feilene å fikse på Windows 10, siden det noen ganger er vanskelig å finne den eksakte årsaken til feilen.

Disse typer feil kan være ganske plagsomme, derfor skal vi i dag vise deg hvordan du kan fikse UDFS_FILE_SYSTEM feil.

Slik løser du UDFS_FILE_SYSTEM BSoD-feilen

 1. Oppdater Windows 10
 2. Oppdater driverne
 3. Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet
 4. Kjør SFC-skanningen
 5. Kjør DISM
 6. Sjekk harddisken
 7. Sjekk etter problematiske applikasjoner
 8. Utfør ren oppstart
 9. Utfør Windows 10 tilbakestilling

Fremgangsmåte for å fikse UDFS FIL SYSTEM feil

Løsning 1 - Oppdater Windows 10

Windows 10 er et flott operativsystem, men det har noen problemer med visse maskinvare og programvare. Noen ganger er maskinvare eller programvare ikke fullt kompatibel med Windows 10, og det kan forårsake alle slags problemer, en av dem er UDFS FIL SYSTEM Blue Screen of Death-feil.

For å fikse disse typer problemer anbefales det at du bruker Windows Update og laster ned de nyeste oppdateringene for Windows 10.

Installere Windows-oppdateringer er viktig hvis du vil holde datamaskinen trygg fra ondsinnede brukere, men samtidig gir disse oppdateringene mange feilrettinger relatert til maskinvare og programvare. Hvis du vil unngå at BSoD-feil oppstår, må du huske å holde Windows 10 oppdatert med de nyeste oppdateringene.

Løsning 2 - Oppdater driverne

Last ned Windows 10-oppdateringer er avgjørende for systemets stabilitet og sikkerhet, men det er like viktig å laste ned drivere for enhetene dine. Drivere tillater Windows 10 å gjenkjenne og bruke maskinvaren, og hvis bestemt maskinvare er utdatert eller ikke kompatibel med Windows 10 som kan forårsake BSoD-feil, som for eksempel UDFS FILSYSTEM, skal vises. Oppdatering av drivere i Windows 10 er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + X for å åpne Power User-menyen. Velg Enhetsbehandling fra listen.

 2. Når Enhetsbehandling åpnes, høyreklikker du enheten du vil oppdatere, og velg Oppdater driverprogramvare fra menyen.

 3. Velg Søk automatisk for oppdatert driverprogramvare . Windows 10 vil nå automatisk laste ned og installere den beste programvaren for enheten din.

 4. Gjenta trinnene for alle enhetene du vil oppdatere.

Selv om nedlasting av drivere fra Enhetsbehandling er ganske enkelt, hevder noen brukere at bruk av Enhetsbehandling ikke er den mest pålitelige metoden for nedlasting av drivere. Ifølge dem laster Device Manager ikke alltid ned de nyeste driverne for enhetene dine, og det kan noen ganger være et problem

. Hvis du vil laste ned de nyeste driverne, bør du sannsynligvis laste dem ned manuelt. Det er ikke vanskelig å laste ned drivere manuelt, og alt du trenger å gjøre er å besøke maskinvareprodusentens nettsted og laste ned de nyeste driverne for enheten din.

Oppdater drivere automatisk

Å søke etter sjåfører på egen hånd kan være tidkrevende. Så, vi anbefaler deg å bruke et verktøy som vil gjøre dette for deg automatisk. Å bruke en automatisk driveroppdaterer vil sikkert spare deg for å måtte lete etter drivere manuelt, og det vil alltid holde systemet oppdatert med de nyeste driverne.

Tweakbit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton Antivirus) vil hjelpe deg å oppdatere drivere automatisk og forhindre skade på PCen forårsaket av å installere feil driverversjoner. Etter flere tester konkluderte teamet vårt om at dette er den best automatiserte løsningen.

Her er en rask guide til hvordan du bruker den:

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.

 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

  Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Løsning 3 - Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet

Hvis oppdateringen av systemet og drivere ikke fikk jobben, la oss prøve å kjøre noen få feilsøkingsverktøy. Den første feilsøkeren vi skal prøve, er Windows 10s innebygde feilsøkingsverktøy. Dette verktøyet kan hjelpe deg med å løse forskjellige systemproblemer, inkludert BSOD-feil.

Slik kjører du Windows 10s innebygde feilsøkingsverktøy:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Velg Feilsøking fra menyen til venstre.
 3. Velg BSOD fra høyre rute og klikk Kjør feilsøking .

 4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Løsning 4 - Kjør SFC-skanningen

Det neste verktøyet vi skal prøve, er SFC-skanningen. Dette er et kommandolinjeverktøy som i utgangspunktet skanner systemet ditt for potensielle problemer, og løser dem underveis (hvis løsningen er mulig, selvfølgelig).

Slik kjører du SFC-skanningen i Windows 10:

 1. Høyreklikk på Start-menyknappen, og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Skriv inn følgende linje og trykk Enter: sfc / scannow

 3. Vent til prosessen er ferdig (det kan ta en stund).
 4. Hvis løsningen er funnet, blir den automatisk brukt.
 5. Lukk nå Kommandoprompt og start datamaskinen på nytt.

Løsning 5 - Kjør DISM

Deployment Image Servicing and Management er et verktøy som, som navnet sier, laster opp systembildet. Denne prosessen kan også løse forskjellige problemer, inkludert UDFS FILSYSTEM feil.

Vi går deg gjennom både standard og prosedyren som bruker installasjonsmediet nedenfor:

 • Standard måte
 1. Høyreklikk Start og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Lim inn følgende kommando og trykk Enter:
   • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

 3. Vent til skanningen er ferdig.
 4. Start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere på nytt.
 • Med Windows installasjonsmedia
 1. Sett inn Windows-installasjonsmediet ditt.
 2. Høyreklikk Start-menyen, og velg kommandoprompt (Admin) fra menyen.
 3. I kommandolinjen skriver du inn følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
  • dism / online / cleanup-image / scanhealth
  • dism / online / cleanup-image / restorehealth
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter:
  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth /source:WIM:X:SourcesInstall.wim:1 / LimitAccess
 5. Pass på å endre en X- verdi med brevet på den monterte stasjonen med Windows 10-installasjonen.
 6. Når prosedyren er ferdig, start datamaskinen på nytt.

Løsning 6 - Kontroller harddisken

Hvis det er noe galt med harddisken din, er BSOD-problemer et vanlig syn. Så, bør du sørge for at det ikke er noen intervenrences eller forstyrrelser.

For å sjekke det, kjør kommandoen chkdsk i kommandoprompt. Dette er hvordan:

 1. Skriv inn avansert oppstart (Start datamaskinen på nytt mens du holder Shift- tasten nede ).
 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer .
 3. Velg Kommandoprompt fra listen over alternativer.
 4. Når Kommandoprompt vises, skriver du inn følgende linjer og trykker på Enter etter hver linje for å kjøre den:
  • bootrec.exe / rebuildbcd
  • bootrec.exe / fixmbr
  • bootrec.exe / fixboot
 5. Noen brukere foreslår også at du må kjøre flere chkdsk- kommandoer også. For å utføre disse kommandoene, må du vite stasjonsbokstaver for alle harddiskpartisjonene dine. I kommandoprompt bør du skrive inn følgende (men husk å bruke bokstavene som passer til harddiskpartisjonene på PCen din):
  • chkdsk / rc:

  • c hkdsk / rd:

  Dette er bare vårt eksempel, så husk at du må utføre chkdsk-kommandoen for hver harddiskpartisjon du har.

 6. Start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet er løst.

Løsning 7 - Sjekk etter problematiske applikasjoner

Enkelte programmer kan forårsake disse BSoD-feilene som UDFS FILSYSTEM, og for å fikse disse problemene, er det nødvendig at du finner og fjerner de problematiske applikasjonene.

Ifølge brukerne ser det ut til at uTorrent er årsaken til denne feilen, så hvis du bruker det nevnte programmet, må du fjerne det eller oppdatere det. Husk at nesten alle programmer kan forårsake denne feilen, så du må kanskje gjøre litt forskning til du finner den problematiske applikasjonen.

En av de vanligste årsakene til BSoD er antivirusprogramvare, og for å løse dette problemet må du fjerne eventuelle tredjeparts antivirusprogrammer du har installert. Vi må nevne at avinstallering av antivirusprogramvare ikke alltid er nok siden antivirusprogrammer har en tendens til å forlate bestemte filer og registeroppføringer bak selv etter at du har fjernet det.

For å fullstendig fjerne visse antivirusprogrammer fra din PC, er det nødvendig å bruke dedikert fjerningsverktøy. Mange sikkerhetsselskaper har disse verktøyene tilgjengelig for nedlasting, så vær sikker på å laste ned et av disse verktøyene for antivirusprogramvaren.

Løsning 8 - Utfør ren oppstart

For å finne et problematisk program som forårsaker UDFS FIL SYSTEM BSoD-feil, kan du utføre Clean boot. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn msconfig . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. Når vinduet Systemkonfigurasjon åpnes, velg Selektiv oppstart og fjern merket for Last opp oppstartsposter .

 3. Gå til Tjenester- fanen og sjekk Skjul alle Microsoft-tjenester . Deaktiver alle tjenester en etter en, eller klikk bare på Deaktiver alle- knappene for å deaktivere dem alle raskt.

 4. Klikk på Bruk og OK . Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, velger du ikke.
 5. Start Oppgavebehandling ved å trykke Ctrl + Shift + Esc .
 6. Når Oppgavebehandling starter, går du til Oppstart- fanen.
 7. Høyreklikk hver oppføring på listen og velg Deaktiver fra menyen.

 8. Når du deaktiverer alle applikasjoner, lukker du Oppgavebehandling og starter PCen på nytt.

Når datamaskinen har startet på nytt, må du kontrollere om den fungerer som den skal. Hvis det ikke vises noen BSoD-feil, betyr det at en av deaktiverte tjenestene eller applikasjonene forårsaket denne feilen. For å finne den problematiske applikasjonen må du aktivere programmene og tjenestene en etter en til du finner den som forårsaker denne feilen.

Løsning 9 - Utfør Windows 10 tilbakestilling

Hvis feilen i UDFS FILSYSTEM skyldes programvare, kan du løse problemet ved å utføre Windows 10-tilbakestilling. Før du utfører en tilbakestilling, må du sikkerhetskopiere alle viktige filer fra C-partisjonen din.

For å fullføre Windows 10-tilbakestilling, trenger du kanskje installasjonsmedier for Windows 10, og for å opprette en trenger du bare USB-minnepinne og Media Creation Tool. Etter at du har sikkerhetskopiert filene dine, kan du utføre Windows 10-tilbakestilling ved å gjøre følgende:

 1. Start Automatisk reparasjon ved å starte datamaskinen på nytt noen ganger under oppstartssekvensen. Alternativt kan du holde Shift- tasten og klikke på Startnytt .

 2. Velg Feilsøking> Tilbakestill denne PCen> Fjern alt . Du kan bli bedt om å sette inn installasjonsmedier for Windows 10, så sørg for at du har en tilgjengelig.
 3. Velg bare stasjonen hvor Windows er installert> Bare fjern filene mine og klikk på Tilbakestill- knappen.
 4. Følg instruksjonene nøye for å fullføre tilbakestillingsprosessen.

Hvis feilen UDFS_FILE_SYSTEM vises igjen, selv etter at Windows 10 er tilbakestilt, anbefaler vi på det sterkeste at du sjekker PCen din for defekte maskinvarekomponenter.

Blue Screen of Death-feil som UDFS FILSYSTEMET kan føre til mye problemer, men vi håper at våre løsninger har vært nyttig for deg, og at du klarte å fikse denne feilen.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juni 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.