Ubisoft vil returnere For Honor Guard Break mekanikere tilbake til beta skjema

Det hotteste debattemnet blant For Honor-spillere er den beryktede vaktpause. Mange spillere klager på at vaktpause faktisk ødelegger spillet og ba Ubisoft om å vende tilbake til det som var i spillets beta.

Vaktpause er et trekk som er umulig å motvirke. En spiller som utfører en vaktpause, får hans karakter til å sparke eller skyve motstanderen for å levere den endelige blåsingen mye raskere. I de fleste tilfeller har en spiller som mottar en vaktpause en sjanse til å motvirke det, noe som er grunnen til at mange spillere ber Ubisoft om å endre bevegelsens mekanikk.

Vaktpause undergraver hele kampsystemet, slik at spillerne kan trykke en knapp og få et garantert vellykket angrep. En vaktpause er den mest skadelige bevegelsen med minst tid til å reagere. I ord ord er den perfekte oppskriften å vinne å bare gjenta vaktpause, til du dreper alle.

Jeg refunderte dette spillet fordi i hver kamp ble jeg bare spammet med guardbreak, og uansett hva jeg prøvde, kunne jeg aldri motvirke det. Etter at 4 kamper av å dø nesten umiddelbart fordi jeg ble spammet, kunne jeg bare ikke ta det lenger. Jeg likte betaen, men jeg fikk knapt GB i det hele tatt. Jeg tror bare det er over drevet til hele helvete, og nå bruker folk alle kamper som spammer det, bare en nerf vil helvete, ikke en dug til å motvirke.

For æreens Guard Break

Den gode nyheten er at Ubisoft har bekreftet at det ville gå tilbake til vaktbruddsmekanikken tilbake til beta-skjemaet:

Guardbreak Counter (Alle Heroes):

Foreløpig kan du ikke motta en advarsel under et forsøk på forsøk. Dette vil bli returnert til forrige oppførsel sett i Beta.

Selskapet lanserte nylig en viktig oppdatering som la til mange feilrettinger, men ingen vaktbruddendringer. Dette la ned mange spillere da de forventet at selskapet skulle løse vaktpauseproblemet så snart som mulig.

Spillere har lagt stor press på Ubisoft for å fikse vaktpauseens mekanikk, og vi er sikker på at selskapet vil rulle ut balansen i løpet av de kommende dagene.