Ubisoft gir bort Far Cry 3: Blood Dragon gratis denne måneden

Som en del av "Ubi 30" jubileum, tilbyr Ubisoft sin neon-gjennomvåt neon-gjennomvåt Far Cry Spinoff Far Cry 3: Blood Dragon som en feirende gest som er klassifisert som en av de best karakteriserte skytespillene. For å innløse denne gaven, trenger du bare en Uplay-konto, fortsett med nedlastingen, og hold den for alltid.

Ubisofts generøsitet har vært godt observert i de siste månedene, da selskapet har tilbudt gratis nedlastinger for kjente titler, som Prince of Persia: The Sands of Time, Splinter Cell, Rayman Origins og The Crew, og gir nå Beyond God og ond gratis som et tilbud.

Far Cry 3: Blood Dragon er et 80-talls actionfilm og videospill inspirert frittstående ekspansjonsspill, noe som i utgangspunktet betyr at alle kan kjøpe og spille spillet uten å ha den originale kopien. Spillet dreier seg om en retro-futuristisk øy hvor spillerne spiller-act rollen som militær cyborg Sergeant Rex "Power" Colt. Men hvis du ser utover hele 80-tallets mimicry-aspekter av spillet, er det ikke mindre det et standard, førsteklasses og godt presentert skytespill.

Selv om tilbudet er begrenset til Windows PC versjonen av Far Cry 3 : Blood Dragon, og starter opp onsdag 9. november.

Å gi en rask minne om spillet, Far Cry 3: Blood Dragon ble utgitt i 2013 for PlayStation 3, Windows PC og Xbox 360 og tok publikum med storm. Xbox 360-versjonen er også bakoverkompatibel med Xbox One, og nå kommer PC-versjonen ut neste uke, og det også gratis.

"Far Cry 3: Blood Dragon er ikke helt så strålende eller morsom som den tror det er, og syv timers kjøretid ser vitsen og spillingen strekkes ganske tynn. Det er foul-mouthed, fri voldelig og noen ganger loslitt utseende. Likevel er det fortsatt mye moro, med noe fantastisk gung-ho-action, et utmerket lydspor og en clutch av fantastiske en-liners. "Få spillet på Ubisoft Clubs nettsted.