Topp 5 VPN for Edge-nettleseren for å beskytte ditt privatliv i 2019

Windows-brukere som har tenkt å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN) med Microsoft Edge, kan nyte mange fordeler som følger med å bruke det beste VPN-nettverket til Edge-nettleseren .

Med et VPN for Windows-operativsystem får du fordeler som å få tilgang til innhold som ellers ville bli sensurert over hele verden. Det beskytter også personvernet ditt ved hjelp av kryptering, enten du er hjemme eller på offentlig Wi-Fi, samtidig som du skjuler din IP-adresse og identitet.

Hvis du vil ha den beste VPN for Edge-nettleseren, vil faktorer som internetthastighet, ytelse, krypteringens styrke, personvern, prising, gratis prøveversjoner og juridisk jurisdiksjon hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Siden du leter etter en sikkerhetsprogramvare for å hjelpe deg mens du surfer på Internett mens du er beskyttet, må du sørge for at du får det beste VPN-verktøyet til å jobbe med.

Hva er de beste VPN-tjenestene for Edge?

1

CyberGhost VPN (anbefalt)

Dette er et toppvalg VPN for Edge-nettleser som fungerer perfekt med Windows.

Med CyberGhost får du mange fordeler som følger med å bruke et godt VPN, for eksempel omgåelse av sensur, oppheving av innhold fra forskjellige deler av verden, høy sikkerhet og sterk kryptering.

Denne VPN er enkel å bruke, fungerer bra med Windows og installerer sømløst, pluss det kommer med CyberGhost gratis anonym proxy som hjelper deg å lete enkelt, anonymt og du får beskyttelse mot spionering, en anonym IP, slik at ingen vil vite hvem du er på nett.

Funksjonene inkluderer tillatelser for P2P-torrent, kryptering av militærgrad, personvernpolicy, garantert IP-endring, da den erstatter IP-en din med en CyberGhost-IP-adresse, samt anonymiseringsserverforbindelse for økt beskyttelse, slik at du er anonym når du er online.

CyberGhost gir fantastiske rabatter på priser for sine planer, pluss servere i 27 land, superfaste tilkoblinger for streaming online, og det er brukervennlig og pålitelig.

Oppdatering: CyberGhost 7 for Windows har blitt lansert, og den lastes ned automatisk når du får din CyberGhost VPN-kopi fra det offisielle nettstedet. Denne versjonen har et bredere spekter av verktøy og funksjoner. Vi anbefaler at du sjekker den nyeste versjonen for den beste beskyttelsen på nettet.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
  • 256-biters AES-kryptering
  • Over 3000 servere over hele verden
  • Flott prisplan
  • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN
2

NordVPN (foreslått)

Hvis du leter etter stram, ekstra sikkerhet, er NordVPN din beste VPN for Edge-nettleser.

Denne VPN kommer med DNS lekkasjesikkerhet, drepebryter, dobbelthopp og automatisk tilkobling som gjør det til en favoritt blant brukerne.

Den kan brukes på andre enheter i tillegg til Windows-PCen, selv om det kan være tregere enn andre VPN-er på grunn av de ekstra sikkerhetsfunksjonene.

Noen av sine fremtredende funksjoner inkluderer en sterk OpenVPN som er kryptert med flere sikkerhetsalternativer, pluss dens hastighet gjør at du kan streame godt i HD, så det er ikke så tregt.

NordVPN gir deg også god verdi for pengene dine, støttet av en 30-dagers pengene tilbake-garanti og fantastisk kundeservice.

Den har over 2000 servere, med 59 steder, og du kan bruke opptil 6 enheter på VPN.

Andre funksjoner inkluderer dobbel dataskydd, slik at informasjonen din passerer gjennom to forskjellige VPN-servere (ikke en som andre), god ytelse, og den er enkel å bruke med et kompakt grensesnitt som følger med alle grunnleggende og viktige funksjoner i et VPN.

Dessuten kan du prøve å kjøre den i tre dager før du abonnerer på en av sine rimelige planer. Den aksepterer også Bitcoin, har ingen bånd på båndbredde, og kommer med omfattende oppsettopplæringer for alle operativsystemer, inkludert Windows.

NordVPN har imidlertid ikke ad blokkeringer, det blokkerer heller ikke sporingsspor, pluss dets hastigheter reduseres dersom du bruker dobbel kryptering.

  • Last ned NordVPN for Edge-nettleseren
3

Hotspot Shield

Dette er et annet USA-basert VPN som tilbyr OpenVPN, AES-256 kryptering, beholder ikke loggaktivitet, og hvis du virkelig er presset når du søker hjelp, kan du ikke få det umiddelbart, da teknisk støtte er billettbasert, slik at du ' må vente

Hotspot Shield har imidlertid fantastiske fordeler som sikker og privat tilgang til gratis og åpen internett, tilgang til sosiale nettverk og video streaming blant andre nettsteder.

VPN-protokollen er patentert og integrert med 70 prosent av verdens største sikkerhetsselskaper, og det er nummer én VPN i ytelse med tusenvis av servere globalt.

Med denne VPN for Edge-nettleseren kan du surfe på nettet trygt, da det beskytter identiteten din og krypterer dataene dine, uansett om du er hjemme eller offentlig, pluss at du kan nyte sikker tilgang hvor som helst til favorittprogrammer og nettsteder.

Hotspot Shield har et enkelt grensesnitt, raske hastigheter, sterk kryptering, er rimelig og tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Det er imidlertid US-basert, pluss at du ikke får støtte umiddelbart, så det er sakte, og det aksepterer ikke Bitcoin. Den gratis versjonen har også annonser og begrensninger som at du ikke kan streame Netflix, blant annet.

- Få nå Hotspot Shield gratis

  • LES OGSÅ: 3 beste VPN uten registrering
4

IPVanish

IPVanish VPN er en av de beste VPN for Edge-nettleseren som brukes på Windows OS basert i USA.

Den har mer enn 850 servere på over 60 steder, med over 40 000 IP-adresser for sine brukere.

Noen av fordelene du vil nyte med denne VPN inkluderer utmerket ytelse, de raskeste hastighetene, total personvern, da det ikke holder noen logger, pluss det er blant de beste for torrenting og P2P-trafikk.

Funksjoner inkluderer 256-bit kryptering over OpenVPN, L2TP og PPTP-protokoller, men det er litt høyt på pris sammenlignet med konkurrerende merker, og kommer ikke med en gratis prøveversjon.

Det er enkelt å bruke, trygt for surfing med Microsoft Edge og Internet Explorer, pluss at du får tilgang til censurert innhold og en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

IPVanish styrer all din online trafikk gjennom en kryptert tunnel, slik at du er trygg mot hacking eller spionering, pluss det holder informasjonen din borte fra søkemotorer, nettsteder og nettbaserte markedsførere som ønsker å målrette eller spore deg. Dette gjøres ved å skjule din IP og erstatte den med en ny IP og plassering.

Nyt gode hastigheter på et intuitivt grensesnitt, teknisk support 24 timer i døgnet, ubegrenset båndbredde og nullloggspolitikk for personvern.

Få IPVanish for Edge-nettleseren

5

ExpressVPN

Dette er en ledende VPN som også fungerer veldig bra med Windows-operativsystemet, med servere globalt i over 94 land, og teller.

ExpressVPN har OpenVPN kryptering som gir sterk sikkerhet, ingen bruk logger som loggene er aggregerte slik at de ikke kan spores til en enkelt bruker. Det kommer også med 24/7 teknisk støtte og sikkerhet for offentlig Wi-Fi.

Med denne VPN for Edge-nettleseren kan du jobbe med flere enheter samtidig, mens du nyter flammende raske tilkoblingshastigheter, pluss P2P-tillatelser for Bittorrent, noe som gjør dette VPN det beste for oppgaver som er høye på data.

Noen fordeler med å bruke ExpressVPN inkluderer et brukervennlig, men intuitivt grensesnitt, veldig sterk kryptering for sikkerhet, flere serverlokasjoner, anonymitet mens du er online, geospoofing, og det aksepterer bitcoin-valuta.

Ulempen er imidlertid at det er litt dyrt, ikke har blokkering av annonser, og bare kobler opptil tre enheter per bruker - men det er fortsatt verdt det.

Få ExpressVPN for Edge-nettleser

Klar til å prøve en av disse VPN for Edge-nettleseren? Gi oss beskjed om hvilken som oppfyller dine behov, ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at våre brukere vil ha et bredere spekter av alternativer. Vi ønsker å være sikker på at vår liste har de beste produktene som passer dine behov.