Topp 5 programvare for å spore nettoverdi og ta kontroll over økonomien din

Mens du lager en økonomisk plan, er budsjettet ditt den ultimate nøkkelen til suksess. Det gir deg mulighet til å ta kontroll over din økonomiske fremtid og være trygg på utgifter og investeringer.

En annen viktig faktor for å lykkes med å administrere din økonomiske utvikling er å spore nettoverdien. Ved å holde oversikt over din nettoverdi kan du måle din økonomiske fremgang for å fastslå gjeldende gjelds- og investeringsstatus.

Å forberede en nettopåstand er ikke bare om å spore økonomien din, men har mer enn en bruk. For eksempel kan det hjelpe deg med låneansøkningen, være fokusert og motivert for å oppnå dine økonomiske mål og selvsagt vet når du er klar til å ta pensjon.

Din netto verdipapir består av eiendeler og gjeld. For eiendeler anbefales det å inkludere kontanter og eiendeler som vil verdsette over tid, for eksempel eiendomsmegling. Pass på at du unngår å legge til eiendeler som avskrives som lastebil eller bil etc.

Når det kommer til gjeld, inkludere alt fra studielånet ditt til kredittkortgjeld i ansvarsfanen.

Verktøy for å spore nettoverdi i 2019

Et godt antall mennesker bruker Excel-regneark for å holde oversikt over deres nettoverdi ved å skape ansvar og eiendoms kolonne. Mens det virker, er det ikke den mest effektive måten å spore nettoværdi på.

Det finnes et stort antall finansieringssporingsverktøy som ikke bare gjør det mulig å spore nettverdi, men også administrere budsjett, investering og mer.

I denne artikkelen tar vi en titt på den beste programvaren for å spore nettoverdi for å gjøre din personlige økonomistyringsprosess enkel og effektiv.

  • LES OGSÅ: 5 beste hjemmefinansieringsprogramvare for PC for å holde budsjettet ditt i sjakk

Hvilken programvare skal jeg bruke til å spore nettoverdi?

1

Personlig kapital

  • Pris - Gratis verktøy

Med over $ 8 milliarder eiendeler under ledelse og 1, 9 + Millioner brukerbasen, er Personal Capital et ensteds destinasjon for å holde en fane på din økonomi og administrere dem.

Personal Capital tilbyr et gratis økonomistyringsdashboard til brukeren som følger dine investeringer, og oppdaterer automatisk din nettoverdi med jevne mellomrom. Du kan også laste ned appen på Android og IOS-enheten din for å få tilgang til det.

Personal Capital har to planer som tilbys. Den frie planen er for alle som ønsker å spore sin nettoverdi og fungerer som en investeringsaggregat. Hvis du vil at Personal Capital skal administrere din økonomi og investering, kan du velge premieplanen.

Dashbordet gir deg tilgang til alle dine koblede kontoer på ett sted og får en sanntidsvisning for å administrere hele ditt økonomiske liv.

Fee Analyzer funksjonen kan spare deg fra de skjulte fondene for å spare penger. Du kan sammenligne porteføljeallokeringen til den ideelle målplasseringen ved hjelp av Investment Checkup-verktøyet.

Sist men ikke minst, gjør pensjonsplanleggeren det enkelt å bygge, administrere og forutsi pensjonen alt fra ett sted.

Prøv personlig kapital

  • Les også: 4 beste Bitcoin gruveprogramvare som du kan bruke til å tjene penger
2

YNAB

  • Pris - Gratis prøveversjon / $ 6, 99 per måned (belastet årlig)

YNAB (Du trenger et budsjett) er en økonomistyringsprogramvare for å spore dine utgifter og budsjetthåndtering. Du kan imidlertid også bruke den til å spore din nettoverdi.

YNAB er en premium service som koster $ 6, 99 i måneden som belastes årlig. Det er imidlertid en 34-dagers gratis prøveversjon som gir deg nok tid til å vurdere og evaluere programvaren for å finne ut om behov og bruk.

Appen tilbyr verktøy for overvåkning av inntekter, utgifter og også instruksjonsstøtte for å håndtere problemene som forårsaker økonomisk dårlig forvaltning.

Du kan bruke YNABs nettbaserte dashbord eller laste ned appen på Android eller iOS-enheten for å få tilgang til YNAB-kontoene.

YNAB er ikke så sofistikert som Personal Capital eller Mint for den saks skyld, men for hva er det verdt, det blir jobben gjort og bra.

Bemerkelsesverdige funksjoner som tilbys av YNAB inkluderer budsjettering, investeringssporing, regningshåndtering, avstemningstransaksjon, QFX og QIF-filformatstøtte og online-synkronisering på tvers av enhetene dine.

Du kan koble alle dine bankkontoer til YNAB for å holde ting oppdatert. Du kan få tilgang til all informasjon knyttet til kontoene dine fra hvor som helst, og også dele finansplanene med partneren din sømløst.

YNAB har ikke mange funksjoner. Så igjen forsøker det ikke å være jekken av all handel, men mesteren til en.

Prøv YNAB

  • Les også: 4 beste programvare for håndverksvirksomhet for å automatisere operasjoner
3

Mint

  • Pris - Gratis

Mint er blant de populære nettverdiene som sporer app. Det er imidlertid en full finans management suite som er på nivå med Capital Control.

Mint er gratis å bruke og kan nås fra nettstedet på en stasjonær eller gjennom mobilapps for Android og iOS. Mint viser annonser relatert til økonomi- og kredittkort for å holde tjenesten fri.

Dette personlige finansprogrammet lar deg legge til nye kontoer som spenner fra kredittkort til bank og lån raskt, og appen laster ned alle de økonomiske dataene på kort tid.

Mynte oppdateres automatisk og viser sanntidsdataene på dashbordet. Brukergrensesnittet er enkelt og enkelt å bruke med flotte grafer som gir et moderne utseende.

Mint er utstyrt med verktøy for å skape budsjetter, definere mål og selvfølgelig finansiell konto aggregering.

Mint skinner virkelig når det gjelder å spore dine utgifter og skape et budsjett. Programvaren auto kategoriserer transaksjonen i forhåndsdefinerte kategorier. Mens det virker, tar programvaren litt tid å lære av transaksjonstyper og sette dem i rette deler.

Du kan også bruke programvaren til å spore mål for din investering, gjeldsoppgjør og besparelser. Kredittkortsporingsfunksjonen gir et snikksempel på kredittpoengene dine sammen med betalingshistorikk og kredittkontoer.

Mint er et utmerket personlig finansverktøy med viktige funksjoner for å spore nettoverdi og administrere økonomi som tilbys.

Prøv Mint - Personal Finance Tool

  • Les også: 5 nyttig AML-programvare som hver regnskapsfører trenger å bruke i 2019
4

Hver dollar

  • Pris - Gratis / Plus-versjon 99 dollar i året

Hver dollar er en av de velkjente programmene i personfinansieringsrommet. Det er en freemium-app som betyr at mens du kan bruke den gratis, krever noen funksjoner en premium-konto.

Den største forskjellen mellom gratis og pluss-versjonen av hver dollar er at i den gratis versjonen må du legge til transaksjonen manuelt mens premium-versjonen automatiserer samme prosess.

Bortsett fra å spore nettverdi, vektlegger hver dollar på budsjettering for å hjelpe deg med utgiftsplanen og spore utgifter til hver siste dollar.

Det er enkelt å bruke og tilbyr et detaljert dashbord med alle mulighetene som er lett tilgjengelige for brukerne.

For å begynne å bruke hver eneste dollar må du registrere deg for en gratis konto. Den har rundt åtte ulike utgiftskategorier sammen med et alternativ for å lage din egen. For hver kategori kan du legge til detaljer, lage notater, spore transaksjon og foretrekke det hvis du planlegger å bruke det regelmessig.

Det er en Fondkonto-funksjon som bare er dine lagrede kontoer som du kan konfigurere på programvaren.

På baksiden føles programvaren dyr på $ 99 i året, og vet at Mint er helt gratis og tilbyr mye mer funksjon. Men hver eneste dollar, akkurat som YNAB, utmerker seg på funksjonene den tilbyr uten å rote dashbordet ditt med for mange alternativer.

Prøv hver dollar

  • Les også: Topp 6 Corporate VPN-løsninger for å øke din virksomhet [2019 Liste]
5

Quicken

  • Pris - Begynner på 34, 99 dollar i året.

Hvis du vil ha noe mer sofistikert og en personlig økonomistyringsapp som lar deg styre dine utgifter, spore regninger og investeringer, tilbyr Quicken verktøyene som tilfredsstiller behovene til startbilde til avanserte brukere.

Du kan koble alle dine bankkontoer, kredittkort, eiendeler, pensjonsplaner, ansvar og investering til programvaren.

Quicken er tilgjengelig for både Windows og Mac-brukere, noe som betyr at det er en frakoblet programvare. Programvaren dekker de viktigste funksjonene i et økonomisk styringsverktøy, inkludert budsjettering, faktura betaling og investeringssporingsfunksjoner.

Den nyeste versjonen av Quicken leveres med en Bill Alert-funksjon som gir beskjed om eventuelle ventende forfallsoppgaver og også betaling.

Dashbordet gir en rask forhåndsvisning av din økonomiske status. Du kan se hva som kommer inn og hva som går ut. Sjekk saldoen og motta varsler om det samme.

Andre funksjoner i Quicken inkluderer muligheten til å gjennomgå porteføljen din, overvåke ytelsen, opprette et budsjett, administrere utgifter og administrere eiendommen din.

Quicken i motsetning til andre personlige finansverktøy tilbyr flere planer som begynner på $ 34 og går opp til $ 90 for alle funksjonene, slik at du ikke trenger å betale for funksjonen du ikke bruker.

Quicken kan ikke høres attraktivt for en gjennomsnittlig bruker på jakt etter en personlig finansiell programvare, men for noen som trenger verktøy for å fikse sine komplekse finansrutiner, vil de sette pris på dybden og funksjonen den har på tilbud.

Prøv Quicken

Konklusjon

Livet er alltid bra når utgiftene dine står i din kontroll. Og denne beste programvaren for å spore nettverdi hjelper deg enkelt å administrere økonomien din og alle de andre diverse utgiftene på ett sted.

For å si i enkle ord, din nettoverdi = eiendeler - gjeld. Nettoverdien er bundet til å endres over tid, men sporing av nettoverdi gjør at du kan overvåke din økonomiske helse og holde den sunn.

Vår anbefalte programvare for å spore nettoverdien inkluderer multifunksjonsprogramvare som lar deg overvåke overvåkningsstatusen din slik at du slutter å betale lønnsslipp til lønnsslipp og spare mer penger mens du betaler din gjeld.

Bruker du noen av disse programmene for å spore din nettoverdi? Gi oss beskjed om personfinansieringsprogramvaren som har hjulpet deg med å holde økonomien på rette spor i kommentarene.