Topp 5 programvare for å gjenopprette Microsoft Excel passord

Fra fakturering og datastyring for å holde oversikt over lager-, økonomi- og forretningsoppgaver, er Microsoft Excel et praktisk program. Det faktum at Excel-applikasjonen primært brukes av bedriftseiere, bør ikke øke noen øyenbryn hvis de viktige Excel-dokumentene er kryptert med et passord.

Men hvis du angir et komplekst passord og glemte det eller noen andre angir passordet mens du jobber på arket og glemte å fjerne det mens du forlater, vil du bli sittende fast med et passordkryptert Excel-ark uten gjenopprettingsalternativer som standard.

Heldigvis finnes det et par program for gjenoppretting av passord for å gjenopprette Microsoft Excel-passord på Windows-enheter. Disse er små, lette verktøy som er utstyrt med forskjellige angrepsmodeller, alt fra brute-force til ordbokangrep og støtter all versjon av MS Excel.

Hvis du er ute etter en gratis og betalt programvare for å gjenopprette MS Excel passord, er det noen programmer du bør prøve. Så,

I denne artikkelen tar vi en titt på den beste programvaren for å gjenopprette Microsoft Excel-passordet på Windows-datamaskinen.

Hva er den beste programvaren for å gjenopprette Excel passord?

1

SmartKey Excel Password Recovery

 • Pris - Gratis prøveversjon / $ 29.95

Excel Password Recovery programvare fra Smartkey er et lett Windows-kompatibelt verktøy som lar deg gjenopprette passord for 2013, 2016 og til og med 2019 versjon av Excel. Hvis du har en tidligere versjon av Excel-format, bør det også fungere med verktøyet.

Programvaren kan gjenopprette tapt passord for Excel-arbeidsbøker samt regneark. For kompliserte passord kan du bruke alle ressursene til CPU og GPU for å fremskynde sprekkingsprosessen. Selv om denne funksjonen er begrenset til kun Pro-brukere.

Hvis du ikke vil installere programvaren på PCen, tilbyr SmartKey en online Excel Password Recovery-tjeneste, men bare for Pro-brukere.

Brukergrensesnittet til verktøyet er enkelt og enkelt å bruke. For å gjenopprette passordet, start verktøyet og klikk på Legg til-knappen. Velg den passordlåste Excel-filen og åpne den.

Deretter må du velge angrepstype. Det finnes tre angrepstyper, velg Ordbok angrep type for en rask gjenoppretting. Kontroller GPU-akselerasjonsalternativet for å øke dekrypteringsprosessen.

Ved å klikke på Innstillinger, kan du laste ned en ordliste fra tredjepart eller legge til en fra din PC. Klikk på Start-knappen for å starte passordsprekkingsprosessen.

Det gjenopprettede passordet vises i et popup-vindu med et alternativ for å kopiere det til utklippstavlen. Men for demo brukere vil passordet bli skjult bak stjerne og be deg om å oppgradere for å se passordet.

- Last ned SmartKey Office Password Recovery

 • Les også: Slik reparerer du ødelagte Excel-celler i 4 hurtige trinn
2

Passware Kit Basic

 • Pris - Gratis demo / $ 49

Passware Kit Basic er et multi-purpose Windows Password Recovery Tool. Det lar deg gjenopprette passord for ikke bare Excel-filer, men også alle MS Office-dokumenter, Windows-administratorkonto, e-postkontoer, nettleser og mer.

Passware Kit Basic er et premiumverktøy som er priset til $ 49, men det er en demoversjon som du kan laste ned for evalueringsformål. Verktøyet kan raskt gjenopprette eller tilbakestille flere passordtyper.

Noen av de avanserte utvinningsangrepene som brukes av Passware Kit Basic, inneholder Dictionary, Xieve, Brute-Force, Kjent passord / del og mer. Den kombinerte angrepsmodusen bruker kombinasjonen av bokstaver og tall for å knekke passordet.

Programvaren leveres med et intuitivt brukergrensesnitt. Etter at du har startet verktøyet, ser du flere alternativer. Hvis du vil gjenopprette Excel-filpassordet, velger du Gjenopprett filpassord-alternativet.

Deretter må du velge den passordlåste Excel-filen, velge angrepstypen, gjøre endringer i angrepstyper (valgfritt) og klikk Start. Gjenopprettingsprosessen kan ta noe avhengig av kompleksiteten til passordet. Du kan stoppe, pause og gjenoppta operasjonen hvis nødvendig.

Alle gjenopprettede passord lagres i en egen fil og kan gjenbrukes for å låse opp krypterte dokumenter. For å bruke Passware trenger du ingen teknisk kunnskap, den er rask, enkel og stabil, og det meste av tiden kan nøyaktig gjenopprette passordet for Excel-dokumenter.

Last ned Passware Kit Basic

 • Les også: Topp 6 antivirus med datagjenvinning for 2018
3

Dr.Excel

 • Pris - gratis prøveversjon / Premium $ 29.95

iSeePassword's Dr.Excel er et passordgjenopprettingsprogram for å gjenopprette låst Excel-dokument på Windows-PCen. Programvaren tilbyr en prøveversjon begrenset versjon av verktøyet, mens premium-versjonen vil sette deg tilbake til $ 29.95.

Dr. Excel tilbyr fire typer angrep - Brute-Force Attack, Mass Attack, Dictionary-angrep og Smart Attack. Det er en Batch Fjern-funksjon for å fjerne regneark og arbeidsbokbeskyttelse.

Videre kan brukerne tilpasse og kontrollere gjenopprettingsprosessen og dens innvirkning på systemytelsen også. Hvis du går til Innstillingene, kan du endre antall CPUer som programvaren kan bruke sammen med aktivering eller deaktivering av GPU-akselerasjon. Du kan også endre frekvensen for automatisk lagring av det gjenopprettede passordet i en egen fil.

Dr. Excel er kompatibel med alle versjoner av Windows siden Windows XP, men støtter kun MS Excel 2003-2016 filformat. Hvis du har en nyere versjon, er dette kanskje ikke det riktige verktøyet for deg.

Med et moderne brukergrensesnitt har Dr. Excel et intuitivt brukergrensesnitt. Når du har startet verktøyet, klikker du på Legg til fil for å legge til den passordlåste Excel-filen på instrumentbrettet. Funksjonen dra-n-dråp fungerer imidlertid ikke.

Når filen er lastet, velger du angrepstypen du vil bruke. Begynn med en ordbok angrep og flytte til andre typer hvis mislykket.

For å gjøre gjenopprettingsprosessen raskere kan du gi informasjon relatert til passordet ditt, for eksempel lengde, rekkevidde, lavere eller stor bokstav, tall, etc.

Klikk på Start-knappen for å starte gjenopprettingsprosessen. Etter at prosessen er ferdig, viser den en gratulasjonsskjerm med et gjenopprettet passord på en dialogboks. Du kan kopiere passordet til utklippstavlen og bruke det til å låse opp Excel-filen.

Last ned Dr. Excel

 • Les også: Passordgeneratorsoftware: De beste verktøyene for å skape sikre passord
4

MS Excel Password Recovery Master

 • Pris - Gratis / $ 14, 98

Hvis du har en eldre versjon av MS Excel fra 97-2013, kan MS Excel Password Recovery Master gjenopprette passordet for din krypterte Excel-fil. Det er også et premiumverktøy og krever at installasjonen skal fungere.

Det er et flerspråklig verktøy med støtte for engelsk, fransk, tysk, spansk og russisk språk. Brukergrensesnittet er enkelt og enkelt å bruke. Du kan endre eller fjerne passord for Excel-arbeidsbok og regneark pluss VBA-prosjekter ved hjelp av verktøyet.

I motsetning til andre verktøy for gjenoppretting av passord, gjør MS Excel Password Recovery Master ikke det klart hva angrepstypen det bruker til å sprekk passordet bortsett fra ordet "Hi-Tech" på sin nettside. Vi mener imidlertid at verktøyet skal bruke enten ordliste eller brute-force-angrepsmodus for å spre passordet.

Bruke verktøyet er en rettferdig affære. Når du har startet programmet, klikker du Åpne-knappen og laster inn passordlåst Excel-fil. Deretter klikker du på Crack-kobling ved siden av passordmodifikasjon og fjerning av alternativer.

Etter at prosessen er fullført, viser MS Excel Password Recovery Master det gjenopprettede passordet på samme side.

Last ned MS Excel Password Recovery Master

 • Les også: Best Windows 10 Password Recovery Tools Windows Password Unlocker
5

Fjern Excel-passord manuelt ved hjelp av VBA-koden

Hvis du ikke vil bruke en programvare for å gjenopprette Excel-passord, er det en løsning med VBA-kode for å hjelpe deg med å avbryte passordet for originalt regneark og låse opp dokumentet.

Her er trinnene du må følge for å fjerne Excel-passordet for en fil manuelt.

 1. Hvis du vil bruke VBA-koden, må du aktivere Utvikler- alternativet i MS Excel. Hvis du har fanen Utvikler synlig, trenger du ikke å følge disse trinnene
 2. For å aktivere Utvikler-alternativet, klikk på Fil og velg Valg.
 3. Deretter velger du Tilpass faneblad. Under hovedfaner- delen, merk av for alternativet "Utvikler" . Klikk på OK for å lagre endringene.

 4. Fra Excel-vinduet klikker du på Utvikler og velger Visual Basic- alternativet.

 5. I det nye vinduet klikker du Sett inn og velger Modul. Kopier / lim inn følgende linje kode i modulvinduet.
 Sub PasswordRecovery () Dim i Som helhet, j Som helhet, k Som helhet Dim l Som helhet, m Som helhet, n Som helhet Dim i1 som helhet, i2 som helhet, i3 som helhet Dim i4 som helhet, i5 som helhet, i6 Som helhet på feil fortsette neste For i = 65 til 66: For j = 65 til 66: For k = 65 til 66 For l = 65 til 66: For M = 65 Til 66: For I1 = 65 Til 66 For I2 = 65 Til 66: For I3 = 65 Til 66: For I4 = 65 Til 66 For I5 = 65 Til 66: For I6 = 65 Til 66: For N = 32 Til 126 AktivSkrift.Unbeskytt Chr (i) & Chr (j) & Chr Chr (i) og Chr (i4) og Chr (i5) og Chr (i6) og Chr (n) Hvis ActiveSheet.ProtectContents = False Then MsgBox "Ett brukbart passord er" & Chr (i) & Chr (j) & _ Chr (k) & Chr (l) & Chr (m) & Chr (i1) & Chr (i2) & _ Chr (i3) & Chr (i4) & Chr (i5) & Chr (i6) & Chr (n) Avslutt Under End Hvis Neste: Neste: Neste: Neste: Neste: Neste Neste: Neste: Neste: Neste: Neste : Neste sluttdel 

Klikk på Start-knappen (grønn) eller trykk F5. Hvis det lykkes, vil det vise et "Ett brukpassord er" melding på en dialogboks.

Det er det. Du har fjernet Excel-passordet uten programvare.

Denne metoden er imidlertid bare nyttig hvis du har lagt inn passordrestriksjon på Excel for å forhindre endring og kan åpne filen. Hvis Excel-filen er kryptert med passord og krever et passord, selv for å vise det, virker denne metoden ikke.

Konklusjon

Så disse er noen av de beste programvarene for å gjenopprette Microsoft Excel passordlås fil. Suksessraten for passordgjenoppretting avhenger av MS Office-versjonen som er i bruk, typen av passord og selvfølgelig kompleksiteten til passordet selv.

Hvis du har det vanskelig å huske passordet for alle kontoene og filene, la en passordbehandling gjøre dette arbeidet for deg, slik at du ikke trenger å huske noe annet passord, noen gang igjen.