Topp 5 + spillbooster programvare for Windows 10

Enkelt sagt, en spillboostersoftware for Windows 10 er et program utviklet for å gjøre spillene dine jevnere. Spillkonsoller som Xbox bruker operativsystemer som er spesielt utviklet for å kjøre spill. Men siden Windows 10 er et generelt operativsystem, kan det ikke alltid optimaliseres automatisk for spillet ditt. Heldigvis finnes det et bredt utvalg av programmer som kan bidra til å gjøre PCen bedre når du spiller spill.

Noen programmer er bygget for å redusere ping for online spill, mens andre programmer allokerer ressursene på PCen din og fokuserer dem på å optimalisere spillopplevelsen. I tillegg er det programmer som gir deg full kontroll over grafikkortet ditt og lar deg overklokke det. Hver type program kan bidra til å forbedre spillet ditt på en annen måte. Nedenfor er 6 av de beste spillboosters for Windows 10.

Game boosting programvare for PC

Hvordan velge et godt verktøy for å øke PCen din? Vi hjelper deg med det ved å svare på en rekke spørsmål:

  • Kan spillforbedrende programvare øke hastigheten på Internett-tilkoblingen din?
  • Går det med unødvendige oppgaver?
  • Er det en optimalisering eller overklokking programvare?
  • Øker det i spillet FPS?
  • Kan du tilpasse optimaliserings- / boostingsprosessen?
  • Øker det ditt system eller maskinvaren din?
Vurdering (1 til 5) PrisBoost FPS Øk Internett-hastighetTilpass optimalisering DefragEliminere unødvendige tjenester
Game Fire 6 Pro5Betalt (har prøveversjon)JaJaJaJaJa
Razer Cortex: Boost4.5GratisJaJaJaJaJa
Wise Game Booster4.5GratisJaNeiJaNeiJa
WTFast4Betalt (har prøveversjon)JaJaJaJaJa
MSI etterbrenning4GratisJaNeiNeiNeiNei
Spillforsterkning4Betalt (har prøveversjon)JaJaJaJaJa

1. Spill Brann 6 PRO (foreslått)

Game Fire bruker en teknologi som bestemmer hvilke tjenester, bakgrunnsprosesser, funksjoner og programmer må være midlertidig deaktivert når du spiller spill.

En stor liste over oppgaver kan deaktiveres: Nettverkstilgang og deling, Windows Søk, Windows Defender og mange andre prosesser som kan påvirke spillopplevelsen din.

Dette programmet viser en liste over programmer og tjenester som du kan avslutte / deaktivere før du kommer inn i favorittspillet ditt.

Andre beryktede funksjoner er spilldefragmentering og rask tilgang til Windows-verktøy som Memory Diagnostics eller Performance Monitor.

  • Last ned Game Fire 6 PRO prøveversjon

2. Razer Cortex: Boost

Dette programmet er kanskje den mest kjente og brukte spillbooster på markedet. Razer Cortex øker ytelsen til PCen din ved å la deg stenge alle programmer du ikke trenger når du spiller. Drep bakgrunnsprogrammer gjør at datamaskinen din kan fokusere sin GPU, RAM, CPU og andre ressurser på å kjøre spillet du spiller. Spillere som bruker dette programmet, bør forvente å se høyere FPS og raskere lastetid.

Du har muligheten til å la Razer Cortex automatisk booste. Med andre ord, bare å åpne et spill fra Origin, Battlenet, Steam, etc, vil automatisk starte boostet fra Cortex. Dette gjør Razer Cortex til en svært praktisk og enkel å bruke spillbooster.

På den annen side kan du velge å skreddersy innstillingene dine personlig. Dette er ideelt for brukere som er computerkunnige.

Det er mange andre funksjoner i Razer Cortex som ikke er relatert til boosting. For eksempel gir dette programmet deg tilgang til spesielle spilltilbud, fin oversikt over spill, belønninger, FPS-skjermgrafer, en unik valuta og mer. Razer Cortex: Boost er helt gratis å laste ned og bruke.

3. Wise Game Booster

Wise Game Booster er en annen svært populær spillbooster som fungerer bra på Windows 10. Den tilbyr mange av de samme funksjonene som Razer Cortex. Men hvis du er ute etter noe som er renere og enklere å bruke, anbefales det å bruke Wise Game Booster.

Med Wise Game Booster kan du også stoppe eventuelle unødvendige programmer eller programmer på programmet, slik at PCen din kun kan fokusere på å kjøre spillet. Booster hevder også å være i stand til å stabilisere PC-systemet, noe som vil resultere i en raskere, mykere PC. Hvis du er ute etter litt mer kontroll, kan du velge å optimalisere PC-systemene manuelt med Wise Game Booster.

Dette programmet er 100% gratis å bruke.

4. WTFast

WTFast er en unik spillboostersoftware for Windows 10, da den fokuserer spesielt på å forbedre internetthastigheten til online spill. Raskere internetthastighet betyr mindre lagring og lavere ping, noe som gir raskere responstid fra mus til skjerm.

De hevder at fordi WTFast ompakker og strømlinjeformer internettdataene fra spillet ditt, har det evnen til å redusere pingen din. Videre bruker de private globale nettverk uten hastighetsgrenser som fungerer som motorveier mellom datamaskinen og spillets server.

Utviklere av WTFast hevder at e-sportspersonell fra spill som Dota 2, League of Legends, CS: GO, etc, bruker programvaren til å øke ytelsen til sine PCer. Videre er WTFast partnere med Tech titaner som MSI og ASUS. Så det er vanskelig å tvile på effektiviteten av deres program.

Det ser ut til at den eneste ulempen til dette programmet er prisen. Ja, det er gratis prøveversjon, men når det er over, må brukerne betale en månedlig avgift som ikke er akkurat billig. En vanlig månedlig abonnementsplan koster deg $ 9, 99 hver måned.

5. MSI etterbrenning

Kanskje det beste i sitt slag, MSI Afterburner er en unik programvare som kan brukes som en spillboostersoftware for Windows 10. Det gjør at du kan forbedre spillopplevelsen din ved å gi deg tilgang til overklokkingsalternativer. Ytterligere funksjoner i dette programmet inkluderer videoopptak, benchmarking, overvåkning og tilpassing av viftehastigheten. Selv om du ikke har en MSI GPU, kan denne applikasjonen brukes av andre GPU-merker.

Å ha manuelle kontroller over GPU spenning og frekvens, samt viftehastigheter, kan tillate deg å låse opp det fulle potensialet på grafikkortet ditt. Det er viktig å merke seg at det kan ta litt eksperimentering for å finne nivået på ytelse og temperatur som gir deg de ideelle resultatene.

Et annet nyttig verktøy for MSI Afterburner som du kan bruke til å forbedre ytelsen, er maskinvareovervåkingssystemet. Denne skjermen gir deg sanntidsinformasjon om bruk, temperatur, spenning og klokkefrekvens. Du har også muligheten til å overvåke FPS av spillet ditt til enhver tid.

MSI Afterburner er et gratis program.

6. GameBoost

Game Boost optimalisering av filer

GameBoost er en spillboostersoftware for Windows 10 som mottar konstant positiv tilbakemelding fra brukere. Programmet fungerer ved å sørge for at komponentene på PCen din er i drift når de er i topp.

Videre hevder spillet booster å kunne forbedre ikke bare PCens ytelse, men også internettets hastighet. Det forbedrer animasjoner, oppdateringshastigheter, skjermtegninger, CPU og mer. I utgangspunktet, med et klikk på knappen får du et raskere, jevnere spill.

En annen flott ting om dette programmet er grensesnittet, som er ekstremt enkelt å bruke. Det er ingen annonser som blir spammet, og det er å finne det du leter etter. Brukere som ikke har tidligere erfaring i spillforsterking, vil finne GameBoost et forfriskende program å bruke.

Denne spillet booster hevder også å tilpasse seg for PCens spesifikasjoner. Ved å gjøre det, er det i stand til å søke og diagnostisere eventuelle potensielle problemer PCen har.

I likhet med MSI Afterburner-programmet har GameBooster også overklockingsalternativer. Det ser imidlertid ut til at GameBooster tilbyr en mer automatisk tilnærming til overklokking.

GameBooster er et effektivt program, men det vil koste deg 24, 98 $ på forhånd, men du må ikke betale et månedlig abonnement.

Hvis PC-en din utfører dårlig når du kjører et av spillene dine, kan du vurdere å investere i en av disse spillboostersoftware for Windows 10. Hvis du velger å få en spillbooster, er det viktig å huske å få et program som passer til dine spesifikke behov.

For eksempel, hvis du har dårlig lag og høy ping problemer, kan du investere i WTFast. På den annen side, hvis du får lav FPS, kan du prøve Razer Cortex: Booster, GameBooster, etc.