Topp 5 lydforsterkere for Windows 10 / 8.1 / 7

Hvis du ikke er fornøyd med lydkvaliteten på Windows 10-datamaskinen din, kan du bruke en lydforsterker for å gjøre enheten mye bedre. Hvis du liker å lytte til musikk, se på filmer på datamaskinen eller hvis du er en stor YouTube-fan, vil en lydforsterker definitivt revolusjonere lytteopplevelsen.

Det er ikke mange lydforsterkere for Windows 10, og å finne den rette kan være en tidkrevende oppgave. Vi skal gjøre denne oppgaven enklere for deg og liste de beste lydforsterkere for Windows 10 i denne artikkelen. Les beskrivelsen og last ned lydforsterkeren som oppfyller dine behov.

Hva er de beste lydforsterkere for Windows 10?

1

FX Audio Enhancer

FX forbedrer lydkvaliteten på datamaskinen din gjennom en rekke imponerende funksjoner, som 3D Surround, høyere troskap, blomstrende bass, dynamisk forsterkning og mer.

Med dette gratisverktøyet kan du oppleve rikere og tydeligere lyd på alle nettstedene du besøker: om du ser på et intervju på YouTube, en dokumentarfilm om Vimeo, en film på Netflix eller du lytter til favorittlåtene dine på Spotify.

Andre funksjoner inkluderer:

 • Bruke FX er veldig enkelt: bare installer det og begynn å spille musikk, videoer, spill eller noe annet med lyd.
 • Harmonisk Fidelity Restoration : eliminerer "muffled" lyden som er en artefakt av datakomprimeringsalgoritmene som brukes i Internett-lydformater.
 • Atmosfære, Stereo Imaging : kompenserer for den tapt eller redusert stereodybde som er resultatet av nærliggende høyttalere, dårlige lyttemiljøer.
 • Dynamisk Gain Boosting : øker lydopplevelsen av lyden din mens du minimerer forvrengningsnivåer.
 • Høyttalere og hodetelefoner er tilgjengelige.
 • Finjustert musikkforhåndsinnstillinger passer best til lydsystemet og lyttesmakene.
 • Effektiv ytelse ved å bruke Minimal CPU : DFX går så effektivt som mulig, bare ved hjelp av CPUen din for å gjøre behandlingen, og er ikke avhengig av noen funksjoner på lydkortet eller PC-lydsystemet.
 • Stilig, Shapely Skins for å matche din personlighet.

Du kan laste ned DFX Audio Enhancer fra FxSounds offisielle side.

2

Breakaway Audio Enhancer

Dette verktøyet forbedrer lydkvaliteten til all datamaskinlyd, uansett hvilken mediespiller du bruker. Musikk, film og spill lyd vil bli spilt på høyeste nivå av kvalitet, konsistens og dybde.

Andre funksjoner inkluderer:

 • Et fullt ansett grensesnitt.
 • En oppsettveiviser for å klemme den beste ytelsen fra datamaskinen.
 • Justerer automatisk volumdynamikken og spektralbalansen . Lyd i hvilken som helst mediespiller eller nettleser, inkludert MP3, video, Internett .radio eller CDer, blir digitalt remastered for konsistent volumnivå og spektralbalanse.
 • Gjør melodier lydere høyere og punchere, samtidig som de finsletter du aldri visste, eksisterte.
 • Den har en prøveperiode på 30 dager, og en prislapp på 29, 95 dollar når prøveperioden utløper.

Du kan laste ned Breakaway Audio Enhancer for Windows 10 fra Claessonedwards.

3

Bongiovi DPS for Windows 10

Bongiovi DPS er et imponerende lydverktøy som forvandler lytteopplevelsen. Du kan laste ned denne programvaren gratis til januar 2017.

Bongiovi DPS tilpasser kontinuerlig innkommende lydsignal avhengig av lydsystemets egenskaper, ved hjelp av en prosess som "lytter" til lyden slik mennesker gjør. Verktøyet beholder bokstavelig talt lydene som er viktigst for lytterne på et svært konsistent volumnivå. Denne strategien gjør at de valgte lydene blir mer hørbare enn vanlig vanlig støy.

Andre funksjoner inkluderer:

 • Utgangsvalg - velg typen enhet du lytter til.
 • Innholdsvalg - DPS-prosessoren har to forskjellige innstillinger fordi lydsignalene for musikk og filmer er svært forskjellige.
 • DPS HEAR - denne funksjonen senker volumet til et sikrere lyttingsnivå for hodetelefoner, samtidig som lyd klarhet opprettholdes.
 • Bass og Treble - brukervennlige bass- og diskantkontroller lar deg lage tonen som er perfekt for deg.

Du kan laste ned Bongiovi DPS lydforsterker for Windows 10 fra Bongiovis offisielle side.

4

SoundPimp Audio Enhancer

SoundPimp beskriver dette verktøyet som en toppmoderne lydforbedringsprogramvare for musikk og filmer, slik at lyden kan fylles

rommet. Denne lydforsterkeren er ikke gratis, den har en pris på $ 52, men demoen vil definitivt overbevise deg om å kjøpe den.

Andre funksjoner inkluderer:

 • 3D surroundlyd.
 • SoundPimp er kun beregnet for høyttalere, og du bør slå den av når du bruker hodetelefoner.
 • Det avbryter crosstalk for alle typer datamaskin lyd. Det modifiserer rekursivt lydstrømmen på en slik måte at de to høyttalere vil begynne å arbeide gjensidig for å kansellere hverandres bidrag til crosstalk.

Du kan kjøpe SoundPimp lydforbedrer fra SoundPimps offisielle side for $ 52.

5

Boom 3D

Boom 3D for Windows er en helt ny app fra Global Delight Apps. Den opprinnelige appen ble designet for MAC og iOS og har en vanvittig suksess og samlet over 40 millioner brukere over hele verden. Appen er enkel å bruke (enda enklere enn ol'good Winamp).

Dette verktøyet er den beste lydforsterkeren som du kan installere på PCen din akkurat nå, da den drives av en patentanmeldt algoritme for 3D Surround Audio Engine som vil kalibrere brukerens akustiske sanser.

For å forbedre lyden har du en enkel, men kraftig equalizer med forhåndsinnstillinger som du kan bruke som standard, eller lage dine egne.

En annen flott funksjon som sikkert vil hjelpe deg med det, er et stort sett med effekter som du kan kombinere med equalizer for å få en klarere lyd. Du kan også velge hvilken type hodetelefoner du har hvis du bruker noen.

Når det gjelder hodetelefoner, er Boom 3D den første til å bringe system-wide lydforbedringsfunksjonalitet og la brukerne spille alt innhold i Surround Sound på alle hodetelefoner, fra hvilken som helst spiller, hvilket som helst medium, hvilken som helst streamingtjeneste.

For alle brukere der ute som bare ønsker å forbedre lyden av sine bærbare datamaskiner og PC, er dette det perfekte verktøyet.

6

Fidelizer Audio Enhancer

Dette verktøyet forvandler din Windows 10-PC til en perfekt lyd-oase ved å optimalisere systemet og dets multimedieplattform. Fidelizer er kompatibel med all lydprogramvare tilgjengelig på markedet, som Spotify, YouTube og andre.

Andre funksjoner inkluderer:

 • Isolerer kjerneaffiniteten til ikke-lydprosessen og reduserer prioriteten, slik at den ikke hindrer lydrelaterte prosesser.
 • Sju lydprofiler tilgjengelig for å velge mellom.
 • En full installasjons brukerhåndbok er tilgjengelig.

Fidelizer kommer i tre versjoner: en gratis versjon, Premium Plus-versjonen som koster $ 39, 95 og en Premium Pro-versjon med en pris på $ 69, 95.

Har du allerede brukt en av lydforsterkerne som er oppført ovenfor? Du kan fortelle oss mer om din erfaring i kommentarseksjonen nedenfor.