Topp 5 antivirusprogramvare for 64-biters PC

Hvis du lurer på hva som er det beste antivirusprogrammet for 64-bits PC, ser du ikke lenger. Vi har samlet en liste over de beste antivirusprogrammene som fungerer perfekt med 64-bitersversjonen av Windows.

Første ting først, siden 64-biters arkitektur er mye brukt i dag, fungerer alle viktige antivirusprogrammer bra på det. Så, valget kommer til å bli vanskelig. På den måten vil vi ikke rangere antivirusser etter tall her. Vi forteller deg bare om deres viktigste funksjoner og forskjeller. Så, du kan velge det beste alternativet for deg selv.

Hva er de beste antivirusene for x64 bit-PCer og bærbare datamaskiner?

 1. Bitdefender
 2. Emsisoft Anti-Malware
 3. Kaspersky Antivirus
 4. Norton Security
 5. Avast Antivirus
 6. Windows Defender

Beste antivirusprogrammer for Windows 64-bit

Bitdefender (foreslått)

Folk har en tendens til å tro at premium antivirusløsninger fungerer bedre enn sine gratis motstykker. Om det er sant eller ikke, skal vi ikke diskutere her. Men hvis du blant de som tror de vil være tryggere hvis de kjøper et antivirusprogram, er BitDefender definitivt den beste valuta for pengene.

Du kan få et års lang lisens for å bruke BitDefender for så lite som $ 24, 99. Avtalen blir enda bedre hvis du kjøper en multi-enhet lisens, da du kan sikre opptil 5 enheter for bare $ 35, 99. Det kan virke som en liten høy pris ved første titt, men hvis du vil sikre flere enheter, kan du ikke gå bedre enn det.

Ikke få feil på dette, en rimelig pris er ikke det eneste BitDefender har å tilby. Denne programvaren er faktisk en av de beste på markedet, uavhengig av prisen. Det er langt over bransjens gjennomsnitt i nesten alle viktige kategorier, ifølge AV-Test.

BitDefender fungerer like bra med både internett sikkerhet, og holder systemet trygt som en helhet. Det forhindrer deg i å besøke alle skyggefulle nettsteder, og blokkere alle mistenkelige programmer på datamaskinen din før du utfører den. I utgangspunktet, alt som kvalitet antivirus gjør, men med høy presisjon og effektivitet rate.

De siste oppdateringene har også gjort BitDefender til et sterkt verktøy mot ransomware-angrep, i samsvar med de siste hendelsene. Men forsvarsmekanismen mot ransomware er også den eneste virkelige ulempen.

Nemlig, du kan møte noen falske positiver underveis, ettersom BitDefender har en tendens til å registrere (ikke ganske ofte) legitime filer eller programmer som en trussel. Men det kan selvfølgelig løses med whitelisting.

 • Last ned Bitdefender Antivirus til en spesiell 50% rabattpris

Emsisoft Anti-Malware (antydet)

Emsisoft Anti-malware passer perfekt på alle x64-PCer og bærbare datamaskiner. Dette er et antivirusprogram og antivirusverktøy som ble opprettet for lavspesifikke maskiner. Det kan enkelt kjøre en skanning selv på en eldre konfigurasjon slik at du kan prøve det uten problemer.

Snakker om prisen, det kommer til $ 20, og det er et flott verktøy for pengene. Den leveres med en rekke kule funksjoner som vil forbedre sikkerheten din. Her er noen av dem:

 • Behavior Blocker som blokkerer ukjente signaturer
 • Dual Engine Scanner som analyserer alle dine lastede eller endrede filer som kan være en potensiell trussel
 • Real-time surfing beskyttelse
 • En av de beste ransomware- og skadelig programvarebeskyttelse (timeløpige oppdateringer som kan forhindre over 300 000 daglige angrep)

- Få nå Emsisoft Anti-Malware på deres hjemmeside

Kaspersky Antivirus

Hvis BitDefender er den beste verdien for pengene, og Norton er et dyrere alternativ, kommer Kaspersky Antivirus rett i midten. Og det er en annen elite, verdensomspennende kjent antivirusløsning som har vært høyest i mange år.

Den årlige prisen på Kaspersky Antivirus-lisensen er $ 59, 99, og den dekker opptil tre PCer. Hvis du vil sette Kaspersky på opptil fem PCer, må du utbetale $ 79, 99 per år. Og for et større nettverk av datamaskiner vil en tiårig årlig lisens koste deg $ 129, 99.

Som du sikkert har lagt merke til nå, er denne artikkelen hovedsakelig basert på AV-testresultater, og Kaspersky har helt kantet dem. Dette antivirus oppnådde perfekte score i alle tre viktige kategorier av testen - ytelse, beskyttelse og brukbarhet. Det fortjener sikkert disse poengene, om ikke annet enn for brukervennlighet, hvor både Norton og BitDefender falt kort.

Vi gir Kaspersky tittelen til det mest brukbare antivirusprogrammet på denne listen. Men når det gjelder faktisk beskyttelse (tvert imot sine AV-poeng), gir det litt mindre nøyaktige resultater enn BitDefender eller Norton. Men i Kasperskys forsvar er disse forskjellige tester hvor hundrevis av malware-prøver ble satt på jobb. I virkeligheten er Kaspersky så nøyaktig som du trenger det å være. Du er også veldig usannsynlig å oppleve en falsk positiv ved å bruke Kaspersky, som er virkelig positiv (jeg vet hvor døren er).

 • Få Kaspersky Antivirus fra den offisielle nettsiden

Norton Security

Norton Securit Standard er et totalt motsatte av BitDefender. Men bare når det gjelder prising. Dette produktet er dyrere enn bransjens gjennomsnitt, men vi kan si det er verdt pengene. Det er en av de mest komplette antiviruspakker du kan få akkurat nå, og gir deg en rekke funksjoner og respektabel presisjon.

Du kan få Norton for $ 39, 99 for det første året, og $ 69, 99 per år etter det. Pakken inneholder sikkerhet for opptil fem enheter.

Men nok om prising, la oss se hva du faktisk får for pengene. Ifølge den pålitelige AV-testen er Nortons poeng blant de høyeste i bransjen. Selvfølgelig får du en god sikkerhet mot skadelig programvare og virusangrep. Men hvis du noen gang har hørt om Norton, vet du det allerede. Det er to forsvarsfaser som Norton innebærer skadelig programvare. For det første vil den automatisk oppdage skadelig programvare og umiddelbart slette den. Men hvis trusselen på en eller annen måte klarer å gå gjennom, vil Norton umiddelbart blokkere den ved lansering. Alt det med veldig høy nøyaktighet.

Det beste med Norton Security inneholder faktisk detaljer. For eksempel, så snart du laster ned og installerer det, får du de nyeste virusdefinisjonene, noe som ikke (av en eller annen grunn) er tilfelle med de fleste antivirusene der ute. Den har også gode sikkerhetsfunksjoner for å bla. Så, du kan fritt surfe på internett, åpne e-post og laste ned alt du vil ha. Norton vil gi deg beskjed hvis du er i fare.

Den største ulempen ved Norton Security, foruten den relativt høye prisen, er at den ikke har en legitim støttetjeneste. Så, hvis du har noen problemer, må du lete etter løsningen selv på nettfora. Også den første systemskanningen ved installering kan ta mer tid enn det burde. Norton har imidlertid en funksjon som gjør det mulig å huske gode filer, for å fremskynde fremtidige skanninger, så vi kan ikke si at dette er et ekte problem.

 • Få Norton Security fra den offisielle nettsiden

Avast Antivirus

Avast er kanskje det rimeligste alternativet på denne listen, bare fordi du kan få det gratis! Sikker på at det er både Pro og Free versjoner av Avast, men Free versjonen tilbyr bare så mye, at du egentlig bare betaler for bonusfunksjoner i Pro-versjonen. På grunn av det er mange eksperter enige om at Pro-versjonen ikke engang er en verdig oppgradering.

Så, hvis du vil ha disse ekstra funksjonene, må du betale $ 39, 99 per år for Pro-versjonen. Hvis ikke, er den gratis versjonen helt fint.

 • Få Avast Antivirus fra den offisielle nettsiden

Avast tilbyr et respektabelt beskyttelsesnivå for et gratis antivirusprogram. Det har til og med bedre poeng enn noen betalte løsninger. Faktisk er disse resultatene ikke bedre enn noen antivirus fra denne listen, men andre ovennevnte antivirusser er elite premium sikkerhetsløsninger, så vi kan si at Avast henger inn der ganske bra.

Når det gjelder bonusfunksjonene, er det Wi-Fi Inspector-funksjonen som åpenbart skanner nærliggende nettverk for eventuelle sikkerhetsproblemer. Det er også en enkel passordbehandling som skal hjelpe deg med å organisere passordene dine og holde dem sikre. I tillegg gir Pro-alternativet nettleserutvidelsen for nettverkssikkerhet, som bør holde deg trygg mens du surfer. Vi overlater deg til å bedømme om Pro-versjonen er verdt pengene eller ikke.

Windows Defender

La oss få den rette først. Windows Defender er på ingen måte i samtalen for det beste antivirusprogrammet for Windows. Så hvorfor skulle vi til og med sette den på samme liste med alle disse dyrene der oppe? Vel, det er bare en innebygd Windows-funksjon, og millioner av mennesker foretrekker det over noen av de prangende, avanserte antivirusprogrammene.

Windows Defender er en integrert del av samtalen som har eksistert i alle aldre - om du trenger et antivirusprogram på PCen eller ikke? Vi kommer ikke til å diskutere det her, men for folk som tror at et antivirus er faktisk unødvendig, er Windows Defender et åpenbart (og eneste) valg.

Nivået på beskyttelse du får med Windows Defender er ganske grunnleggende, men det er fortsatt nok til å holde deg relativt trygg. Selv om Microsoft vet at mange bruker Windows Defender i stedet for tredjeparts antivirusser, sitter selskapet faktisk ikke i hendene når det gjelder å utvikle Windows Defender. Faktisk gjør hver større oppdatering for Windows 10 denne funksjonen bedre. Det er enda en rykt som foreslår at Microsoft vil implementere litt kunstig intelligens i Windows Defender, noe som bør gjøre det enda mer attraktivt grunnlag for at folk skal holde seg unna tredjeparts antivirus.

Konklusjon

La oss først si at det er flere antivirusprogrammer som definitivt fortjener pengene dine og stoler på, men disse er topp fem (topp fire) etter vår mening. Listen har noe for alles smak, og ditt valg vil avhenge av din prioritet. Enten det er beskyttelse mot skadelig programvare, Internett-sikkerhet eller brukervennlighet. Eller ingen antivirus i det hele tatt.

Hva synes du om vår liste? Er du enig med våre valg? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juli 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at våre brukere vil ha et bredere spekter av alternativer.