Topp 5 anime spill for Xbox One-eiere

Anime-serien har skapt en hel underkultur av hengiven fans, basen som vokser hver dag. Japansk moderne kultur og animer er nært forbundet, og på et tidspunkt har denne trenden begynt å spre seg globalt. Derfor ble spill som var på 90-tallet laget utelukkende for det asiatiske markedet, nå tilgjengelige for resten av spillplaneten. La meg minne deg på en liten ting som heter Pokemon GO, og hvilken innvirkning den hadde på det moderne samfunnet.

For noen år siden ble anime spill utviklet utelukkende for Sony eller Nintendo. I dag er det mange titler tilgjengelig for Microsoft-baserte systemer, Xbox One og Windows.

Vi oppførte deg de beste titlene som hovedsakelig er anime eller anime-lignende spill. Så du kan velge hva som helst din favoritt og registrere deg i eventyret.

De beste anime spillene til Xbox One

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm er den siste delen av STORM-serien. Det bringer mye til bordet når det gjelder kampspill i Naruto-universet. Plottet utvikler seg rundt den fjerde Great Ninja-krigen, og historiemodusen vil lede deg gjennom spillet på en fin måte. Historiemodus kan være ferdig for noe over 20 timer. Vi må gi utviklerne kreditt for å prøve å få spillet nærmere til nykommere og involvere dem i en fantastisk fortelling av den.

Gratis kamper og sjefslag ser bra ut. Når du har fullført historiemodusen, vil du sikkert prøve Adventure Mode. Dette gir deg muligheten til, som i vanlige RPG-titler, å hente oppdrag og låse opp slag fra fortiden. Selv nye spillere kommer til å komme seg inn i det grunnleggende innen kort tid, men i online-modus er det å foretrekke å få litt taktisk kunnskap. Matchmaking er litt vanskelig, og noen ganger møter du erfarne spillere selv som en nybegynner.

Alt i alt et flott spill for alle fans av franchisen, men også for nybegynnere og kampspillentusiaster.

Dragon Ball Xenoverse 2

Har noen nevnt et kampspill i animeuniverset? Dragon Ball Xenoverse 2 er bare spillet du leter etter. Ved utseendet er dette spillet en kombinasjon av de siste få Dragon Ball-spillene med 3D-spill og kamper som er satt i det ødelegge miljøet. Karaktertilpassing forbedres betydelig, slik at du kan velge mellom mange fysiske muligheter for forskjellige spill i løpet av spillet. Og hvert løp har sine fordeler og ulemper.

Det er 4 spillmoduser:

  • Universe Mode - Story modus som lar deg lage og RPG-lignende tilpasser din egen karakter som kalles Future Warrior.
  • Parallell Quest Mode - Side quest modus som lar deg gjøre visse oppdrag for å skaffe spesielle gjenstander.
  • Saga Mode - Gi deg muligheten til å forandre historieforløpet fra originale Saga-episke kamper.
  • Tenkaichi Budokai-modus - Turneringsmodus som gjør at du kan kjempe eller spisse i online kamper

Dette spillet er sikkert verdt å spille hvis du er en fan av Dragon Ball Saga. Likevel kan nykommere lære mye om universet og virkelig nyte en strålende gameplay og herlig historie.

Yu-Gi-Oh! Duelistens arv

TEST Yu-Gi-Oh! Arv av Duelist_20150516002426

Nå flytter vi til et kort dueling spill. Hvis du liker den opprinnelige TV-serien - vil du sannsynligvis elske dette spillet. På den andre siden, hvis dette universet er nytt for deg, er det i det minste verdt å prøve. Som vi allerede har sagt, kommer dette spillet fra TV-serien, slik at du kan gjenoppleve kjente kamper. Over 90 valgbare tegn og 6 600 spillekort, med noen dekk som er ganske vanskelig å skaffe. Du kan spille mot AI eller duell andre spillere online. Som du vinner får du nye kort og Duel Points som lar deg låse opp kort fra spesielle Booster Packs.

Når historien beveger seg fremover, blir du mer og mer involvert i Yu-Gi-Oh-verdenen og lærer om spill og duell taktikk. Nedlastbart innhold gir mange nye kort, tegn og historie dueller. På den tiden spillet kan være ganske intens, men samtidig er det å vinne en hard duell mer givende.

Flott tillegg til Card Battle-spillelisten. Virkelig verdt en stund.

Angrep på Titan

La oss si at vi lever våre normale, menneskelige liv i harmoni og glede, og plutselig vises en vill, enorm gigant og prøver å feast på oss. Skummelt, hvis du spør meg. Havok dukker opp og krigen mot blodfiender er erklært. Dette er i utgangspunktet historien om manga-tv-serier som er svært populære i Japan. Det heter 'Attack on Titan', og ikke lenge siden kommer vi til å nyte i spillet med samme tittel. Hack og slash action pumpet spill følger nøye hendelser fra alle årstider av manga-historien, men legger også til noen plott til hovedpersoner.

I utgangspunktet kan du i begynnelsen velge mellom en liste med 3 tegn, med forskjellige egenskaper og bekjempelsesevne. Senere går nummeret opp til 10. Når angrepet (Story) -modusen starter, lærer du om din måte å drepe dine bufiskefiender med våpen og spesielle manøvreringsutstyr. Titans er forskjellige og utfordrende. Noen ganger kan det hende du må bruke taktisk tilnærming i stedet for å bare trykke på påkrevde knapper.

Dette spillet vil få deg inn i historien til mangaserien og la deg være involvert i kampen mot utryddelse. Du vil nyte hver bit av det.

Final Fantasy XV

Final Fantasy-serien er kanskje ikke relatert til anime i sin reneste form, men som en stor beundrer av serien var jeg forpliktet til å innhente den her. Produksjonen av denne tittelen fremdeles brøt en anime 'Brotherhood: Final Fantasy XV', slik at en slags gjør det berettiget til denne listen.

Final Fantasy XV er et rollespill som legger vekt på en open-world gameplay. Kampene kjempes for første gang i sanntid, og frie roaming oppgraderes til tidligere spill. Du styrer Noctis, hovedpersonen på vei gjennom Eos 'verden. Kort sagt, spillet er en variasjon av våpen, magiske angrep og potions, med flotte designede fiender.

Hovedsakelig, Final Fantasy XV fortsetter med samme oppskrift: fantastisk historie og strålende kutte scener i sjefslag som vil få deg til å se i ærefrykt.

Dette var spillene vi valgte for deg. Vi håper du vil nyte minst en av titlene. Hva er dine favorittanime spill hele tiden? Har du noe som er verdt å legge til i listen? Vennligst informer oss i kommentarene.