Topp 4 TV Tuner Programvare for Windows 10

Når det kommer til TV, liker de fleste å se på TV på sofaen i stuen, men noen foretrekker å se den på PCen, spesielt hvis de bruker stor skjerm. Tidligere var Windows Media Center ansvarlig for TV-tuning, men siden Windows Media Center ikke er inkludert i Windows 10, kommer vi til å se annen TV-tunerprogramvare for Windows 10.

Selv Microsoft har annonsert at for å se live-tv på Windows 10, trenger du en tredjeparts løsning, og i dag gir vi deg flere programmer for å se live-tv på Windows 10 ved hjelp av en TV-tuner. Så sjekk ut vår liste over beste TV-tuner programvare for Windows 10 operativsystem.

Noen av de beste TV-tunerprogramvaren for Windows 10 du kan bruke

WebTV (foreslått)

WebTV er en TV-tuner programvare som lar deg se tusenvis av fulle TV-episoder, videoer på nettet, filmer. Du får også streaming av TV, programmer og radio, samt ubegrenset tilgang til 1 156 TV-stasjoner og 2.645 radiostasjoner over hele verden (oppdatert daglig).

  • Last ned nå WebTV

Kodi

Kodi er et av de beste alternativene til Windows Media Center, og det ble opprinnelig opprettet for Xbox, men nå kjører det på et bredt spekter av plattformer, fra Windows, over Linux til Android og iOS. Det kan spille av filer fra datamaskinen din, fra online streaming-tjenester, og med tredjeparts plugins kan du til og med se live-tv med den. Denne programvaren er gratis å laste ned og har ingen begrensninger.

Media Portal

Media Portal ble inspirert av Kodi, men i motsetning til Kodi er det litt enklere. Det spiller også en rekke filer fra datamaskinen, og det kan også spille live-TV, hvis du har en TV-tuner uten å måtte installere flere plugins. Media Portal er også gratis.

Emby

Emby er en annen mediespiller, og det er også gratis og åpen kildeprogramvare, så den er tilgjengelig på Linux og Windows, Samsung Smart TV, Amazon Fire TV, Android TV, Chromecast og Xbox 360. På samme måte som annen programvare på listen, kan Emby jobbe med TV-tuner på Windows 10.

NextPVR

NextPVR lar deg se live-tv på datamaskinen din og den er tilgjengelig for Windows-brukere gratis. Det kan ikke se visuelt tiltalende som den andre TV-tunerprogramvaren, men det blir jobben gjort.

Det ville være alt for vår liste over de beste TV-tunerprogrammene for Windows 10, så hvis du vurderer å koble til Windows 10-datamaskinen, er et av disse programmene det rette for deg. Alle TV-tunerprogramvaren på denne listen skal være kompatibel med Windows 10, og best av alt, den er tilgjengelig for gratis.