Topp 4 programvare for å gjenopprette tapte e-postkonto passord

Enten du bruker nettbaserte e-posttjenester eller e-postklienter for å administrere kontoen din, blir e-postadresser brukt til næringsliv og personlig kommunikasjon av nesten alle.

Det faktum at e-postadresser kommer med evnen til å legge ved nødvendige dokumenter og kan lagres for alltid på e-postleverandørens server, gjør at brukerne kan holde informasjon relatert til viktige kontoer eller virksomheter i e-post uten å bekymre seg for at den blir slettet fra en lokal stasjon eller skylagring .

Det kan imidlertid hende at du har glemt e-postpassord for e-postkontoene dine, og alternativene for gjenoppretting fungerer heller ikke. Å miste passordet til din primære e-postkonto kan være skummelt.

Heldigvis finnes det e-postpassordgjenopprettingsprogramvare som kan trekke ut e-postkontoinformasjon fra nettleserne og e-postklienter.

I denne artikkelen tar vi en titt på den beste programvaren for å gjenopprette e-postkonto passord og få tilgang til alle dine e-postkontoer samt dataene.

Hva er de beste verktøyene for å gjenopprette e-postpassord?

1

Passware Kit Basic

  • Pris - Gratis demo / $ 49

Passware Kit Basic er en multi-purpose passordgjenoppretting programvare for Windows-datamaskiner med funksjoner for å gjenopprette Windows-administrator, og MS Office passordbeskyttet dokumenter samt Internet og Network Password Recovery opsjon i verktøyet.

Ved hjelp av Passware Kit Basic kan du gjenopprette passord for Microsoft Mail, Outlook Express, Google Chrome, Firefox og Internet Explorer.

Passware Kit Basic tilbyr øyeblikkelige resultater ved hjelp av flere angrepsmoduser, inkludert Brute-Force-angrep, Dictionary-angrep, Xieve og bruker også kjent / del, forrige passord og deres kombinasjon for å sprekk passordet.

Bortsett fra e-postkonto passord, kan gjenoppretting Passware Kit Basic brukes til å gjenopprette Windows-administratorpassord og sikkerhetsinnstilling etter å ha opprettet en oppstartbar flash-enhet ved hjelp av Passware Kit Basic ISO.

Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt å gjenopprette e-postkonto passord. Etter at programmet har startet, har brukerne flere gjenopprettingsalternativer å velge mellom. Hvis du vil gjenopprette e-postkontopassord, velger du Internett og Nettverk.

Nå fortsett med instruksjonene på skjermen og velg e-postkonto passordet du vil gjenopprette. Det gjenopprettede passordet kan lagres for senere bruk.

Passware Kit Basic er et brukervennlig program med flere bruksområder. Prislappen, selv om det føles litt bratt, men det er et engangs kjøp og kan være nyttig for å gjenopprette passord for alle slags filformater i fremtiden også.

Last ned Passware Kit Basic

  • Les også: 5 beste e-postprogramvare for 2019
2

Mail Password Recovery med Top-Password

  • Pris - Gratis prøveversjon / $ 19, 95

Mail Password Recovery er et premium passordgjenopprettingsprogram som lar deg gjenopprette innloggingsdetaljer for e-postkontoer lagret av Windows Mail, Windows Live Mail, Mozilla Thunderbird, Opera Mail, Gmail Notifier, Eudora, Incredimail, Reach-a-Mail, The Bat!, PocoMail, Becky! Internet Mail, Phoenix Mail, Ipswitch IMail Server, Pegasus Mail, etc.

Programvaren hevder å tilby 100% gjenopprettingsfrekvens. Det er et Windows-spesifikt verktøy og støtter både utgaven av Windows, uavhengig av versjonen.

Hvis du bruker en e-postklient som ikke er oppført i gjenopprettingsmenyen, kan du bruke alternativet Asteriskpassord for å gjenopprette det skjulte passordet.

Bruke Mail Password Recovery er enkelt. Last ned demoversjonen fra den offisielle nettsiden og installer den. Start programmet og klikk på Start Recovery-knappen.

For å fortsette, bør du velge e-postklienten eller tjenesteleverandøren som du vil gjenopprette passordet for. Programvaren vil starte skanneprosessen og vise eventuell gjenopprettet passord i en dialogboks.

Alternativet for asteriskpassordet som jeg sa tidligere, hjelper deg med å finne et passord som er skjult bak asteriskene i din lokale stasjon, noe som gjør det umulig for mennesker å gjenopprette.

Last ned Mail Password Recovery

  • Les også: 6 beste krypterte e-programvare for å beskytte dataene dine [2019 Liste]
3

E-post Password Recovery Master

  • Pris - Gratis demo / $ 9.98

E-post Password Recovery Master er et annet program som kan hjelpe deg med å gjenopprette et glemt e-postkonto passord. Det er et premiumprogram, men kommer med en gratis prøveversjon, bare hvis du vil prøve det før du kjøper.

Brukergrensesnittet er veldig minimalt, og selve programvaren er enkel å bruke. Det er ikke så mange alternativer å håndtere. E-post Password Recovery Master kan gjenopprette passord lagret i e-postklienter som Thunderbird, Outlook og Bat !.

I tillegg støtter det gjenoppretting fra alle de moderne nettleserne, inkludert Chrome, Firefox, Internet Explorer og Opera nettleser.

E-post Password Recovery Master kan gjenopprette passord uavhengig av lengden og kompleksiteten. Alle de gjenopprettede passordene kan lagres i en tekstfil med et enkelt klikk. Verktøyet i seg selv kan låses med et passord for å beskytte passordgjenopprettingsfunksjonen.

Last ned gratis demo fra den offisielle nettsiden og installer applikasjonen på din PC. Deretter starter programmet og klikker på Email Client Password-fanen for å starte gjenopprettingsprosessen. Hvis du vil gjenopprette for nettlesere, er prosessen det samme for å gjenopprette passord fra nettlesere også.

E-postpassordgjenoppretting Master viser det gjenopprettede passordet med nettstedadressen og brukernavn-IDen. Selv om den offisielle nettsiden kun viser Windows 8 tidligere versjon som kompatibel, testet vi den på en Windows 10-maskin for kompatibilitet og fant den til å fungere.

Last ned Email Password Recovery Master

  • Les også: 9 beste antivirusprogramvare med kryptering for å sikre dataene dine i 2019
4

Post PassView & WebBrowser PassView

  • Pris - Gratis

Mail PassView og Web Browser PassView er to små verktøy som kan hjelpe deg med å gjenopprette e-postkonto passord for nettlesere og desktop-klienter. Begge verktøyene er gratis å laste ned og bruke, slik at du ikke har noe å tape.

Mail PassView - Dette er for å gjenopprette e-postkonto passord fra desktop klienter som Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Windows Mail, etc.

Bruke verktøyet er så enkelt som det blir. Du må laste ned den fra den offisielle nettsiden, pakke ut mappen og kjøre oppsettfilen. Programmet begynner å skanne for det lagrede passordet på PCen, og viser e-postkontoinformasjonen i hovedvinduet.

Web Browser PassView - Dette verktøyet fra samme utvikler kan hjelpe deg med å gjenopprette e-postkonto passord lagret i nettleseren. Det kan gjenopprette passord fra alle de store nettleserne, inkludert Internet Explorer, Firefox, Opera og Google Chrome.

Arbeidet med dette verktøyet ligner på Mail PassView. Last ned zip-filen, utdrag og kjør den kjørbare filen. Web Browser PassView vil skanne og vise e-postkontoopplysningene i hovedvinduet.

Mens programmet kjører, kan antivirusprogrammet eller Windows-skjermbildet blokkere programvaren for å være uverifisert. Problemet er oppført på den offisielle nettsiden, og vi fant ingen mistenkelig oppførsel i testen.

Last ned nettleser PassView og Mail PassView

Sjekk dokumentasjonen til e-postleverandøren din

Å miste ditt primære e-postkonto-passord kan imidlertid være ødeleggende for å håndtere en slik situasjon, og alle de store e-postleverandørene har et backupalternativ på plass.

Mens du oppretter en e-postadresse, har du sannsynligvis inntatt mobilnummeret ditt for bekreftelse. E-postleverandører som Gmail ber deg om å skrive inn e-postadressen for sikkerhetskopiering for å gjøre gjenopprettingsprosessen enklere. Hvis ingenting virker, kan du bruke sikkerhetsspørsmålet til å gjenopprette ditt glemt e-postadresse passord.

Siden hver e-postleverandør har forskjellige retningslinjer, er det bedre å besøke e-postleverandørens offisielle nettside og se etter dokumentasjonen.

Alle verktøyene for gjenoppretting av e-postpassord som er oppført i denne listen, kan bare gjenopprette e-postpassordet hvis det er lagret av nettleseren eller e-postklienter for e-post. Hvis du klarer å gjenopprette passordet ditt, må du passe på at du bruker en passordbehandling for å lagre passordene dine for alle kontoene.

Passordadministratorer er tverrplattformstjenester som kan nås fra hvilken som helst datamaskin eller enhet hvis primærenheten blir tilgjengelig og dermed sparer dagen.