Topp 4 installasjonsprogramvare for å organisere appene dine effektivt

Er du en programvareutvikler? Har du behov for en pålitelig installasjonsskaper? Hvis ja, da er denne artikkelen bare for deg. I dette stykket ser vi på noen av de beste oppsettprogramvarene, spesielt de som støttes på Windows PC.

Et oppsett skaperen er et dataprogram som letter etableringen av installasjonsprogrammer for applikasjoner. Den er best egnet for programvareutviklere og programmerere, som driver (utvikler) flere programmer daglig. I hovedsak kan en programvare for oppretting av skaperen enkelt organisere alle programmene / programmene dine i en enkelt, enhetlig oppsett, for å gjøre det enkelt å gjenopprette, distribuere og distribuere, når og da.

Men som et avansert dataprogram er det mange substandard setup creator-programvare der ute, som hvis vedtatt, kan forårsake uopprettelig skade på hele systemoppsettet. For å unngå dette, følg bare denne artikkelen.

Her tar vi deg med fire av de mest holdbare / pålitelige installasjonsprogramvarene i markedet.

Hva er den beste oppsettprogramvaren som skal brukes på PC?

1

DRPU Setup Creator (anbefalt)

DRPU Setup Creator er et av de ledende programmene for å lage installasjonsoppsett på Windows. Det er utelukkende designet for å lage installasjonsfiler for Windows-programmer / programmer.

Sette opp en installasjonspakke, ved hjelp av denne programvaren, er like enkelt som "loggingsdetaljer" og "lagring av produkter" på installasjonsfiler. Det er også et komprimeringsverktøy for å redusere filstørrelsen på kompilerte oppsett.

Denne programvaren er optimalisert for å kombinere relevante programmer til et enkelt installasjonsoppsett, for å legge til rette for distribusjon og distribusjon av applikasjoner blant flere brukere. Det er veldig enkelt å bruke, ettersom hele oppsettprosessen er planlagt og utført på plattformens brukergrensesnitt.

DRPU Setup Creator-programvare er vert for et kraftig sett med funksjoner som gjør at det skiller seg ut som en av de beste oppsettprogramvarene i markedet. Et bemerkelsesverdig eksempel er det tilpassbare grensesnittet, som lar deg ta full kontroll over oppsettets hjemmeside og skjerm.

Som sådan kan du enkelt legge til og fjerne dialoger, endre meldinger, legge til / fjerne bilder og kjøre så mange modifikasjoner som du ser hensiktsmessig.

Beow er en oversikt over noen av hovedtrekkene til Setup Creator Software (DRPU):

  • Kompakt installasjon
  • Creator Wizard (for installasjonsinstallasjon)
  • Stasjonære ikoner
  • Dyptgående installasjons / avinstalleringsverktøy
  • Modifiserbart grensesnitt
  • Utvidbar plattform
  • Lagre logg og registreringsstøtte
  • Og mer

DRPU Setup Creator-programvaren er tilgjengelig til en startpris på $ 69.

  • Kjøp nå DRPU Setup Creator
  • Last ned DRPU Setup Creator
2

Setup Factory

Setup Factory er en av de eldste og mest kraftfulle installasjonsprogramvarene i markedet, og har eksistert i over 26 år (siden 1992). Det er det ultimate valget (av tusenvis av utviklere) for å lage pakkeinstallatører (oppsett) for Windows-programmer. Programmet er kompatibelt med alle Windows OS mellom Windows XP og den nyeste Windows 10-versjonen.

Setup Factory er et kraftig, men likevel lett å navigere, grensesnitt, som på den ene siden er enkelt nok for nybegynnere, og på den annen side svært avanserte (komplekse) for profesjonelle utviklere.

Dette gjør det ideelt for alle bruksnivåer. Og uansett hvor kraftig eller enkel programvaren din er, er Setup Factory godt rustet til å støtte den.

Merkbare funksjoner i Setup Factory inkluderer avanserte OS-kommandoer, grunnleggende skjermkontroll, kompakt installasjon, Windows-støtte på tvers av plattformen, intuitivt brukergrensesnitt, fleksibelt kodemiljø, fleksibel lisensiering, pålitelig teknisk og vedlikeholdsstøtte og mange flere.

I hovedsak, med hensyn til pålitelighet og holdbarhet, er Setup Factory uten tvil det beste oppsettprogramvaren.