Topp 4 gratis programvare for å opprette og administrere badminton turneringer

Har du noen gang lurt på om det finnes gratis apper som lar deg sette opp tilpassede turneringer for badminton-kampene dine med venner?

Hvis svaret ditt er " ja ", så har du lykken i dag. Du kan glemme papirene og tavlene du måtte bruke tidligere. I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste programvarealternativene på markedet som lar deg enkelt administrere turneringer.

Vi vil presentere deg med gratis muligheter for turneringshåndteringsprogramvare for badminton-kamper. Noen av dem er kompatible med et bredt spekter av sport, men har en spesiell badmintonavdeling inkludert, og andre vil være spesielt utviklet for badminton. Les videre for å finne ut mer.

Hva er de beste gratis apps og programvare for badminton turneringer?

1

Turneringsplanlegger

Turneringsplanleggeren er et utrolig nyttig programvarealternativ som lar deg enkelt administrere turneringer for et bredt spekter av sport.

En av de beste funksjonene som finnes i denne programvaren, er at den støtter et stort antall turneringstyper. Du kan sette opp turneringen som du ønsker, ved å endre antall uttrekninger, sette opp tilpassede playoffs og mange andre aspekter.

Denne programvaren har et meget vennlig brukergrensesnitt, og er utformet slik at du får tilgang til alle mulighetene med bare noen få museklikk. Du kan enkelt planlegge kamper, gruppere arrangementer i forskjellige klasser, tegne tegninger osv.

For å dele resultatene av turneringene med venner og familie, har Tournament Planner et innebygd delingsalternativ som kan aktiveres enkelt.

Turneringsplanleggeren kan brukes som en gratis demo med fulle evner, men har noen funksjoner deaktivert i forhold til den lisensierte versjonen. Med den gratis versjonen kan du ikke publisere dine turneringer online.

Annet enn det, er det rettferdig spill.

Her er noen av de beste funksjonene som finnes i Turneringsplanleggeren:

 • Holder deg informert om spillerens og domstolens tilgjengelighet, kamper, etc.
 • Ett panel som viser hele spekteret av spillerdata
 • Rask oversikt over kamper som var planlagt, unschedules og spilt
 • Kan lage sikkerhetskopier med dataene dine for å holde det trygt når det gjelder systemproblemer
 • Kan re-planlegge kamper uten å unscheduling det
 • Ubegrenset antall spillere, arrangementer, kamper, domstoler
 • 96 ganger / dag
 • Kan lage et bredt utvalg av rapporter - kamper / dag, kampkort, spillere, tegne lister, etc.

Last ned turneringsplanleggeren

2

Hva er poengsummen

Hva er Score er en annen flott app som lar deg opprette og administrere alle aspektene som trengs for å skape en profesjonell badminton turnering med et stort utvalg av funksjoner.

Selv om denne appen kan brukes til å skape turneringer for et bredt spekter av sport, har What Score også utrolig nyttige funksjoner som også gjelder for badminton turnering.

Her er noen av de beste funksjonene:

 • Lar deg styre deltakerne i turneringene dine ved hjelp av tilpassede registreringsskjemaer
 • Kan automatisk utføre trekk med flere seeding alternativer
 • Vinnere og tapere flyttes automatisk over turneringsgrenene i henhold til resultatene
 • Kan automatisere prosessen med å planlegge en kamp avhengig av den valgte retten
 • Live scorring system som holder deg oppmerksom på alle score
 • Kan enkelt dele resultater på sosiale plattformer direkte fra programvaren
 • Flott mobilapp som gir deg tilgang til turneringene fra hvor som helst i verden

Den gratis versjonen av What's Score, leveres med en livstidsgarantifri programvare, og denne versjonen er i stand til å skape og administrere badminton-turneringer med en rekke kule funksjoner.

Noen av dem er:

 • Deltakerregistrering - lar deg holde oversikt over hvem som deltar i turneringer
 • Kan automatisk utføre tilfeldig utvalg av kandidater
 • Live resultater og score på dashbordet
 • Tilpasningsbar spillerens dashbord

Premium-versjonen av What's Score er utviklet for bedrifter, idrettsforeninger, klubber, etc. Dette alternativet er betalt, men tilbyr gode tilleggsmuligheter. Her er noen av dem:

 • Tilpassbar programvare som tilpasser seg din bedrift, uansett størrelsen eller antall avdelinger
 • Gir deg mulighet til å opprette turneringer med medlemmene Kun policy
 • Tilpasset mobilapp med firmaets merkevarebygging

Prøv hva som er poeng

3

Poeng 7

Resultat 7 er et annet flott verktøy som gjør at du enkelt kan opprette, administrere og holde oversikt over alle aspekter av badminton turneringer fra din foretrukne enhet.

Ved å bruke denne appen kan du skreddersy turneringene til deg bestemte preferanser og behov, kan opprette automatiske tidsplaner for et hvilket som helst antall deltakere, og lar deg også kommunisere enkelt med dem, med de innebygde delingsfunksjonene som er tilgjengelige.

For å bygge turneringen må du bare velge antall deltakere du vil ha, den spesifikke sporten og deretter formatet der turneringen skal opprettes.

Etter at du har opprettet turneringen, kan du tilpasse den enda mer ved at du kan legge til eller fjerne medlemmer, oppdatere navnene sine, legge til en tekstbeskrivelse i turneringen din, og kan til og med tilpasse turneringsadressen for å gjøre det enkelt å dele.

Når det gjelder strukturer som er tilgjengelige for å skape turneringer, med score 7, kan du opprette runde robin turneringer, knockout runder og multistage turneringer.

For robin stil turneringer kan du redigere antall ben og antall poeng som er tildelt for hver seier, tegning og tap.

I turneringsturneringene kan du redigere såningen, og du kan også legge til en tredje plass, og i flertallsmodus kan du også endre antall grupper og hvor mange personer som går videre i neste trinn.

Etter at alt er satt opp, trenger du bare å dele den nyopprettede nettadressen med deltakerne i turneringen, og du kan begynne å spille.

Prøv poeng 7

4

Konkuri

Konkuri er et annet flott gratis programvarealternativ som kan hjelpe deg med å opprette, administrere og sortere ut hvilken type turnering du vil ha, for en rekke sportsgrene. Det inkluderer også badminton, sporten vi snakket om i denne artikkelen.

Denne appen er helt nettbasert og veldig enkel å bruke, og gir et godt alternativ for både personlig bruk og sportsorganisasjoner, badminton-sentre, etc. Du kan velge mellom et bredt spekter av turneringsoppsett - runde robin, braketter, grupper, og også playoffs.

Med Konkuri kan du også holde kontakten med deltakerne enkelt og enkelt, og du kan også enkelt holde oversikt over alle score, grupperinger og tidsplaner, slik at du aldri savner et viktig spill. Resultatene av hvert spill kommuniseres umiddelbart, og de sikkerhetskopieres på serverne for å forhindre tap av data.

Noen av de beste funksjonene i Konkuri inkluderer:

 • Utrolig lett ligabygger - du kan lage en liga / turnering med bare noen få klikk og ha tilgang til et bredt spekter av forhåndsinnstillinger som er spesifikke for spillet du vil spille
 • Flott, dedikert nettside som også inneholder alternativer for URL-deling, etter spillet for konkurranser, uten annonser
 • Dashbordet gir deg lett tilgang til informasjon som oppdateres i sanntid
 • Kan samle kommentarer på kamper
 • Byggemodus - lar deg angi egendefinerte tillatelser for gjester og administratorer, og også å kommunisere med medlemmer før konkurransen
 • Lettere enn noensinne å dele informasjon - plakater, beskrivelser, kontakter, regler, instruksjoner, etc.

Konkuri lar deg sette opp et bredt spekter av turnering / ligaformater:

 • Round-robin - hver deltaker møter hverandre en gang. Du kan sette opp en enkelt, dobbel og flere runde robin, og opptil 24 deltakere / lag
 • Braketter - opptil 128 deltakere / lag, med mulighet til å sette en tredje fjerde plass også
 • Grupper og playoffs - Kan angi et bestemt antall kvalifiserere / gruppe, og tillater opptil 96 deltakere / lag

Hvis du vil se en fullstendig liste over funksjoner, kan du besøke den offisielle Konkuri-nettsiden.

Prøv Konkuri

Konklusjon

I denne artikkelen har vi utforsket noen av de beste gratis badminton turneringsskapene som er tilgjengelige på markedet i 2019. Funksjonene som finnes i disse 4 alternativene, vil sikkert dekke dine behov i dette domenet.

Hvis du føler at funksjonene som finnes i de gratis versjonene av appene som presenteres her, ikke er nok, kan du alltid kjøpe en lisens og få tilgang til hele spekteret av ubegrensede funksjoner i programmet du velger.

Vi vil gjerne finne ut hvordan det var din erfaring når du prøvde disse programvarene.

Takk for at du har lest denne artikkelen, og vær så snill å gi oss beskjed i kommentarseksjonen nedenfor hvis du har andre forslag til programvare.