Topp 3 automatisert quiltprogramvare for å mestre quilting på kort tid

Den automatiserte quiltingsprogramvaren er intuitive verktøy som lar deg lage quiltdesign ved å bruke innebygde mønstre eller ved å skanne bilder for inspirasjon. Men det primære målet med en automatisert quilting programvare er å håndtere quilting prosessen automatisk.

Fordelene med å bruke en automatisert quiltløsning er mange. Det lar deg fokusere mer på designprosessen enn den faktiske quiltingen, som er en tidkrevende oppgave og bremser deg ned.

Datastyrt quilting er ikke billig. Men hvis du har bestemt deg for å bruke en, er det viktig at du finner den riktige quiltingsprogramvaren for quiltemaskinen din.

I denne artikkelen tar vi en titt på den best automatiserte quiltingsprogramvaren som gjør at du kan jobbe med andre prosjekter mens datamaskinen håndterer sømmer.

Automatisert quilting programvare for uendelig kreativitet

1

Brother THE Dream Motion Software

  • Pris - Ikke tilgjengelig - Tilgjengelig på forhandlere

Brother sewing og quilting maskin produsenten tilbyr også THE Dream Motion Software. Det er en quiltingsautomatiseringsprogramvare som er kompatibel med Brother-maskiner, inkludert DreamWeaver, DreamCreator og Dream Quilter-serien.

Den intuitive oppsettet og det enkle brukergrensesnittet gjør det ideelt for både fagfolk og nybegynnere. Du kan lage, designe, redigere layout og quilt designet med absolutt presisjon.

Programvaren krever at du bruker en Windows OS-kjørende PC eller en kompatibel nettbrett for automatisert quilting. Tabletten er ikke inkludert i programvarepakken.

Ved hjelp av Dream Motion-programvaren kan du speile og rotere mønstre og plassere dem på dynen din med presisjon. Den automatiserte quiltingsprosessen håndterer og symer dine quiltdesigner nøyaktig på stoffet.

Det er enkelt å bytte mellom datastyrt quilting og frihånds quilting. Det innebygde mønsterbiblioteket består av over 200 design. Hvis du velger Pro-versjonen, kan du også lage dine egne mønstre.

Det er 8 forskjellige metoder for å justere mønstre i forhold til dynen din. PantoStacker lar deg enkelt lage og redigere strømafbrytere.

Pro-versjonen av programvaren leveres med ekstra sett med funksjoner som PantoStacker Pro full quiltoppsett, PatternCad for å lage og redigere mønstre, QuiltCad for avanserte mønsterlayoutdesign, Trace Image for å gjenskape originale bilder og mønsteroptimerere for å fikse og rydde opp mønstrene .

Dream Motion Software er en profesjonell karakter programvare. Når det er sagt, selv om du bare har begynt med quiltautomatisering, kan det hende at du får en funksjonell programvare som kan hjelpe deg i det lange løp.

Last ned THE Dream Motion Software

2

Grace QuiltMotion Software (Creative Touch 4)

  • Pris - Gratis demo tilgjengelig

Grace QuiltMotion er et quiltningssystem som forenkler prosessen med mønster sying med noen få enkle trinn. Det er en kostbar programvare, men kostnaden inkluderer en motorplate som flytter symaskinen til quilting av mønstrene, en flash-stasjon for å lagre mønstrene og et tavlefeste hvis du bruker Windows OS-kjørende tavle for å kontrollere quiltmaskinen.

Quilting med Grace QuiltMotion-programvaren er like enkelt som å velge, plassere og sy. Den leveres med avanserte funksjoner som kreves for å lage design, redigering, layout og quilt nøyaktig.

Det er to versjoner av programvaren. Begynnelsen versjonen priset litt lavere kommer med viktig funksjon mens Standard versjonen som er over $ 2000 dyrt kommer med noen avanserte funksjoner for fagfolk.

Den nyeste versjonen kommer med et forbedret brukergrensesnitt som gjør det enklere å bruke uten å gå på kompromiss med funksjoner.

For å lage et design kan du velge mellom over 200 mønstre fra biblioteket og sette en blokk, hjørne eller kontinuerlig linje med letthet. Du kan plassere de redigerte mønstrene nøyaktig på din quilt etter dine preferanser.

Når mønstrene er klare, vil Grace QuiltMotion bruke motorplaten og maskinvarepakken og begynne å sy din quiltdesign med nøyaktighet.

Standardversjonen kommer med noen tilleggsfunksjoner som Panto Stacker for å lage og redigere strømaftakere, PatternCard for å designe komplekse motiver, Trace Image for å lage mønstre fra bilder og Record for å lagre freeprøllete mønstre og gjenbruke det til neste prosjekt.

QuiltMotion er kompatibel med flere quiltemaskiner, inkludert Brother 1500S, Janome 1600P, Juki 2000Qi og mer.

Last ned Grace QuiltMotion

3

Baby Lock QuiltMotion Software System

  • Pris - Ikke tilgjengelig

Baby Lock er kjent for sy- og quiltmaskiner. Selskapet tilbyr også et automatisert Quilt Motion Software System som fungerer sammen med Baby Lock Jewell og Crow Jewell serien maskiner.

Systemet automatiserer sømingsprosessen av dynerblokkene dine til den nøyaktige dimensjonen ved å tilpasse seg blokkstørrelsen og formen for nøyaktig plassering.

Den leveres med over 300 mønstre innebygd, inkludert tradisjonelle, ikke-tradisjonelle, geometriske, barn og grense mønstre.

Det kommer også med grunnleggende redigeringsalternativer som inkluderer speil, kombinere, kopiere, strekke, flip og skala opsjoner. Mønstrene kan lagres for senere bruk.

For å kunne bruke systemet, må du installere programvaren på PCen og koble den til Quilting-maskinen. Den drives av QuiltCAD programvare som er en av de beste stingmønster programvare tilgjengelig i markedet.

Brukergrensesnittet er enkelt å bruke. For å få bedre forståelse, kommer pakken med en DVD for programvare som inneholder instruksjonsvideoer.

Andre funksjoner i programvaren inkluderer evnen til å lage quiltblokker, strømaftakere, grenser, spor, papirmønster digitalisering og rekord og ferdig quiltdesign.

QuiltMotion Software System-pakken inneholder programvaren, LCD-skjermen på et svingbar montering, en USB-kabel og en vognplate.

Denne datastyrt quiltingsprogramvaren er et ideelt valg for de som har et Baby Lock quiltningssystem.

Last ned Baby Lock QuiltMotion System Software

Konklusjon

Å bruke et datastyrt quiltningssystem betyr ikke at quilteren ikke er kreativ eller ikke vet hvordan å quiltes profesjonelt. Tross alt, quilters foraktet quilting maskiner da den ble nylig innført, og den tradisjonelle trodde at quilting manuelt ved hjelp av hender er den eneste legitime måten å gjøre det på.

Dyneteknikkprogramvaren er forskjellig fra automatisert quiltingsprogramvare. Den tidligere lar deg designe mønstre og blokker, mens den senere lar deg gjøre både design og automatisk quilting.

Å legge til en automatisert quilting løsning til din bedrift gir deg et nytt nivå av fleksibilitet. Du kan angi sømvalg, preferanser og tilpasse hver prosess av quilting til nesten perfekt.

Men før du kjøper noen automatisert quilting programvare, sørg for at den er kompatibel med quiltemaskinen din.