Dette er den beste programvare for sammenligning av bilder for Windows 10

Leter du etter den beste foto sammenligningssoftware ? Vi har 7 gode programmer for deg å prøve.

Noen gang lurte på hvor vanskelig det er å oppdage forskjellen i to identiske fotografier, noen ganger kan det se nesten umulig å merke forskjellen bare etter pålydende verdi. Denne teknikken har blitt brukt i flere bildeidentifikasjonsspill som Fotojakt, hvor du må oppdage forskjellen i to eller flere bilder.

Disse bildene kan enkelt analyseres ved hjelp av fotosammenligningssoftware . Også, mange mennesker tar fotografier og har duplikater av et bestemt fotografi som kan føre til unødvendig bruk av harddiskplass.

En programvare for foto sammenligning har vanligvis funksjoner som kan hjelpe deg med å finne og fjerne disse dupliserte bildene, og du sparer deg tid og krefter. Adobe Photoshop er en vanlig måte å analysere eller sammenligne bilder med; Men siden det er majorly grafikk programvare er det komplisert for nybegynnere og dyre.

Hva er bilde sammenligningsverktøy for PCer?

1

ACDSEE Ultimate 2018

ACDSEE er en digital foto suite som har mange interessante funksjoner. Jeg bruker ikke GPU-basert programvare som bruker profesjonelle digitale styringsverktøy. Bildepakken har flere verktøy som tillater råtredigering av bilder og gjør det enkelt å manipulere bilder. Du kan også sammenligne forskjellige bilder og manipulere fotografier til dine preferanser.

ACDSEE er premium programvare med en kostnad på $ 74, 95, og kan være dyrt hvis du bare vil utføre bilde sammenligning eller bilde duplikat slette funksjoner.

- Last ned nå ACDSEE Ultimate 2018 fra den offisielle nettsiden