Dette er de 7 beste programvarene for å spore utgiftene dine i 2019

Mens budsjettering kan være en kjedelig og utfordrende opplevelse, behøver det ikke lenger å være med personlig budsjetteringsverktøy som kan ta tediet ut av prosessen.

Disse beste programvarene for å spore utgiftene dine viser ikke bare hvor pengene dine forsvinner eller hva du bruker mesteparten av dine fortjente penger, de bidrar også til å skape og holde fast i en plan og gi mening om pengene dine.

Et godt utgiftssporingverktøy hjelper deg med å svare på spørsmål som hvor mye du har eller skylder, om du bruker fornuftig, hvilke investeringer du trenger å gjøre, samt utdanne deg på penger.

Vi sjekket ut den beste programvaren for å spore utgifter, og de mest populære for oppgaven. Noen er gratis, andre premiumverktøy, men du finner de som kobler til bankkontoen din slik at du kan trekke og organisere transaksjonsdata.

Uansett hva du velger, ta deg tid til å vurdere hvilke transaksjoner som ikke er tilpasset dine verdier eller behov, og se hvordan du kan redusere kostnadene mens du øker besparelsene.

Beste programvare for å spore utgifter og penger

1

Quickbooks

Hvis du vil administrere kostnadene dine, kan QuickBooks være et perfekt verktøy for det. Denne tjenesten gir deg skybokføring, slik at du enkelt kan administrere din økonomi fra hvilken som helst PC eller smarttelefon. Programmet støtter utvidelsessporing, slik at du kan holde øye med selv på de minste utgiftene.

Hvis du driver en bedrift, vil du gjerne høre at QuickBooks støtter fakturering, slik at du enkelt kan opprette og sende fakturaer. Programvaren støtter også regnskapsrapporter, slik at du enkelt kan se hvordan virksomheten din utfører.

QuickBooks har en kontantstrømadministrasjonsstøtte, slik at du enkelt kan legge inn regningene dine og betale dem. I tillegg kan du planlegge gjentagende betalinger, slik at du ikke savner dem. Tjenesten har også automatisk sikkerhetskopiering, så alle dine sensitive data blir sikkerhetskopiert og sikret. Det er verdt å nevne at QuickBooks bruker 128-bit SSL-kryptering, derfor blir dataene dine helt beskyttet mot tredjeparter.

Totalt sett er QuickBooks en flott tjeneste hvis du vil administrere utgifter, og den er tilgjengelig på alle store plattformer, så sørg for å prøve den ut.

Oversikt:

  • Tilgjengelig på Internett, Android og iOS-plattform
  • Expanse sporings- og regnskapsrapporter
  • fakturering
  • Automatisk sikkerhetskopiering
  • 128-bit kryptering

- Få QuickBooks nå

2

Dollarbird

Denne programvaren bruker en kalenderen basert personlig økonomistyring tilnærming designet for ekte liv. Du kan legge til tidligere, fremtidige eller gjentatte transaksjoner og kategorisere dem, enten på mobil eller via et webgrensesnitt.

Dollarbird lar deg se dine utgifter og inntekter, se hvor pengene dine går og være smartere om økonomien din. Balansene beregnes automatisk for hver dag, måned eller år, slik at du enkelt kan forstå din økonomiske situasjon.

Du kan også dele kalendere med din partner, familie eller team for å spore utgifter og administrere økonomi sammen mens du holder deg oppdatert med vanlige penger.

Få Dollarbird

  • LES OGSÅ: 5 beste småbedriftsfinansieringsprogramvare til bruk
3

Fudget

Denne programvaren er enkel og du kan bruke den på farten ved å trykke på en knapp, og legge til inntekt pluss utgifter som deretter vil bli merket og omorganisert for å vise balansen din på en enkel tidslinje. Du trenger ikke mapper, sparekategorier, grafer eller andre kompliserte ting, det er et enkelt grensesnitt som viser tallene som de er.

Det er enkelt, raskt, stilig, funksjonsrikt og stressfritt. Med sine ett-trykks legger og redigeringsfunksjoner, enkel opprettelse av bokstaver for å holde oversikt over saldoer, valg av valutasymboler, og du kan bruke det månedlig eller ukentlig, men du liker.

Få Fudget

4

YNAB

Akronymet står bare for at du trenger et budsjett - ikke vi alle?

Denne programvaren holder ditt personlige budsjett med deg hele tiden, og lar deg raskt se på kontoene dine, budsjettkategorier og også legge til transaksjoner eller endringer i budsjettet ditt i fly.

Appen synkroniseres også med enheter som smarttelefon, nettbrett og til og med datamaskinen din, slik at du kan holde deg oppdatert på utgiftene dine. Webversjonen har en rekke pedagogiske verktøy for å hjelpe deg å være økonomisk disiplinert.

Det er også enkelt å bruke som det ikke har kompliserte funksjoner, pluss du kan registrere deg for klasser online hvis du trenger ytterligere hjelp, da appens ansvarlighetspartner hjelper deg med å holde fokus og ikke gå fra budsjettet.

Få YNAB

  • LES OGSÅ: Beste cryptocurrency pristracker utvidelser [Chrome & Firefox]
5

Mint

Denne programvaren, av Intuit (produsenter av QuickBooks), hjelper deg med å spore utgifter (inntekter og utgifter) pluss din generelle økonomiske status. Du kan registrere deg gratis for å bli med i Mint og bruke den til å spore og administrere din økonomi alt fra en enkelt skjerm.

Det gir deg også råd og tips, slik at du kan kjenne din investeringsstil med de riktige verktøyene, og lar deg koble til din bank og andre långivere, mens du sender varsler når dine månedlige regninger forfaller til betaling, på en enkel måte å forstå og navigere dashbordet.

Når du registrerer deg og synkroniserer bankkontoen din, er du bare sekunder unna økonomisk frihet.

Det er også sikkert da det brukes VeriSign til å skanne og sikre sikkerhet for sensitiv dataoverføring, i tillegg til at multifaktorautentiseringen bidrar til å beskytte tilgangen til kontoen din ved hjelp av en 4-sifret kode som du bare kan bruke til å se kontoen din, i stedet for bare en innlogging og passord, med varsler.

Få Mint

6

Mvelopes

Hvis du ikke vet hvor pengene dine går hver måned, kan du få Mvelopes-programvare og la den spore utgifter for deg.

Denne programvaren gir deg verktøy som lar deg spore utgifter daglig, samtidig som du holder fokus på dine ukentlige og månedlige budsjettallokeringer.

Funksjoner inkluderer et konvoluttbudsjetteringssystem (derav navnet) som du kan bruke til å planlegge og få tilbakemelding på utgiftene dine, en universell kontoskjerm for å se alle dine finanser på ett sted, mobilappsynkronisering med webapps, men også synkronisering med alle bank- og kredittkontoer du holder.

Den kommer i tre versjoner: Mvelopes (en gratis versjon), Mvelopes Coaching og Mvelopes Premier, som begge er abonnementsbaserte.

Få Mvelopes

  • LES OGSÅ: 4 beste Bitcoin gruveprogramvare som du kan bruke til å tjene penger
7

Personlig kapital

Dette er den beste programvaren du kan bruke til å spore utgifter. Med over 1 million brukere, Personal Capital, som tilbyr gratis finansielle verktøy, gjør det enkelt å administrere hele ditt økonomiske liv i en plattform.

Verktøyet lar deg koble kontoene dine til instrumentbrettet slik at du kan se både utgifter og nettoverdier, og til og med planlegge din fremtid eller møte en rådgiver for å diskutere din investeringsstrategi.

Avgiftsanalysatoren hjelper deg med å oppdage slike skjulte avgifter i dine kontoer og midler, som over tid hjelper deg med å kontrollere utgifter og økonomi. Andre verktøy i Personal Capital inkluderer interaktive kontantstrømverktøy som sikrer at du ikke bruker mer enn du tjener.

I motsetning til de fleste andre programvare for sporing av utgifter, lar Personal Capital deg ikke lage dine egne kategorier for budsjettet ditt, slik at du sitter fast i hva softwaren gir. Ellers kan du lage mange diagrammer for utgifter og besparelser, pluss sammenligne budsjettet ditt hver uke eller månedlig.

Når du har registrert deg for Personal Capital, kan du få tilgang til sine kraftfulle verktøy fritt, pluss det fantastiske instrumentbrettet, og enkelt administrere hele ditt økonomiske liv på ett sted, slik at du kan nå dine mål mye raskere og utvikle din langsiktige finansielle strategi.

Få personlig kapital

Gjorde favorittprogramvaren din å spore utgiftene, lage listen? Gi oss beskjed om hvilken du bruker eller hvis du har prøvd en av disse ved å legge igjen din kommentar i delen nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2018, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.