Dette er de 10 beste Hack og Slash-spillene for PC

Dette spillet Hack og Slash spill har en hengiven følge blant ivrige spillere og uformelle seg likt. Konseptet av spillet er enkelt nok til å følge slik at du ikke trenger mye spillopplevelse for å komme inn i det, og det gjør genren tilgjengelig for en større mengde.

Hack og Slash-spill er generelt basert på ideen om en ensom helt som har å gjøre med horder av fiender som kommer på dem fra alle retninger.

Helt ville løpe fra rom til rom eller fra nivå til nivå og fjerne dem fra banditter, demoner, dyr og hva spillutviklerne bestemmer seg for å kaste på dem.

I denne artikkelen tar vi en titt på hva som er noen av de beste Hack- og Slash-spillene du kan spille på en Windows-PC, så beklager konsollfans.

Mens noen av disse spillene også kan være tilgjengelige på konsoller, som vi ikke forsiktig forsøker å gi ut, er disse valgene spesielt rettet mot Windows PC-kompatibilitet.

Diablo 3

Det siste spillet i Diablo-franchisen kom ut for et par år siden, men det spilles fortsatt av mange mennesker til denne dagen. Det er en singleplayer eventyr, men det har multiplayer og online elementer som lar deg spille og konkurrere med venner online av solo eventyret blir for skummelt, hardt eller kjedelig når som helst.

Diablo har også fått et ekspansjonssett og får stadig nye oppdateringer som gjør spillet bedre.

Spillet lar deg velge mellom flere klasser slik at du kan spille det som passer best til din stil. Derefter eventyrer du gjennom krypende fangehull som trenger en god rensing.

Dette spillet er laget av Blizzard, selskapet bak Warcraft og Starcraft, og historien er også ganske bra.

Beste spillet Diablo 3

Skriv inn Diablo-verdenen! Prøv singleplayermodus og online-modus. Vær forsiktig: Internett-tilkobling er nødvendig for å kunne spille den.

Få nå Diablo 3 til PC

2018 oppdatering : På Blizzcon 2018 har Diablo 3 ikke mottatt en annen add-on eller en oppfølger, men i stedet fikk den et "søsterspill" - Diablo Immortal. Dette er en mobil versjon av Diablo, og ved sin kunngjøring har den blitt sterkt kritisert av samfunnet.

Dette tok imidlertid en god tur til Diablo-fansen, som i desember 2018 annonserte Blizzard nye Diablo-prosjekter som ble avslørt neste år. Vi foreslår at du holder øye med nyhetene og ser når Diablo Universe mottar en forbedring.

 • Kjøp den nå på Amazon for Xbox One

NieR: Automata

NierR: Automata er oppfølgeren til et spill ikke mange mennesker har spilt eller verdsatt, men det startet definitivt en kultfølelse med sin opprinnelige ta på sjangeren. Spillet er ikke en ren Hack og Slash, da den inneholder tunge RPG-elementer.

Når det blir sagt, får du løpe rundt som en kvinnelig cyborg med sin egen assistentlignende følgesvenn, skyte roboter og kutte dem med sverdene dine.

Elementet som setter dette spillet bortsett fra mengden mest, er dens innstilling. Forutsetningen for spillet er at menneskeheten har mistet en krig mot maskinene og kjemper nå for å gjenvinne kontrollen av planeten.

Ettervirkningen av denne konflikten gir noe fantastisk natur som spillutviklerne fullt ut eksponerer i kunstneriske detaljer.

 • Kjøp den nå på Amazon

Det er definitivt et spill som du ønsker å gå deg vill i takket være den fengslende og nedslående naturen. Spillet kom ut som et PS4-spill, men utvikleren lovte en PC-versjon som ville frigjøre senere.

DMC: Devil May Cry

DMC: Devil May Cry representerer en myk omstart av den vellykkede serien som har eksistert i mer enn et tiår. Spillet er basert rundt hovedpersonen Dante og hans forskjellige oppdrag gjennom de forskjellige spillene i serien. I denne myke omstarten blir Dante en komplett makeover som begynner med hans ikoniske sølvhår helt til hans holdning.

En ting som ikke endrer seg, er imidlertid gameplayen som du løper rundt og dreper alle slags demoner og monstrosities.

Det finnes flere typer våpen som du vil bruke i løpet av spillet, alt fra raske kutteblader til kraftige treffer. Du har også to våpen som du bruker intermitterende med nærkampvåpenangrepene dine for å skape kjempebra kombinasjoner.

 • Kjøp den nå på Amazon

Spillserien er kjent for sin dynamiske og litt tegneserieaktige kamp hvor du kan holde fiender suspendert i luften med flere angrep, noe som gjør for noen virkelig interessante kombinasjoner.

I tillegg gjør de visuelle effektene det til en god godbit, da de ulike våpnene kombinert i løpet av kampene gir noe ekte øyehud.

Devil May Cry 1 til 4

De originale spillene i serien er også verdt tiden, og de kan være en veldig morsom opplevelse for folk som bare har spilt den nyeste, omstartte tittelen, som vi tidligere nevnte.

De første spillene er de som stiller tonen til franchisen og undersøker historien om Dante som han opprinnelig ble portrettert.

Spillene er fullpakket med gory handling og en komplisert historie som dreier seg om brorlig fejde og et forsøk på å redde verden fra ødeleggelse, alt sammen komprimert i ett spill, men med essensen spredt seg over 3 flere etterfølgere.

 • Kjøp den nå på Amazon

Forskjellen i produksjonen vil være ganske synlig mellom originalene og omstartet tittel, men kjernen i spillet vil fortsatt være der og nyte en side, det er super høye sjanser at du vil glede deg over den andre.

Hvis du har spilt og likte DMC: Devil May Cry, er det definitivt verdt å se på sine eldre brødre.

Darksiders

Darksiders er et spill hvor spillere tar på seg rollen som krig, en av de fire rytterne. For de som ikke er kjent med de bibelske temaene til de fire rytterne, er de krig, hungersnød, død og pest, og det sies at når verden slutter, vil de være de siste dommens harbingere.

Nå som leksjonen er over, er det på tide å komme videre til den gode delen: spillet.

I Darksiders, War, som er du, spilleren, blir innkalt for å oppfylle sine plikter i etterkant av en feil. Apokalypsen er utløst, slik at snart og menneskeheten omkom under en kamp mellom demoner og engler.

Krig må kjempe mot begge sider og innlede sitt element (krig) gjennom menneskehetens siste time.

 • Kjøp den nå på Amazon

Selvfølgelig må du spille spillet for å finne ut hva som skjer med planeten vår, men vi kan fortelle deg at du vil ha mye hacking og slashing å gjøre, med flere kombinasjoner og en super God of War-inspirert kamp som kombinerer free flow bekjempelse med etterbehandler beveger seg og til og med transformasjoner og power-ups som gir deg små tiders vinduer der kreftene dine krysses til 11.

Darksiders II

Vi fortsetter den lille tradisjonen av etterfølgere i listen startet av Devil May Cry med oppfølgeren til de nevnte Darksiders. Det er litt vanskelig å forklare synopsisene uten å ødelegge det første spillet, men hovedideen er at krigen, hovedpersonen fra det første spillet er i trøbbel.

Denne gangen tar du rollen som Døden, en annen av de fire rytterne, og krigens bror. Du legger deg på en reise for å redde krigen, og du har mange muligheter for episke kamper underveis.

Spillet bygger på hva de opprinnelige Darksiders måtte tilby, noe som gir mer dynamisk og mer variasjon i spillet.

 • Kjøp den nå på Amazon

Du får også nye leker og noen søte våpen du kan bruke til å rive horder av fiender som kommer deg.

Dette er et annet Hack and Slash-spill med en spennende historie som kan interessere deg. Hvis ikke, er kampspillet i seg selv nok til å hente dette spillet, så vel som forgjengeren, hvis du leter etter et godt Hack og Slash-spill.

Metal Gear Rising: Revengeance

I hjertet er Metal Gear-franchisen en taktisk, stealthbasert serie som du spiller en stille, beregnet og dødelig hovedperson. Det er derfor hvem som helst som kjenner litt om serien, men ikke har hørt om dette spillet, kan være litt forvirret.

Metal Gear Rising: Revengeance er en spinoff til den originale spillserien, og det adskiller seg mye fra hvilke fans som har vært vant til sin poeng.

Dette spillet følger en hovedrolle som heter Raiden, som er en Katana wielding cyborg. Det er selvfølgelig et Hack og Slash-spill, noe som gjør at det er kvalifisert for denne listen, men det er også et av de mest interessante og unike Hack and Slash-spillene der ute, og derfor er det faktisk på listen.

 • Kjøp den nå på Amazon

Saken som gjør dette spillet så annerledes er at det har en "fri slicing bladmodus" som lar spilleren skjære gjennom alt de ønsker fra biler til bygninger og alt annet de kan finne i miljøet.

Det er et ekstremt gory spill, actionfylt og full av kule øyeblikk gjennom eventyret. Det er Hack og Slash på sitt beste, men også med et personlig preg som gjør at spillerne spesielt husker det og skiller det fra andre spill i sjangeren.

Grim Dawn

Grim Dawn er svaret for noen som ser etter et veldig grusomt utseende. Den har alle elementene du finner i et spill som Diablo, og det inneholder også RPG-elementer. Det er definitivt et spill verdt å spille hvis du har likte de tidligere Diablo-spillene som Diablo 2 for eksempel.

Dette spillet har definitivt en mørkere tone til det, men de ulike Diablo-lignende elementene som å plukke en klasse og tilegne seg ferdigheter til å bygge opp et tegn mens du utvikler, minner veldig om det nevnte Blizzard-spillet. Historien i Grim Dawn er også veldig mørk, så hvis du vanligvis er i skyggefulle fortellinger, kan dette være spillet for deg.

 • Kjøp den nå på Amazon

Vikinger: midgardens ulv

Dette spillet ligner også Diablo litt, men bare så langt som kameravinkelen er bekymret. Med et overblikksperspektiv, blir du lansert i Vikings verden når du kjemper mot horder av fiender for å nå målet ditt og fullføre oppdragene dine.

Hvis du er i norsk mytologi og kjærlighet som gir en riktig beatdown til store pakker med fiender som spenner fra dyr til monstre og giganter, så kan dette spillet være din kopp te. Den har flott grafikk og små detaljer som det faktum at du forlater fotspor i snøen, eller at du begynner å fryse etter å ha brukt litt tid på snødekte bergstopper, som bare er klemt, gir det en veldig spesiell følelse.

Det er mange slike stilige elementer i dette spillet, og den generelle opplevelsen er flott. Du kan til og med få en venn til å ta med i et co-op, 2-manns eventyr som gjør ting enda morsommere hvis du har en kompis å gå, gjør Viking ting med. Du har ikke klasser i klassisk forstand, men mer som retninger mot en viss spesialisering.

 • Kjøp den nå på Amazon

Det betyr at du kan velge hva slags våpen du begynner med, og hva du er mest dyktig med i begynnelsen, men når du går, kan du nivåere opp og bruke poengene dine tilsvarende, slik at du kan mestre bruken av noen våpen du vil ha. Det er ikke bare bra for ditt første spill, men det legger også til tonnevis mer replay-verdi enn om det var tradisjonelle klasser i spillet.

Bayonetta

Originalt utgitt for siste generasjon konsoller, har spillet gått til PC også, som et svar på den vanvittige etterspørselen etter at spillet skal overføres til datamaskiner. Spillet er definitivt i en liga, men det er for hver enkelt bruker å avgjøre om det er en god eller dårlig ting.

Spillet lover noe annet enn helt fra begynnelsen, da hovedpersonen i denne er en kvinne, i stedet for den typiske mannlige ledelsen. Den titulære karakteren, Bayonetta, foreslår en lang liste over muligheter og verktøy som skal brukes til å ta ned fiendene dine, som er mange i antall. Uansett om du ser på en tøff sjefskamp eller bare en annen svømming av fiender, gir Bayonetta deg muligheten til å leke med maten, så å si, da det gir et virkelig sinnssykt utvalg av tilgjengelige måter du kan disponere over.

Ikke bare har du melee våpen og pistol veksling, men du har også form-skiftende evner takket være din heks status. Disse lar deg ta på seg en helt ny form som er mer ondskapsfull og dødelig.

 • Kjøp den nå på Amazon

Bayonetta bærer en 1-kortsdrakt laget av sitt eget hår, som ganske mye setter tonen for en edgy eller ganske ekstrem personlighet. De som har spilt Bayonetta er like fascinert og skremt når det gjelder hvor komplisert noen av de avanserte kombinasjonene er i spillet.

Eksilens sti

Dette spillet har en stor fordel: det er et frittstående spill, og vil ikke bli en pay-to-win i nær fremtid. Hvis vi fikk deg interessert i dette spillet, la oss få en rask titt på hvilken opplevelse det tilbyr til spillere.

Dette er et spill som er satt i en fantasiverden med mørke elementer, noe som gjør det mulig å sammenligne med Diablo. Du må bygge din karakter ved stadig å kjempe og få tak i det. Du kan bygge et ubegrenset antall ferdigheter og tilpasse karakteren din til å være defensiv eller støtende.

En annen stor in-game-funksjon er å skape og tilpasse skjulingen din. Du må bare få tillit til en Forsaken Master, og de vil gi deg en gjemmested, så vel som oppdrag og oppdrag der du får mulighet til å høste mer plyndring.

Du har også PvP-turneringer og spesielle dedikerte hendelser der du kan vinne ekstra premier og sette dine ferdigheter og erfaring til en seriøs test ved å kjempe mot andre POE-spillere. Vi foreslår at du prøver dette spillet og deler med oss ​​din erfaring.

 • Sjekk det nå på den offisielle nettsiden

der du har det, dette er de beste Hack og Slash-spillene du kan spille på PC. Uansett om du ikke bruker så mye tid på å spille spill eller du ikke liker konsoller, har du definitivt en fin samling for å dykke inn.

Mens alle disse spillene har noen lignende elementer mellom dem som binder dem til Hack og Slash-sjangeren, har de alle noe unikt og gir mye mangfold blant dem også. Det finnes andre spill der ute i sjangeren, men det er trygt å si at du vil ha hendene dine full i lengre tid med dette utvalget av de beste titlene som er tilgjengelige på PC.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juli 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye spill, slik at brukerne våre ville ha et bredere spekter av alternativer. Vi ønsker å være sikker på at vår liste har de beste produktene som passer dine behov.