Fremgangsmåte for å fikse Skype-feil 0xc00007b på Windows 10

Hvordan fikser jeg 0xc00007b Skype-feil (Programmet kan ikke starte riktig) på min Windows 10-PC?

 1. Kjør hurtige løsninger
 2. Kjør SFC Scan / DISM
 3. Bruk CCleaner
 4. Kjør Skype som administrator
 5. Installer Microsoft .NET Framework på nytt
 6. Oppdater systemdrivere
 7. Installer Skype på nytt
 8. Kjør Windows Update

Fikk du Skype-feil 0xc00007b når du vil starte Skype? Ikke bekymre deg for dette problemet.

Flere Skype-brukere klaget over at etter å ha startet Skype-appen, møter feilmeldingen som sier at programmet ikke kunne starte riktig (0xc000007b). Klikk på OK for å lukke programmet .

Vanligvis finner denne feilen vanligvis sted etter en nylig oppgradering eller etter ny installasjon i noen tilfeller. Årsaken til denne Skype-feilen skyldes feil som kommer fra systemfiler, komponenter eller bestemte programmer.

Imidlertid har WR-teamet oppnådd effektive løsninger for å eliminere Skype-feil 0xc00007b uten stress.

Løst: Skype-feil 0xc00007b

Løsning 1: Kjør hurtige løsninger

Her er noen raske løsninger du bør prøve å fikse "Skype error 0xc00007b" problemet:

 • Start datamaskinen på nytt og deretter Skype
 • Deaktiver antivirusprogrammet midlertidig
 • Start noen programmer om gangen
 • Slutt Skype-prosessen i 'Oppgavebehandling', og start deretter Skype igjen

I mellomtiden, hvis noen av de hurtigreparasjonene ikke løste Skype-problemet, kan du fortsette med andre tekniske løsninger som er oppført nedenfor.

Løsning 2: Kjør SFC Scan / DISM

For det første må du kjøre SFC-skanning for å løse problemet med Skype-feil 0xc00007b. Noen ganger er årsaken til feilproblemet på grunn av manglende, endret eller ødelagt systemfiler. System File Checker-verktøyet på den annen side sjekker om systemfiler og reparerer dem teknisk.

Slik kjører du en SFC-skanning på Windows 10:

 1. Gå til Start> skriv cmd> høyreklikk Kommandoprompt> velg Kjør som administrator.
 2. Skriv inn sfc / scannow-kommandoen.

 3. Vent til skanneprosessen skal fullføres og start datamaskinen på nytt. Alle ødelagte filer vil bli erstattet ved omstart.

Noen ganger blir det ikke oppdaget noen systemfilfeil ved SFC-skanning, derfor trenger du Deployment Image Servicing and Management (DISM); dette verktøyet kan også brukes til å sjekke systemfiler og fikse dem også.

Slik kjører du DISM i Windows:

 • Trykk Windows-tasten + X og kjør Kommandoprompt (Admin).
 • Kopier og lim inn følgende kommando på kommandolinjen:

Exe / Online / Opprydding-bilde / Restorehealth

 • Hvis DISM ikke kan hente filer på nettet, kan du prøve å bruke installasjonen USB eller DVD. Sett inn media og skriv følgende kommando:

DISM.exe / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth / Source: C: RepairSourceWindows / LimitAccess

 • Pass på at du erstatter "C: RepairSourceWindows" -banen på DVDen eller USB-en.

Merk : Pass på at du har erstattet reparasjonskilden med din egen.

Løsning 3: Bruk CCleaner

Noen Windows-brukere rapporterte suksess ved å bruke CCleaner for å fikse Skype-feil 0xc00007b. Dette verktøyet utviklet og vedlikeholdt av Piriform Ltd er kjent for å fikse flere systemproblemer. Programvaren reparerer PC-register, reparerer manglende DLLer og ugyldige registernøkler i Windows.

Derfor er CCleaner effektiv for å løse problemet "Skype error 0xc00007b" fordi det reparerer den skadede Skype-programfilen som kan være skadet.

Slik laster du ned, installerer og bruker CCleaner:

 • Last ned CCleaner gratis versjon eller Last ned CCleaner Pro-versjonen.
 • Installer og følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.
 • Etter installasjon, start CCleaner, og klikk deretter på "Analyser" -alternativet.
 • Når CCleaner er ferdig med å skanne, klikker du på "Run Cleaner". Følg instruksjonene for å aktivere CCleaner reparere Windows-registeret.

Du kan også bruke andre tredjeparts registret rengjøringsmidler til å fikse Skype feil 0xc00007b. Vi har et dedikert innlegg på de beste registret rengjøringsmidler for din Windows PC.

Løsning 4: Kjør Skype som administrator

En annen løsning som også kan fikse Skype-feilen 0xc00007b, er å kjøre Skype som administrator. Følg derfor disse instruksjonene for å kjøre Skype som administrator:

 • Naviger til installasjonsmappen i Skype-programmet.
 • Finn .exe-filen, høyreklikk og åpne Egenskaper.
 • I kategorien Kompatibilitet merker du av i boksen ved siden av "Kjør som administrator" -boksen.
 • Klikk på OK.

Løsning 5: Installer Microsoft .NET Framework på nytt

Microsoft. NET Framework er en viktig komponent for å kjøre Skype effektivt uten feil. Noen ganger kan denne komponenten gi Skype-brukere problemer som "Skype-feilen 0xc00007b".

Dette skyldes at de enten bruker et eldre Microsoft .NET-rammeverk eller en inkompatibel. NET Framework-versjon. Derfor opplever de ".... Skype kunne ikke starte riktig (0xc000007b). Klikk OK for å lukke programmet. "Feilmelding.

 • LES OGSÅ : Skype legger til krypterte samtaler for å forbedre personvernet ditt

Ikke desto mindre ser installeringen av den nyeste .NET Framework-versjonen ut til å løse feilen "Skype Error 0xc00007b". Det er imidlertid flere .NET rammeversjoner der ute; Derfor må du kanskje prøve noen av dem for å se hvilken versjon som fungerer. Også, for dette formålet, kan du sjekke ut vår veiledning om 'Slik laster du ned og installerer. NET Framework på Windows 10, 8 ?.

Løsning 6: Oppdater systemdrivere

Som tidligere nevnt, kan noen utdaterte systemkomponenter som .NET Framework, redistributables, DirectX eller visse systemdrivere forårsake problemet "Skype error 0xc00007b".

I mellomtiden er det oppgave å manuelt identifisere utdaterte komponenter eller systemdrivere, også hvis det ikke blir gjort forsiktighet, kan installering av feil driverversjoner skade datamaskinen din. Derfor må du bruke et automatisert verktøy for å oppdatere systemdrivere.

På den annen side kan du manuelt oppdatere systemdrivere i "Enhetsbehandling". Vi har også et innlegg om hvordan du manuelt oppdaterer systemdriverne.

TweakBit's Driver Updater er imidlertid vårt anbefalte automatiserte verktøy som vil skanne PCen din og gi deg de beste driverversjonene du bør installere. Dette skyldes at det er godkjent av Microsoft og Norton for automatiske driveroppdateringer på Windows PC.

Ansvarsfraskrivelse: Noen funksjoner i dette verktøyet er ikke gratis.

Løsning 7: Installer Skype på nytt

Hvis du installerer Skype på nytt, er det en annen metode for å løse feilen "Skype error 0xc00007b". Alt du trenger å gjøre er å avinstallere Skype, og installer deretter Skype på nytt fra sitt offisielle nettsted.

Slik installerer du Skype på nytt:

 • Gå til Start> Programmer og funksjon. På listen over installerte programmer, søk "Skype".
 • Klikk på Skype etterpå.
 • Klikk nå Avinstaller-knappen som vises øverst på programlisten, og følg instruksjonene for å avinstallere Skype-appen.
 • Når du har avinstallert Skype-programmet, lukk alle aktive programmer på "Oppgavebehandling" bortsett fra Windows Explorer.
 • Start datamaskinen på nytt.
 • Gå til det offisielle Skype-nettstedet for å laste ned Skype.
 • Dobbeltklikk på den nedlastede kjørbare filen, og følg deretter instruksjonene for å fullføre ny installasjon.

Alternativt kan du sjekke ut 5 måter du kan avinstallere Skype fra Windows PC.

Løsning 8: Kjør Windows Update

Hyppige oppdateringer utgitt av Microsoft Windows inneholder oppdateringer som adresserer myriader av Windows OS-problemer, for eksempel problemet "Skype error 0xc00007b".

I tillegg forbedrer systemets ytelse og stabilitet; Derfor bør du kjøre Windows-oppdatering i et bud for å fikse problemet "Skype error 0xc00007b".

Endelig kan oppdateringen av Windows-operativsystemet løse problemet "Skype error 0xc00007b". Slik oppdaterer du Windows OS:

 • Gå til Start> skriv "oppdatering" i søkeboksen og klikk deretter "Windows Update" for å fortsette.
 • I Windows Update-vinduet, se etter oppdateringer og installer de tilgjengelige oppdateringene.

 • Når oppdateringsprosessen er fullført, start datamaskinen på nytt.

Konklusivt kan noen av løsningene vi opplistet ovenfor løse problemet 'Skype error 0xc00007b'. Hvis du har spørsmål angående noen av løsningene vi nevnte ovenfor, vennligst gi oss en kommentar nedenfor, og vi svarer på deg.

For mer Windows 10-løsninger og tilleggsinformasjon, sørg for å sjekke vårt How-To-hub.