SoulCraft er en Windows 10, 8 RPG verdt å spille selv i 2018

SoulCraft er et av de første RPG-spillene som er utgitt i Windows Store for Windows 10, 8 brukere, og det er også en av de beste. Vi har dekket en tidligere oppdatering tilbake i midten av desember, og nå ser det ut som at utvikleren, MobileBits GmbH, har utstedt en annen.

Bare noen få timer snakket vi om Medieval Apocalypse, et nytt Windows 10, 8 RPG-spill som har blitt utgitt i Windows Store, og nå er det på tide å ta en titt på SoulCraft som har sett en viktig oppdatering utgitt nylig. SoulCraft er et freemium Windows 10, 8 RPG spill, noe som betyr at du kan laste den ned helt gratis, men det er visse elementer du kan kjøpe i appen for ulike fordeler.

SoulCraft for Windows 10, 8 blir forbedret

SoulCraft er det beste free2play Action RPG-spillet for Windows 8. Hvis du har vært en jeger i nok fangehullskrawlere og føler at du har vært en kriger for all evighet, svarer du på anropet, kjemper for håpens fakkel, gjør din plikt og velg å være en legendarisk helt i actionrollespillet SoulCraft ????

Ifølge changelog av den nyeste versjonen av SoulCraft for Windows 10, 8, kan vi se at endringene er de samme som i forrige oppdatering - et nytt kapittel 4, forbedret Targas Quests, sammen med andre feilrettinger og forbedringer. Denne nye oppdateringen har ikke en changelog fra nå, men gjennom gjennomgangene i Windows Store har jeg sett at spillerne sier at spillet nå virker raskere og stabilere. Vi vil oppdatere artikkelen når vi får vite mer om endringen. Inntil da kan du følge nedlastingskoblingen nedenunder hvis du ikke har SoulCraft kjører allerede på Windows 10, 8-enheten.

Last ned SoulCraft RPG spill for Windows 10, 8

OPPDATERING: Siden skrivingen av dette innlegget landet et nytt SoulCraft-spill i Microsoft Store. Selv om det ikke er så populært som forgjengeren, bringer Soulcraft 2 en ny multiplayer-liga, slik at du kan utfordre andre spillere og oppgradere dine forsvar for å lykkes med å bekjempe angrepene sine. SoulCraft 2 bringer også en serie nye helter som passer til spillestilen din.

Last ned SoulCraft 2 fra Microsoft Store

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2014 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.