Gjennomgang av Bitdefender 'Windows 8 Security' Antivirus for Windows 8, 8.1

Som vi alltid har vært brukt med apps spesielt utviklet for beskyttelse av vårt Windows-operativsystem, ble Bitdefender nettopp oppgradert til operativsystemene Windows 8 og Windows 8.1. Nå kan vi føle seg litt tryggere å vite at det er en app der ute som er spesielt utviklet for å fungere på Windows 8 og Windows 8.1.

En av de få eller kanskje det eneste antivirusprogrammet som kommer i en gratis utgavepakke (prøveversjon, det er) bare i Romania, men også over hele verden, er Bitdefender for Windows 8 og Windows 8.1 et av de beste antivirusprogramvarene på markedet. Selv om Windows 8 og Windows 8.1 har sin spesifikke antimalware-forsvarer, ser vi i noen få rader under det at Bitdefender kommer på toppen av Best Protection, brukervennligheten og ytelsesskalaen sammenlignet med Microsoft Defender og andre lignende verktøy.

Bitdefender Windows 8 Security - sterke punkter

Bitdefender er ledervinner av januar-desember 2013-priser fra det uavhengige IT-sikkerhetsinstituttet AV-Test, og de har rett til å være, klassifisere dem på første plass for best mulig beskyttelse over Karspersky-antivirus, Symantec og McAfee.

Også, som vi alle vet, tar et antivirus vanligvis mye PC-minne, og i dette tilfellet gjør Windows 8-arbeidet litt tregere. Howver, Bitdefender klassifiserer først og fremst på Laveste Impact on Performance-diagrammer og fremdeles over Karspersky, Symantec og McAfee med en karakter på 5, 3, 6 som har den laveste effekten.

Noen få viktige funksjoner Bitdefender har og er nyttige etter min mening er:

  • Den tidlige oppstartskaneren som beskytter operativsystemet ditt helt fra oppstart av PCen din ved hjelp av en cutting edge ELAM-teknologi
  • En annen funksjon er den proaktive appscanneren, fordi mange når du begynner å bruke et nytt operativsystem som Windows 8 eller Windows 8.1, vil du prøve nye apper som er utviklet kun for Windows 8. Denne funksjonen analyserer potensiell skade og gir beskjed om appen er blitt kompromittert
  • En annen kul ting vi trenger å huske på om Bitdefender for Windows 8 og Windows 8.1 er muligheten til å filtrere personlige data . Med den nye og forbedrede Bitdefender kan vi være litt sikrere fra denne trusselen og trenger ikke å bekymre oss for at vår informasjon blir stjålet.
  • hånd i hånd med filteret av våre personlige data kommer antiphishing-funksjonen som i utgangspunktet blokkerer noe usikkert nettsted som kan føre til det samme, tyveri av personopplysninger og kredittkortinformasjon.

Bruke BitDefender på min Windows 8.1 laptop

Etter at du har lastet ned BitDefender Windows 8 Security fra sin offisielle nettside, kan du velge å prøve først eller kjøpe den fra nettsiden. Det vil koste deg $ 85 per år på så mye som 3 maskiner. Hvis du går i 2 år, vil det koste deg $ 130. Men hvis du ikke er sikker på at du vil gjøre hoppet til et betalt antivirus, er det alltid gratis nedlastingsalternativet.

Etter at du har lastet ned BitDefender Antivirus, fortsetter du med installasjonen. Hva som egentlig er det, som du ser fra skjermbildene nedenfor, utfører det tre forskjellige operasjoner, en etter en - skanning, nedlasting og installering.

Jeg vil si at det ikke tok mer enn 10 minutter å ha hele shebang installert og kjørt på min Windows 8.1 laptop. Etter at det var gjort, sa det at det ikke fant noen virus, men jeg var overrasket over å se at den allerede har advart om WiFi-tilkoblingen min. Du skjønner, jeg har nettopp kjøpt en ny ruteren og har ikke opprettet et passord. BitDefender visste det og oppfordret meg til å handle .

Ideelt sett er dette det normale dashbordet som BitDefender Windows 8 Security-programmet skal ha.

Hva er fint med dette antiviruset er at det ikke bare virker bra, men det ser også bra ut og er veldig enkelt å bruke. På hoveddashbordet, her er alle de tingene du kan gjøre og innstillinger som du kan justere:

Antivirus

Naturligvis kan du velge å holde antivirusen alltid på eller av, men det anbefales at du holder den på. Innstillingssiden til Shield gjør at du kan endre skanning med tilgang og aktive virusstyringsnivåer. Det finnes også ulike innstillinger for sikkerhetsproblem, filer som du vil ekskludere fra skanning og karantene-menyen .

Personvern

I personvernkontrollinnstillingen kan du velge hvordan du vil gå om antiphishing, om du vil aktivere chat-kryptering, og hvis du har noen spesielle regler for databeskyttelse.

brannmur

Brannmurinnstillingene er også pent innredet, slik at du kan sette regler og også se i nettverksaktiviteten din i sanntid. Du kan også angi nivåer for systemet for inntrengingsdeteksjon, og utføre en rekke andre aktiviteter, som du kan se på skjermbildene nedenfor.

Anti spam

Antispam er en veldig fin funksjon for de som jobber online mye, som meg. Du kan velge hvordan du vil beskytte mot spam, og det kommer til og med med muligheter for å sikre skyfilene dine.

Safego

Jeg bruker ikke så mye tid på Facebook, men var nysgjerrig på å prøve ut BitDefenders SafeGo- funksjon og ble ikke skuffet. Et must, spesielt nå, når mye malware sprer seg via sosiale medier.

arrangementer

Hendelsesmenyen er hvor du vil bli varslet om eventuelle mistenkelige aktiviteter eller handlinger du bør ta. BitDefender er dypt innebygd i Windows 8, slik som du kan se, anbefalte det meg å gjøre den siste oppdateringen gjennom Windows Update-verktøyet, som jeg gjorde. Det er også kult at det henter dataene fra Windows Update, slik at du får vite hva som er nytt og lar deg gjøre installasjonen fra innsiden av BitDefender.

Det er også foreldrekontrollfunksjonen som gjør det mulig for barna å besøke nettsteder som er upassende for deres alder eller kanskje til og med farlig. Du kan også bytte fra Brukermodus til Autopilot hvis du ikke vil bry deg med innstillinger hver dag, noe som jeg gjorde.

Samlet sett vil jeg si at Bitdefender for Windows 8.1 og Windows 8 operativsystemer er sannsynligvis det beste alternativet i 2014 for deg. Ved siden av det faktum at det fikk prisen for beste antivirus på en rekke konkurranser og er utstyrt med funksjonene som er nødvendige for å beskytte datamaskinen og informasjonen, gjør det også at datamaskinen kjører jevn uten noen form for problemer i dine daglige aktiviteter.