Hent en bærbar PC med disse tapte laptop-sporing programvare

Lost laptop-tracking programvare hjelper deg med å finne en manglende bærbar PC eller notatbok som kan ha blitt nicked. Det er få gjenopprettingsprogrammer tilgjengelig for Windows som vil hjelpe deg med å hente manglende enheter som bærbare datamaskiner og tabletter. Slik programvare kan også deaktivere bærbare datamaskiner slik at harddiskene ikke er tilgjengelige. Her er noen tapt laptop-sporingsprogrammer som er kompatible med Windows og andre plattformer.

Bytte

Prey er multi-plattform laptop-sporing programvare for Windows, iOS, Android og Linux-enheter. Det hjelper å hente bærbare datamaskiner med sin geolocation-teknologi som du kan konfigurere ved å legge til programvaren til Windows, opprette en Prey-konto og registrere en enhet. Prey har Basic, Personal, Home og Business $ 5 til $ 15 måneders abonnement. Trykk på For Windows- knappen på denne siden for å legge til klientprogramvaren på den bærbare datamaskinen.

Denne programvaren sporer bærbare datamaskiner ved å koble til Wi-Fi-tilgangspunkter. Programmet gir deretter rapporter til brukere som inneholder bevis for bærbarhetstilfelle og til og med bilder eller skjermbilder. Brukere kan logge inn på Prey-nettstedet, markere den bærbare datamaskinen som mangler og spore den via et kontrollpanel. I tillegg gjør Prey det mulig for brukere å eksternt låse bærbare datamaskiner og enheter og tørke data hvis du virkelig trenger det. Denne programvaren inneholder også filhentningsalternativer.

Absolutt LoJack

LoJack er svært populære laptop-sporing programvare kompatibel med Windows, Android og Mac OS X plattformer. Brukere kan installere programvaren og logge på LoJack-området for å hente tapte bærbare datamaskiner omtrent det samme som Prey. Programmet er tilgjengelig med et 29 måneders abonnement på ett år.

Denne programvaren kan finne utallige enheter med GPS eller IP geolocation tech. Legg merke til at Absolutt LoJack til og med låses inn i den bærbare BIOS (Basic Input Output System), slik at programvaren ikke kan fjernes. LoJack inneholder en praktisk Enhetslås, og du kan slette alle brukerfiler. En av LoJacks nyheter er at selskapet lover å sende ut en etterforskergruppe for å gjenopprette bærbare datamaskiner innen et par måneder. Hvis laget ikke gjenoppretter den bærbare datamaskinen, forplikter selskapet seg til å refundere deg opp til $ 1000. Programvarens web-meta tag angir:

" Vårt løfte til deg. Hvis din stjålne enhet ikke gjenopprettes innen 60 dager, vil Absolutt LoJack refundere deg opp til $ 1000 for en bærbar datamaskin og $ 600 for en nettbrett eller smarttelefon.

LockitTight

LockitTight er en laptop tracker for Windows og Android enheter som har hatt noen rave vurderinger og inneholder mange praktiske alternativer. Det er ganske lik LoJack og Prey som det har en klientapplikasjon for den bærbare og nettbaserte brukergrensesnittet du kan logge på via en nettleser. LockitTight har gratis, standard, premium og ultimate abonnementer som spenner fra $ 1, 99 til $ 9, 99 i måneden. Klikk Last ned Windows Client på denne nettsiden for å legge til klientprogrammet på en bærbar PC.

Klientprogramvaren LockitTight sender rapporter, som kan krypteres, for registrerte enheter til en sentral server. Den inkorporerer Google Maps for å markere potensiell bærbar PC-oppholdssted. Klientprogramvaren vil ta desktop skjermbilder og snapshots for webkameraer for å gi ytterligere bevis for henting av datamaskiner. LockitTight gjør det også mulig å slette opptil 500 megabyte filer eller hente data på den bærbare datamaskinen.

Gadgettrak

GadgetTrak har en rekke sporingsprogramvare for Windows, Mac OS X, IOS, Android og Blackberry-enheter. Programvaren har hjulpet gjenoppretting av mange enheter som iPod, USB-minnepinner og selvfølgelig bærbare datamaskiner. GadgetTrack bærbar programvare er detaljhandel på $ 19, 95.

Når du har registrert en brukerkonto, kan brukerne logge på et sporingspanel på denne siden. Programvaren bruker Wi-Fi-posisjoneringsteknologi for å hente bærbare datamaskiner med Google Maps-integrasjon, og gir deg detaljerte rapporter. GadgetTrak gir også 150 integrerte politirapporter som du kan arkivere med 150 amerikanske avdelinger. Nettkamera støtten tar bilder av øyeblikket for å gi ytterligere bevis for å finne den bærbare datamaskinen. GadgetTalk gir imidlertid ikke filhentingalternativer.

Min bærbar PC Tracker

Min bærbar PC Tracker er sporing programvare for Windows som har mange praktiske alternativer og en enkel oppsett. Det er for tiden detaljhandel på 29, 95 dollar. Denne programvaren er spesielt designet for Windows bærbare datamaskiner, slik at du ikke kan bruke den med iOS- eller Mac OS X-enheter. Utgiveren har imidlertid egen MyMacTracker-programvare for å hente Apple bærbare datamaskiner; og det har mange av de samme alternativene som Windows-versjonen.

Denne programvaren har en skjult modus som utelukker Min bærbar PC Tracker Start-meny, systemstatusfelt og skrivebordsoppføringer for å skjule den. Så den eneste måten å åpne programmet på bærbare datamaskiner er, ved å skrive inn 'mydevicetracker' i Run. Når du logger deg på webkontoen, kan du øyeblikkelig aktivere programvaren med ett klikk aktivering. Min bærbare Tracker benytter IP-posisjonering for å spore bærbare datamaskiner, og webportalen inneholder datainnhentingsalternativer. Den portalen har også et alternativ som låser bærbare datamaskiner. Programvarens utgiver tilbyr selv en My Laptop Tracker-garanti i tråd med:

" Hvis du finner en anti-tyveri programvare som fungerer bedre enn Min Device Tracker, vennligst send oss ​​faktura detaljer om den programvaren. Vi refunderer hele beløpet du betalte for Min Device Tracker - ingen spørsmål!

EXO5

EXO5 er forretningsorientert sporingsprogramvare for bærbare datamaskiner. Programvaren har et $ 499 treårig abonnement. Det abonnementsavgiften gir ingen mening når du kan erstatte en tapt laptop med en annen detaljhandel på $ 499. Likevel har dette programmet noen mer avanserte alternativer for å spore flere enheter.

EXO5 sporer bærbare datamaskiner med Wi-Fi trianguleringsteknologi og har et Google Maps brukergrensesnitt. Den inneholder praktiske RemoteKill-alternativer for kryptering av data. Med RemoteKill kan brukere også starte en stasjonslåsing som låser harddisken og forhindrer ytterligere OS-tilgang som vist på øyeblikksbildet rett under. Den sperren er fortsatt reversibel hvis du henter den bærbare datamaskinen. I tillegg gir EXO5 brukere programvare-, maskinvare- og hendelsesloggbeholdning på fanen Assets.

Så hvis du mistenker at din laptop er stjålet, vil disse programmene sikkert komme til nytte. Med dem kan du kanskje hente en tapt laptop eller i det minste kryptere noen filer og låse opp harddisken. Vær oppmerksom på at Windows 10 nå også inneholder et sporingsverktøy for Finn en enhet, men det har ganske begrensede alternativer i forhold til alternativ tredjeparts programvare.