Hurtigkorrigering for "Google Chrome Broken Image Icon" -feil

Når et nettstedsbilde ikke vises i Google Chrome, får du vanligvis et ødelagt bildeikon. Dette røde x eller brutte bildeikonet fremhever et manglende bilde på en side. Hvis mange sider åpnes i Chrome-nettleseren din uten bildene, kan du prøve å justere noen av følgende innstillinger.

Broken image icon i Chrome, hvordan fikse det?

Google Chrome er en flott nettleser, men mange brukere rapporterte ødelagt bildeikon i Chrome. Dette problemet vil gjøre visse nettsteder ubrukelige, så det er viktig å fikse det. Når det gjelder bildeproblemer, rapporterte brukerne følgende problemer:

 • Broken image icon Firefox, Internet Explorer - Ifølge brukere kan du kanskje oppleve dette problemet i andre nettlesere, inkludert Firefox og Internet Explorer. Hvis problemet vises i andre nettlesere, er problemet relatert til systemet eller til nettverkskonfigurasjonen.
 • Bilder lastes ikke på nettsteder Chrome - Mange brukere rapporterte at bilder ikke lastes inn på nettsteder i Chrome. For å fikse problemet, må du kontrollere Chrome-innstillingene dine og deaktivere antivirusprogrammet ditt.
 • Bilder lastes ikke inn i Chrome - Noen ganger kan dette problemet vises hvis JavaScript er deaktivert i nettleseren din. Hvis det er tilfelle, bare aktiver JavaScript og problemet blir løst.
 • Chrome viser ødelagte bilder - I enkelte tilfeller kan utvidelser føre til dette problemet, og hvis du la merke til at bildene dine mangler, kan du bare deaktivere eller avinstallere utvidelsene dine og se om det løser problemet.

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Ifølge brukerne kan noen ganger antivirusprogrammet forstyrre Chrome og føre til at bildene dine blir savnet. For å sjekke om antivirusprogrammet ditt er problemet, må du passe på å deaktivere det midlertidig. Selv om du deaktiverer et tredjeparts antivirus, vil Windows aktivere Windows Defender i stedet, slik at sikkerheten din ikke blir kompromittert. Hvis du ikke vil deaktivere antivirusprogrammet helt, kan du deaktivere bestemte nettverksrelaterte funksjoner som brannmur og kontrollere om det hjelper.

Hvis ikke, prøv å fjerne antivirusprogrammet og sjekk om det hjelper. Hvis fjerning av antivirus løser problemet, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Det er mange gode antivirusverktøy, og hvis du leter etter et nytt antivirus, vær sikker på å vurdere Bitdefender (World's Nr.1).

Løsning 2 - Kontroller at Vis alle bilder er valgt

Hvis alle bildene på sidene mangler, kan det hende at alternativet Vis alle bilder ikke er valgt.

 1. Først bør du klikke på Tilpass Google Chrome- knappen øverst til høyre i nettleseren, og velg Innstillinger .

 2. Velg Avansert nederst på Innstillinger- siden.

 3. Da bør du trykke på Innholdsinnstillinger- knappen for å åpne vinduet under.

 4. Er alternativet Vis ikke noen bilder valgt? I så fall klikker du på Vis alle bilder radio-alternativet og trykker på Fullfør- knappen.

 5. Start nettleseren på nytt, og sidene vil da inkludere bildene sine.

Løsning 3 - Slå på JavaScript

Hvis noen bilder ikke vises korrekt på sider, kan det skyldes JavaScript-innstillingene dine. Å ha JavaScript slått av vil fjerne noen bilder fra sider. Så åpne det samme innholdsinnstillingsvinduet som beskrevet ovenfor, og velg Tillat alle nettsteder å kjøre JavaScript hvis det ikke er valgt for øyeblikket.

Løsning 4 - Slå av utvidelsene dine

Hvis Chrome-bilder mangler, kan problemet skyldes en av utvidelsene dine. Det finnes et bredt utvalg av utvidelser tilgjengelig for Chrome, og enkelte utvidelser kan forstyrre nettleseren din og forårsake at dette problemet oppstår. Du kan imidlertid løse problemet ved å deaktivere de problematiske utvidelsene. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Utvidelser kan være bak noen ødelagte bilder. For å sjekke om dette er tilfelle, trykk Ctrl + Shift + N for å åpne Incognito-modus i Chrome. Hvis de samme sidene ikke har noen ødelagte bilder i inkognitomodus, bør du slå av utvidelsene dine.
 2. Trykk på Tilpass Google Chrome- knappen og klikk Innstillinger .
 3. Klikk på Utvidelser for å åpne siden nedenfor.
 4. Klikk på avmerkingsboksen Aktiver ved siden av hver valgt utvidelse for å deaktivere den.
 5. Start nå nettleseren og åpne noen sider som tidligere hadde de ødelagte bildene.

Løsning 5 - Fjern Google Chrome Cache

 1. Cachen lagrer nettleserdata og rydder som muligens kan fikse en skadet cache eller informasjonskapsler. Dermed kan det også løse eventuelle ødelagte bilder. Skriv inn 'chrome: // history /' i adressefeltet og trykk Enter .
 2. Trykk på Clear Browsing Data- knappen for å åpne vinduet under.

 3. Du kan bare velge hver avkrysningsboks der. Hvis du vil, kan du gå til fanen Avansert og velge alle alternativer der også.

 4. Trykk på Clear data- knappen, og start nettleseren på nytt.

Løsning 6 - Tilbakestill nettleseren

 1. Hvis ingen av de ovennevnte fikser de ødelagte bildene, tilbakestill nettleseren. Dette vil effektivt gjenopprette sine opprinnelige innstillinger og slette alle installerte utvidelser, plugin-moduler etc. Skriv inn 'chrome: // settings /' i adressefeltet for å åpne Innstillinger-siden.
 2. Klikk på Vis avanserte innstillinger for å utvide sidens alternativer.
 3. Bla til nederst på siden, og trykk på Tilbakestill innstillinger-knappen.

 4. Klikk Tilbakestill for å gjenopprette de originale nettleserinnstillingene.

Hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Løsning 7 - Bruk Googles DNS

Hvis du har problemer med ødelagte bilder i Chrome, kan problemet være din DNS. Noen ganger kan det være et problem med Internett-leverandøren eller nettverksforbindelsen som fører til dette problemet. For å fikse problemet, kan du prøve å bruke Googles DNS. Bytte til Googles DNS er enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Klikk på nettverksikonet i oppgavelinjen . Velg nå nettverket ditt fra menyen.

 2. Velg nå Endre adapteralternativer .

 3. Liste over nettverkstilkoblinger vises. Høyreklikk nettverket ditt og velg Egenskaper fra menyen.

 4. Velg nå Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) og velg Egenskaper fra menyen.

 5. Velg Bruk følgende DNS-serveradresser og skriv inn 8.8.8.8 som Foretrukket og 8.8.4.4 som Alternativ DNS-server . Klikk nå OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet er løst. Husk at bytte til en Google DNS kan gjøre forbindelsen tregere, men det bør løse problemet med bilder.

Løsning 8 - Sjekk om Chrome er oppdatert

Hvis du har problemer med Google Chrome og ødelagte bilder, kan du kanskje løse problemet ved å oppdatere Chrome til den nyeste versjonen. Vanligvis søker Chrome automatisk etter oppdateringer, men du kan også sjekke om oppdateringer manuelt. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Chrome, og klikk på menyikonet øverst til høyre. Velg nå Hjelp> Om Google Chrome fra menyen.

 2. En ny kategori vises nå, og Chrome vil se etter oppdateringer. Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, lastes de ned og installeres automatisk.

Når Chrome er oppdatert, kontroller om problemet er løst. De nyeste oppdateringene løser vanligvis store problemer, så sørg for å holde nettleseren din oppdatert.

Løsning 9 - Gi nytt navn til Chrome-mappen

Ifølge brukere, hvis bilder er ødelagt i Chrome, kan problemet være relatert til Chrome-datafappen. For å fikse problemet, må du finne denne mappen og omdøpe den. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Kontroller at Google Chrome ikke kjører.
 2. Trykk Windows Nøkkel + R og skriv inn % localappdata% . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 3. Naviger til GoogleChromeUser Data katalogen. Finn nå Standard mappe og endre navn på den.

Etter å ha gjort det, start Chrome igjen og kontroller om problemet er løst.

Løsning 10 - Prøv å bruke Beta eller Canary-versjonen

Hvis du har problemer med ødelagte bilder i Chrome, vil du kanskje prøve en Beta-versjon av Chrome. Denne versjonen har de siste oppdateringene, og hvis dette problemet skyldes en feil i Chrome, bør Beta-versjonen fikse det. Husk at Beta-versjonen kan ha få problemer nå og der, men det kan løse problemet med ødelagte bilder.

I tillegg til Beta-versjonen kan du også prøve å bruke Canary-versjonen. Denne versjonen har noen kommende funksjoner, men det er også en testversjon, så det kan ikke være like stabil som andre versjoner.

Løsning 11 - Prøv andre nettlesere

Noen ganger kan dette problemet være relatert til systemet ditt, derfor er det viktig å prøve andre nettlesere. Hvis problemet vises i andre programmer som Edge og Firefox, betyr det at problemet er relatert til systemet ditt.

På den annen side, hvis andre nettlesere jobber uten problemer, vil du kanskje bytte til en av disse nettleserne til du finner en riktig løsning.

Det er verdt å merke seg at ødelagte bilder kan ha mer å gjøre med nettsidene enn dine Google Chrome-innstillinger. Bildene kan ha blitt fjernet uten å oppdatere side siden. Alternativt kan ikke siden inneholde riktig bildeplassering. Men trinnene ovenfor kan fortsatt gjenopprette mange manglende bilder på nettsteder.

enhet! = currentEntity): currentEntities.concat (currentEntity) ">

Finn ut mer om Chrome-problemer og rettelser

{{L10n}}
  {{#data}}
 • {{merkelapp}}
 • {{/data}}
{{#values}} {{post_title}} {{/ values}} {{#values}} {{post_title}} {{/ values}}