Populær Windows 8 app Chess Lv.100 får Windows 8.1, 10 Support

En av de mest populære sjakkappene for Windows 8-brukere, Chess Lv.100, har blitt oppdatert for å benytte seg av Windows 8.1-støtte

Uten tvil er sjakk min favoritt puslespill og hjernespill, og jeg spiller det nesten hver dag. Være det på nettsider på Internett, eller selvfølgelig på min Windows 8-nettbrett, og nyt noen av de beste sjakkappene fra Windows Store, jeg kjeder meg aldri å spille den. Noen av dere kan fortsatt føle seg nostalgiske om Chess Titans, så les vår artikkel om hvordan du kan få det tilbake hvis du vil ha det så dårlig.

Nå, for å komme tilbake til Chess Lv.100 app, som er en av mine favorittprogrammer å spille i Windows 8 og Windows RT, så vel. Nylig har jeg oppdaget at sjakk-appen har blitt oppdatert, trodde til og med til nå har ikke en utgivelsesnotat blitt gjort tilgjengelig. Men, min beste gjetter det at utvikleren har lagt til Windows 8.1-støtte. Hva dette betyr for denne appen er at du muligens vil kunne bruke de større fliser på startskjermbildet. Jeg mistenker også at noen feilrettinger har funnet sted, samt forbedringer i stabiliteten til appen.

For å kunne spille Chess Lv. 100 app på Windows 8, Windows 8.1 eller Windows RT-enheten, må du ha en oppløsning på 1280 × 1024 eller høyere. Slik beskriver utvikleren sin sjakk-app:

The Chess har 100 justerbare spillnivåer basert på motoren "Crazy Bishop" med meget høy kvalitet grafikk! Justerbar spillstyrke fra 100 nivåer! Du kan velge styrken på datamaskinen fra 258 til 2300 i ELO-vurdering. Nivå 1 er ekstremt svak, og nivå 100 er ekstremt vanskelig å slå! The Chess har 100 forskjellige nivåer av spill fra nybegynner til ekspert! Utfordre å vinne medaljer ved å beseire datamaskinen! Du vil bli belønnet ny brettstil og stykker design ved å samle medaljer.

Utvikleren Unbalance Corp har også utstedt en uttalelse for de som kan ha problemer med spillgrafikken:

Når du oppgraderer til Windows8 fra Windows7, har vi bekreftet at i noen tilfeller kan spillgrafikk ikke vises riktig, avhengig av innstillingen av grafikkdriveren. I slike tilfeller kan problemet løses ved å installere de nyeste grafikkdriverne som støtter Windows 8, eller initialisere innstillingene til grafikkdriveren. Ta kontakt med datamaskinprodusenten din angående situasjonen for PC-en for Windows 8-grafikkdriveren.

Det kan være en vill gjetning, men trolig det samme problemet har blitt møtt av de som har oppgradert fra Windows 8 til Windows 8.1. Uansett, alt som er bak nå, følg deretter lenken nedenfor for å laste ned og installere på din Windows 8.1 oppdaterte Chess Lv.100 app.

Last ned Chess Lv.100 app for Windows 8

Sjakk lv. 100 alternativer

Hvis du ikke visste, rett etter at denne artikkelen ble skrevet, fikk appen en viktig oppdatering som løste noen grafiske problemer, spesielt for berøringsskjermbrukere. Spillet har imidlertid allerede jobbet veldig bra, og det er fortsatt en av de mest nedlastede gratisappene i Microsoft Store.

I tilfelle du spiller Chess Lv. 100 i lang tid kan du prøve andre AI-baserte sjakkspill som vil gi hjernen din nye utfordringer. Noen av dem er helt gratis, men andre inkluderer noen betalte funksjoner som gjør at du låser opp nye nivåer og prestasjoner, og fungerer godt i Windows 10.