Spill disse jule spillene på Steam for masse på moro

Julen er nesten her, og vi forbereder oss på familiegjenforening og etterlengtede ferier. Munter ånd og vakker natur omgir oss og de positive vibene er i luften. Det er praksis i svært lang tid, og jeg er sikker på at det vil forbli sånn uansett hva. Det som gjør oss mer entusiastiske om julen er at det bringer alt sammen.

Og aktivitetene er det eneste som varierer. Noen folk er interessert i å se filmmaraton i et komfortabelt rom. Andre er mer sannsynlig å gå en tur gjennom vinterlandskapet. Og spillerne? De hyggelige menneskene som trives til å alltid stå opp? Vel, dette respekterte samfunnet vil helt sikkert nyte noen interessante titler. Fra damp, kanskje?

Hvis du befinner deg i den siste gruppen, vil du uten tvil se frem til en liste vi opprettet for deg.

Beste Steam spill å spille denne julen

1. Kylling Invaders

Vi vet alle om Kylling Invaders. En spillparodi av populære romoperaer og andre store titler fra populærkulturen. Mange av oss vokste opp med å skyte kyllinger og meteorer i uendelig plass. Men visste du at absolutt hver avdrag av franchisen har en juleversjon?

Så, hvis du allerede eier et Chicken Invaders-spill, kan du bruke flere penger mer for å få tilgang til et himmelsk ferieeventyr. Men hvis du ikke eier et spill, må du kjøpe både en frittstående tittel og en juleutgave for DLC.

Selv om Kylling Invaders-franchisen er 15 + år gammel, har spillene dukket opp på Steam relativt nylig. Du kan søke etter hvert spill individuelt, eller du kan kjøpe Kylling Invaders Compete Set, tilgjengelig på Steam for $ 37, 68.

2. Natt i drømmer: Julkvelder

Nights Into Dreams er en absolutt klassiker, og en av Sega mest gjenkjennelige spill. Originalt utviklet for Sega Saturn, ble spillet brakt til PC for noen år siden, sammen med sitt berømte Christmas Nights-spill. Christmas Nights er et spill i et spill hvor du veileder Claris og Eliot på deres reise for å hente den stjålne starten fra juletreet.

Hvis du vokste opp med å spille spill på Sega konsoller, spesielt Saturn, er vi sikker på at du vil gjerne komme tilbake, og minne deg på hvordan det er å spille dette vakre spillet. Til tross for at Nights Into Dreams ble utgitt for mer enn 20 år siden, anser mange pundits og spillere det som en av generasjonsmarkørene.

Både Nights Into Dreams og Chicken Invaders er også inkludert i vår liste over de beste julespillene til PC noensinne, så du vet at disse er ekte avtaler.

Nights Into Dreams, sammen med Christmas Nights er tilgjengelig på Steam, for prisen på $ 7, 99.

3. Batman Arkham Opprinnelser

Ok, Arkham Origins er kanskje ikke det beste spillet i franchisen, men vi har lagt den på denne listen med en annen grunn. Batman Arkham Origins er det eneste Arkham-spillet, og en av bare noen få store titler som foregår på julaften.

Hele byen Gotham er dekket av snø og dekorert med julelys og ornamenter. Så den viktigste grunnen til at vi har bestemt oss for å sette Arkham Origins på denne listen, er at den gir deg muligheten til å føle ferien atmosfære i en stor tittel, spille som en av verdens mest kjente superhelter.

På slutten av dagen er Batman Arkham Origins ikke så ille, som noen merker det. Det har til og med noen gjenkjennelige Batman-øyeblikk. Så det er definitivt verdt å vurdere dette spillet som et valg for denne julen, spesielt hvis du ikke har spilt noe spill fra franchisen ennå.

Batman Arkham Origins er tilgjengelig på Steam, for prisen på $ 19, 99.

4. The Escapists - Santa's Sweatshop

Hvis du er i indiespill, og ikke så mye i ferie eufori, er The Escapists 'DLC, Santa's Sweatshop, den riktige plassen. Tvert imot flertallet av julelaterte spill, viser Santa's Sweatshop ikke julemannen som en slik en herlig skapning.

Hvis du er kjent med det originale spillet, vet du at det er en av de beste fengselsbrytesimulatorene. Vel, du gjør det samme i Santa's Sweatshop, bare spiller som alver som prøver å unnslippe grusom santa's verksted. Siden dette er en DLC, forblir alle elementene fra det frittstående spillet. Du må fortsatt finne veien ut for å lage forskjellige verktøy og finne sikkerhetshull i Santa's fabrikk.

Santa's Sweatshop er tilgjengelig gratis på Steam, men for å spille det, må du eie det opprinnelige spillet, som koster $ 14, 99.

5. Castaway Paradise

Denne sjarmerende livsimulatoren har alt som trengs for å være et flott ferie valg for ulike folks smak. Først og fremst er det satt på en tropisk øy, så du kan bruke den til å løpe bort fra det kalde været, i hvert fall på datamaskinen.

Men hvis det tropiske paradiset ikke er noe, og du vil helst nyte vinterens snødekte magi, fikk Castaway Paradise deg også. Det er en DLC som forvandler hele spillet til vinterlandskapet. Så, kan du nyte alle funksjonene i spillet, men på julens måte. Selv om vi må innrømme at det å leke i snøen og bygge en snømann på en fjern øya, virker det litt urealistisk. Men det er jul, mirakler skjer.

Hvis du ikke er kjent med spillet, simulerer det livet på en tropisk øy. Du kan konstruere bygninger, håndverksartikler, samhandle med landsbyboere og mer. Spillet lar deg gjøre alt du ville gjøre hvis du var på en tropisk øy (vel, sannsynligvis mer enn du ville).

Castaway Paradise er tilgjengelig på Steam for prisen på $ 14.99. Alle DLCs kommer gratis med spillet.

6. Julpuslespill

Hvis du er en fan av Candy Crush Saga, så kommer du til å elske Christmas Puzzle. Som en spiller er din oppgave å samle julemannens mynter og forberede huset til jul med vakre ornamenter og belysninger.

Når situasjonen blir komplisert, kan du bruke utrolige power-ups til å sprenge gjennom puslespillene.

Spillets lydspor er sesongmessig og avslappende, og samle mynter for å dekorere huset ditt er veldig morsomt. Hvis du ønsker å komme inn i julegaveen, ta tak i dette spillet og klikk på avspillingsknappen.

7. Juleventyr: Candy Storm

Juleventyr: Candy Storm er et morsomt skjult objektspill med puslespill og en serie minispill.

"Lisas bestefar, julemannen, har bedt om hjelpen med å levere julegaver til en ekstern by. Hun forsøker å forkorte sin vei, hun kjører gjennom en gammel skog når plutselig hennes bil blir til candies !! Videre er alt rundt spredt med godteri og dekket med andre søtsaker! Hjelp Lisa til å undersøke hva som skjedde og hjelpe med å reparere bilen hennes, så hun kan gjøre det til byen i tide for å redde jul! "

Last ned Christmas Adventure: Candy Storm fra Steam.

Vi sjekket Steams liste over spill nylig, og vi fant en haug med nye julemiddagspill som du kanskje er interessert i. Vi vil liste dem nedenfor:

  • Pixel Puzzles 2: Christmas - Løs disse 25 puslespillbildene i en festlig stil.
  • Delicious - Emily's Christmas Carol - Du kan spille dette matlagingshistorispillet med barna dine.
  • Julemannens julegave -
  • Christmas Puzzle 3 - Hvis du er en Candy Crush-fan, vil du definitivt elske dette spillet.
  • Garden Rescue: Christmas Edition
  • Julmassakre VR
  • Santa's Workshop - Som en spiller, er din oppgave å hjelpe Santa ved å finne de riktige gaver og pakke dem til høyre slede.

Vår liste over de beste julespillene du finner på Steam er nå ferdig. Vi håper det hjalp deg med å velge riktig spill å spille i løpet av disse ferien. Hva er din favoritt

Hva er ditt favorittspill å spille i julen? Er det på listen? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2016 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.