Spill Chicken Invaders 5 Christmas Edition og lagre høytiden

De invaderende intergalaktiske kyllingene er tilbake i virksomheten. De slipper løs sine mørke krefter på julaften når alle venter på juledagens morgen. De har klekket ut en mørk plan for å sørge for at det ikke blir åpnet gaver, ingen kjøring på en hestesleil, ingen julemiddag.

Kombinert med iøynefallende grafikk, Chicken Invaders 5 Christmas Edition, har også en interessant historie. Mens alle forbereder seg til juledagens morgen, invaderer onde intergalaktiske kyllinger jorden. De ønsker å hevne seg mot menneskeheten og få oss til å betale for det vi har gjort for jordens kyllinger.

Deres plan innebærer å blokkere sollys og drepe alle mennesker. Din oppgave er å demontere planen og heroisk redde dagen.

Spillerne får et stort ansvar for å bekjempe Galaksens største kamp mot disse onde fuglene. Hvis du feiler, vil jul som vi kjenner det, være historie, og dette kan ikke skje.

For å øke ditt spill, kan du tilpasse ditt eget fly. Innstillingene lar deg endre fargen på vingene, basen av flyet, motoren, og oppgradere dine våpen.

Du kan ta tak i din kamerat for å få spill sammen, da Chicken Invaders 5 Christmas Edition støtter multiplayer. Eller, hvis du vil være den eneste helten, er det også en enkelt spiller alternativ tilgjengelig.

Bortsett fra en stabil internettforbindelse, er det flere andre krav datamaskinen trenger å møte.

Kylling Invaders 5 Christmas Edition systemkrav

  • OS: Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10
  • Minne: 512 MB RAM
  • DirectX: Versjon 9.0c
  • Lagring: 220 MB ledig plass

Har du allerede hva spillet trenger? Ta det på Steam for kun $ 3, 00. Du kan også få 10% rabatt på bunter og Chicken Invaders 5 Deluxe.