Passordlås Exe-filer ved hjelp av dette gratis verktøyet

Våre datamaskiner og digitale enheter har blitt veldig viktige verktøy i vårt daglige liv, og vi lagrer viktige filer på dem. Hvis du vil låse noen av .exe-filene dine med passord som bare du vet, så les mer nedenfor.

Det er mange metoder du kan velge å låse kjørbare filer og til og med kryptere dem, men det er mange som enten ber om penger eller utfører jobben dårlig. Heldigvis for oss er det et gratis verktøy som du kan bruke til å øke sikkerheten til filene dine. Jeg har brukt programvaren selv og kan garantere sine profesjonelle funksjoner. ' Free EXE Lock' er en app som kommer med en størrelse på bare 5, 6 megabyte, og til tross for at du ikke betaler en krone for å laste den ned, kommer den ikke med adware eller annet irriterende partnerskap som Delta Search.

Les også : Hvordan aktivere, deaktiver indeksering i Windows 8, 8.1

Beskytt .exe-filer med Free EXE Lock

Men når du installerer den, vil den spørre om du vil prøve en annen programvare, og det er en kort undersøkelse som du faktisk kan hoppe over. Så, ganske uskyldig og ikke-invasiv måte å få litt fortjeneste på deres produkt. Programvaren i seg selv er utrolig enkel å bruke og ganske grei. Du legger bare til den kjørbare filen du vil låse med kodeord, velg et passord som du tror er ganske pålitelig og treffer kryptering.

Gratis EXE Lock kan låse og låse opp noe program på PCen din slik at ingen kan bruke den uten din tillatelse. Det lar deg tilpasse passord som inneholder bokstaver, tall, tegnsettingstegn og så videre og be om en tilpasset melding hvis noen forsøker å kjøre det låste programmet.

Ovennevnte skjermbilder viser hvordan programvaren ser ut. Så, som du kan se for deg selv, er det muligheten til å "sikkerhetskopiere gjeldende kjørbar fil til * .bat" for sikkerhetsformål. Så, hvis noen uventede feil oppstår under kryptering, vil du kunne gjenopprette den opprinnelige filen ved å bruke dette. Jeg har prøvd dette på min Windows 8.1 laptop og har opplevd noen feil, men til tross for dette har .exe-filen blitt låst . Programvaren er imidlertid sagt å løpe uten problemer på Windows XP / 7 / Windows 8. Som vi ser, er Windows 8.1 ikke nevnt.

For å sikre at du ikke glemmer passordet, kan du aktivere en ledetekstmelding for å hjelpe deg. Låseprosessen tar bare noen få sekunder, og det er også mulighet til å dekryptere .exe-filen din, hvis du ikke lenger trenger å beskytte den. I avsnittet "Innstillinger og Om" kan du velge den foretrukne krypteringsmodus: "Hastighetsprioritet" der exe-filer ikke er komprimert og "Sikkerhetsprioritet" der kjørbare filer komprimeres.

Bare i tilfelle noen lærer om hvordan du låser exe-filer med passord, kan du til og med beskytte Free Exe Lock-appen selv med "Passordet du trenger når du starter Free EXE Lock" -funksjonen. Følg lenken nedenfor for å laste den ned og sørg for at .exe-filer forblir private så mye du vil.

Last ned gratis EXE-lås

Gratis EXE Lås alternativer

Dette verktøyet er bra, men noen brukere foretrekker å laste ned og prøve mer spesifikk programvare for å sikre sine filer og mapper. Er det ikke irriterende å laste ned og installere en gratis programvare som infiltrerer skadelig programvare på PCen din? Hvis du er en av disse brukerne, kan du prøve Folder Lock, SecretFolder eller til og med krypteringsverktøy. Her finner du flere fil- / mappeslåser og noen gode krypteringsverktøy.

Ikke glem at en enkelt fil locker ikke kan holde deg unna problemer, så tenk på å kjøpe et godt antivirusprogram. De har VPN, foreldrekontroll, dataskjerm, kryptering og fjerning av skadelig programvare. Vi anbefaler sterkt Bitdefender, det beste Antivirus for øyeblikket. Hvis du foretrekker et annet antivirus-merke, sjekk dem i vår dedikerte artikkel.

  • Last ned Bitdefender Antivirus 2019