MultiBoot Windows 7 og Windows 8.1, 10 med WinSetupFromUSB

Noen av dere vil kanskje, og andre kanskje ikke liker så mye Windows 8.1, så det er derfor du kanskje ser på å multiboot den med Windows 7, Ubuntu eller Windows XP. WinSetupFromUSB er et av de beste verktøyene du kan bruke til å gjøre det.

Mange frustrerte brukere med ytelsen til Windows 8.1 kan velge å installere Windows 7 over Windows 8.1. Men det du trenger å vite er at det er et greit enkelt verktøy som lar deg multiboot Windows 7, Windows XP og Windows 8 eller Windows 8.1 fra en enkelt USB-stasjon. På den måten må du ikke opprette separate oppstartbare USB-stasjoner for Windows 7 eller Windows 8.1 ved hjelp av WinSetupFromUSB-programvaren.

Det beste multi-boot verktøyet for alle Windows-versjoner

WinSetupFromUSB er et Windows-program som forbereder multiboot USB-flash eller fastdisk for å installere Windows-versjoner siden 2000 / XP, starte forskjellige Linux- og BSD-smaker, samt mange Windows, Linux, DOS-baserte og andre verktøy. Installasjonsvinduet fra USB-prosjektet startet som en utfordring tilbake i 2006 på msfn.org forumet. Med det uvurderlige bidraget fra flere forummedlemmer, var det den første metoden å ha vanlig XP-oppsett fra en USB-disk, akkurat som om den startet fra en CD-media. WinSetupFromUSB-programmet ble laget senere for å tilby grafisk grensesnitt, og programfunksjonaliteten ble langsomt utvidet for å tillate mange andre kilder i en multiboot USB-disk.

Les også : Start Windows 7 eller 8, Android og Linux (Ubuntu) med denne tabellen

Nylig har den mottatt full Windows 8.1-støtte, samt støtte til UEFI, som for de som ikke vet, er en "utviklet" versjon av BIOS. Dette er ikke det eneste Windows multi-boot verktøyet, men det er uten tvil et av de beste å bruke, da det er veldig enkelt å sette opp. Følg lenken nedenfor for å laste den ned.

Last ned WinSetupFromUSB for Windows

Windows 10 jubileumsoppdatering dual-boot oficially ikke tilgjengelig [oppdatering]

For de av dere som er interessert i å installere OS + Windows 10 (jubileumsoppdatering), gjør det ikke fordi det ikke vil fungere. Du finner all nødvendig informasjon om det i denne artikkelen, men hovedpunktet er: Microsoft ødelegger dual boot-funksjonen i Windows 10. Vi har imidlertid klart å finne noen interessante OS som du kan starte opp med Windows 10. For eksempel, Du kan starte Endless OS med Windows 10 og Windows 10 med Windows Server.

Gi oss beskjed i kommentarseksjonen hvis du dobbeltstartede Windows 10 med noe annet OS, så vi kan skrive en dedikert artikkel om den for alle våre lesere.