Microsoft Train Simulator på Windows 10: Hvordan installere og kjøre spillet

Selv om vi er vitne til toppen av spillfremdriften, foretrekker noen brukere fortsatt gamle, en gang favoritttitler som Microsofts Tog Simulator .

Spillet som ble opprettet av Microsoft tilbake i 2001, har fortsatt et sted i sin nisje, med den formidable spillerbasen. Men det er ikke alt brød og smør for de som, i ettertid av de gode gamle dager, prøver å kjøre Train Simulator på Windows 10 .

De som prøvde hadde mange problemer med å starte spillet. De som sprang over det første hinderet opplevde en overflod av krasjer og ulike feil.

Nå, la meg forsikre deg om at dette spillet kan spilles på noe som ikke er Windows 98 eller ME. Men det er en lang vei (eller jernbane, hvis du liker det bedre) foran oss, med mange oppgaver. Så kom din støvete CD-boksen ut og følg trinnene nedenfor.

Slik installerer du Microsoft Train Simulator på Windows 10 PC

 1. Systemkrav (ja, du leser det riktig)
 2. Forberedelse
 3. Installasjon
 4. oppdatering
 5. konfigurering
 6. Endelig tweaks
 7. Viktige tilleggsprogrammer

1. Systemkrav (ja, du leser det riktig)

Dette kan virke rart, men dette spillet krever utelukkende Nvidia grafikkort. Det betyr at ATI / AMD-grafikken bare ikke passer til den ganske utdaterte motoren. Med det i tankene, bør alt annet bare sees på.

I utgangspunktet, siden spillet ble introdusert i begynnelsen av århundret, og det er 16 år, kan du nesten kjøre det på en kalkulator. Men kalkulatoren drevet med Nvidia grafikkadapteren, likevel.

Hvis du pakker en dual-GPU-konfigurasjon, med ATI og en integrert Intel-kombinasjon, må du bare tvinge spillet til å kjøre med den integrerte GPU. Det bør eliminere de GPU-relaterte hindringene, og vi kan trygt bevege seg til prepareringssegmentet.

2. Fremstilling

Den første delen av forberedelsessekvensen er å fjerne de gamle installasjonene av Microsoft Train Simulator helt. Hvis du har installert spillet og løp inn i problemene med det (og det er veldig sannsynlig), må du følge trinnene nedenfor:

 1. I Kontrollpanel for Windows skriver du Kontroll og åpner Kontrollpanel .

 2. Fra kategorien visning velger du Avinstaller et program .

 3. Naviger til Microsoft Train Simulator, høyreklikk på den og avinstaller den.

 4. Naviger til Programfiler (eller Programfiler x86) og AppData- mapper henholdsvis og slett alt du manuelt satt inn.
 5. Start datamaskinen på nytt.

Når vi har behandlet det, er det noen spesielle, men likevel viktige skritt du bør ta før installasjonen. Nemlig, det virker som at UAC (User Account Control) blokkerer Train Simulator installasjon. Det er selvforklarende om vi tar hensyn til det totale fraværet av tilbakevendende eldre støtte til gamle spill i Windows 10. I tillegg bør du sannsynligvis deaktivere Internett-tilkoblingen mens du installerer spillet også.

Nå, for å unngå all denne oppstyret, anbefaler vi deg å bruke dette smarte verktøyet til "stille" UAC for resten av installasjonen. Du kan laste den ned her. Kjør det før installasjonen og gå videre.

3. Installasjon

Installasjonsprosedyren for denne "gamle men gull" tittelen inneholder også flere tweaks. Bare vær sikker på ikke å rush ting og følg instruksjonene tett for å få det til å fungere:

 1. Sett inn den første installasjonsdisken i CD-ROM-rommet, og velg Kjør Setup.exe når du blir bedt om det.

 2. Klikk på Installer .

 3. Klikk på høyre pil.
 4. Avvis Adobe Acrobat Reader 4 tilbyr høflig ved å klikke på Nei .

 5. Klikk på Tilpass installasjonsalternativer og deretter på høyre pil igjen.
 6. Velg alternativet " Komplett installasjon ".
 7. Under " Togsimulatoren blir installert i mappen under ", klikker du Endre og deretter på høyre pil.

 8. Velg banen som ligger på den andre partisjonen. Ikke installer spillet på systempartisjonen (C :) . Opprett mappen, navngi det uansett (MSTS passer godt etter min mening) ved å skrive banen i banelinjen. Her er eksemplet: D: MSTS

 9. Klikk på OK, og la installeringsprogrammet lage den nye mappen. Høyre pil igjen.
 10. Når du blir bedt om å 27%, sett inn den andre platen og klikk OK .
 11. Når installasjonen er ferdig, klikker du på Restart- knappen.

 12. Ikke start togsimulatoren enda.

Det bør gjøre det med hensyn til å installere. Men før vi kan starte spillet, er det fortsatt noen ekstra skritt du ikke kan hoppe over for at Train Simulator skal fungere.

4. Oppdatering

Oppdatering er også viktig, og du må sortere ting med oppdateringer før du kan kjøre spillet. Den offisielle 1, 4 oppdateringen er hva du trenger. Nå er det en sjanse for at spillet ditt allerede er oppdatert med versjon 1.4, og du kan enkelt sjekke det ut. Bare naviger til installasjonsmappen og finn mappen Transaksjon. Der skal du se SD402 eller Class50 blant annet. Derfor, hvis det ikke finnes slike filer, sørg for å laste ned og installere oppdateringen.

Følg instruksjonene for å gjøre det:

 1. Last ned oppdateringen 1.4 ved å klikke på denne linken.
 2. Kjør zipped installer og bytt standard banen med banen som fører til Train Simulator installasjonsmappe (f.eks. D: MSTS).

 3. Klikk på Unzip.

I tillegg kan du laste ned tilleggspatchene her. De er ikke så viktige, men vi anbefaler deg å installere dem begge (MSTS v1.4 Class 50 Content og MSTS v1.4 SD40-2 Content). Etter at det er sortert ut, la oss flytte til den konfigurerende delen av denne epokale reisen.

5. Konfigurere togsimulator

Vi er mer enn halvveis gjennom, men det er fortsatt noe du bør gjøre før du spiller. For å si "tvinge optimalisere" Train Simulator for Windows 10, er det nødvendig med noen ekstra trinn. Vi sørget for å utnytte alle handlinger du må ta nedenfor, så sørg for å følge dem nøye:

 1. Naviger til installasjonsmappen, høyreklikk på den og åpne Egenskaper.
 2. Under kategorien Generelt fjerner du merket for Les bare- boksen.

 3. Åpne nå installasjonsmappen, høyreklikk filen " train.exe " og åpne Egenskaper.
 4. I kategorien Kompatibilitet, sjekk " Kjør dette programmet som administrator " og bekreft endringer.

 5. Åpne installasjonsmappen og gi nytt navn til Uninstall.exe til MSTS_Uninstal.exe .

 6. Mens du er der, kopier du mappen " Global " og lim den inn som et backup. Bare hvis noe går galt etter neste trinn.
 7. Åpne mappen " Global " og slett " startup.mpg" videofilen.

 8. Sett inn disk 1 igjen og åpne innholdet. Åpne Filutforskeren eller denne PCen, høyreklikk på disken 1 og velg Åpne.
 9. Åpne " TechDocs " -mappen og kjør TechDocs.exe . Velg installasjonsbanen og hent filene .

Det er det. Nesten. Vi har noen flere tweaks før du endelig kan starte spillet.

6. Endelige tweaks

Hvis du spør deg selv "Hva mer?", Må vi understreke at spillet som dette vil ha en vanskelig tid med 16: 9 widescreen-skjermer. Den er designet for 4: 3-størrelsesforhold, så du må tvinge widescreenen i GPU-innstillingene. Dette alternativet er forskjellig på Nvidia- og Intel-grafikk, men det er nok til å peke deg på "Image scaling" -alternativet. Finn det, og du vil ha en enkel tid til å sette opp 16: 9-forholdet.

Videre, siden dette spillet fungerer annerledes enn de moderne spillene, er et nyttig tips å manuelt hevde RAM som det kan bruke fritt. Det kan gjøres ved å følge disse trinnene:

 1. Høyreklikk på Tog simulator snarveien og åpne Egenskaper.
 2. Velg snarvei-fanen.
 3. I Mål-delen endrer du standardbanen til D: MSTSlauncher .exe -mem: xyz. Bytt XYZ med halvparten av det tilgjengelige RAM-minnet i megabyte . Hvis du har 8GB RAM, må mållinjen se slik ut:
  • D: MSTSlauncher.exe -mem: 4096.

 4. Bekreft endringer.

Det burde få spillet til å kjøre mye jevnere.

Videre, hvis du opplever en feil når spillet starter, last ned og kjør dette installasjonsprogrammet som skal fikse de fleste av dem. Det burde gjøre det. Nå kan du endelig, etter den store innsatsen, starte spillet.

7. Viktige tillegg

Som en side notat, må vi dekke noen tillegg som skal hjelpe deg vesentlig med den overordnede spillingen og forbedre den rene nytelsen. Her er de, med sine respektive roller og nedlastingskoblinger:

 • Xtracks - stor pakke med stykker, brytere og crossovers.
 • Newroads - flere av dem med noen bonus omgivelser.
 • ScaleRail - forbedret realisme med bedre skalerte skinner.

Og det er endelig lukningen. Vi håper at etter alt dette vil du sømløst starte på nostalgi toget og nyte en av "grunnleggerne" av simuleringsgenren.

I tilfelle du har noen problemer eller spørsmål angående Tog Simulator, sørg for å fortelle oss i kommentarene nedenfor.

RELATERTE ARTIKLER DU SKAL KONTROLLERE:

 • Slik spiller du gamle spill i Windows 8, 10 som virkelig fungerer
 • Microsoft Revamps sine gamle spill i Windows 8, Windows 10
 • Du kan endelig spille PlayStation 4-spill på din PC