Microsoft Revamps sine gamle spill i Windows 8, Windows 10

De gamle Microsoft-spillene som du alle har vant til å ha fått en veldig stor overhaling i Windows 10, Windows 8, og de ser nå mye mer imponerende ut

Spillene vi alle er vant til og elsker fra Windows 7 og andre versjoner av operativsystemet har fått en stor oppgradering i den nye versjonen av Windows. Vi har tidligere snakket om den nye Microsoft Minesweeper, som har en av de største endringene av alle, men de andre har også blitt oppgradert.

Microsoft Solitaire og de andre kortspillene, samt Mahjong har fått mer enn et nytt lag med maling. Og i dag tar vi en titt på dem. Et spill jeg er trist å si er forsvunnet fra Microsoft Games- samlingen er Chess, men det er mange andre sjakkapps som kan ta sin plass.

Microsoft Solitaire Collection

Tidligere versjoner av Windows hadde kortspill, for eksempel Solitaire, Hearts og FreeCell, som har blitt oppdatert over tid, og i Windows Vista og Windows 7 hadde kommet til deres beste versjoner, både i spill og grafikk.

Det ville ha virket som om de ikke hadde noe mer å legge til i Windows 10, Windows 8, men Microsoft har overrasket oss med et helt nytt spill, kalt Microsoft Solitaire Collection. Dette nye spillet, bortsett fra integrasjon til Xbox Live og et helt nytt utseende, har omfattet Solitaire, Spider Solitaire og FreeCell, men inneholder nå to nye spillmoduser: Pyramid og TriPeaks.

Som en ekstra bonus for å bli med i Xbox Live, har du daglige utfordringer, medaljer og Xbox-prestasjoner, og du kan konkurrere mot vennene dine for å få den største poengsummen og de mest daglige utfordringsmerket. Spillet viser også Leaderboard, hvor du kan sammenligne score med de andre spillerne.

I samme "innovasjon" kategori faller den nye funksjonen som lar deg lage dine egne kort temaer og bakgrunner. Dette gjør at du kan lage en tilpasset kortstokk og bakgrunn med et hvilket som helst bilde du vil ha, noe som gjør spillet unikt.

I tillegg kan du raskt bytte mellom spill ved å høyreklikke på bakgrunnen og velge fra øverst på skjermen et hvilket som helst annet spill i samlingen. Statistikken vises i hovedskjermbildet for appen, slik at du kan se fremdriften din på alle spill uten å måtte åpne hver av dem.

Last ned Microsoft Solitaire Collection

Microsoft Solitaire Collection i 2018

Millioner av Windows-brukere spiller fortsatt disse spillene og nyter dem om ikke daglig, så sikkert en gang i uken. Gjennom årene har den oppgraderte Microsoft Solitaire Collection forbedret seg mye.

I 2014 mottok alle spillene en stor oppdatering som gjør at spillerne kan tilbakestille sin statistikk. Hvor mange ganger har du tenkt på å starte om igjen? Nå kan du enkelt gjøre det når du vil.

To år senere, i 2016, har Solitaire Collection nådd 100 millioner spillere og annonsert iOS og Android versjoner utgivelsen. Disse hendelsene skjedde samtidig med utgivelsen av Xbox Live Integration og plattformspill.

Senere i 2016, har spillet mottatt 'Events'-modusen, som forbedret' solitaire'-modusen. Etter at denne funksjonen ble lagt til, begynte spillet å ha noen feil og feil, som "samling som ikke starter" eller 124, 101_107 feil på Windows PC og Xbox.

Microsoft Mahjong

Mahjong ble ikke glemt i den nye versjonen av Windows. Som med Solitaire og Minesweeper, har den også fått integrering med Xbox Live, som gjør det mulig å fullføre utfordringer og tjene merker og sammenligne poeng via Leaderboard.

Det er 4 temaer du kan velge, men muligheten til å lage ditt eget tema er ikke til stede. Dette er ikke en ulempe, fordi det ville vært mye vanskeligere å lage egendefinerte temaer for alle de forskjellige fliser.

Når du starter et nytt spill, har du muligheten til å velge mellom de forskjellige vanskelighetsbrettene, som må låses opp. Bortsett fra dette er spillet stort sett det samme, og brukere vil være mer enn glade for å konkurrere mot hverandre i de vanskeligste brettene.

Last ned Microsoft Mahjong for Windows 10, Windows 8

Forbedringene som Microsoft-spillene har mottatt, viser bare at Microsoft er langt fra ferdig med innovasjonene, og fordi de kontinuerlig gjenoppfinner hjulet, kan vi bare gjette hva fremtiden kan bringe.