Microsoft Account Hacked: Kritiske ting å gjøre

Har du lagt merke til at din Microsoft-konto er blitt hacket? Hvis du er sikker på at noen andre brukte din personlige konto, eller hvis du oppdager at e-post eller personopplysninger er fjernet fra kontoen din, må du umiddelbart gjøre noe for å gjenopprette filene og beskytte kontoen din og din personlig informasjon. Så, for å hjelpe deg i løpet av de følgende retningslinjene, vil jeg prøve å vise deg hva du skal gjøre når du oppdager at Microsoft-kontoene dine er blitt hacket.

Kontoen din kan ha uautorisert tilgang i ulike situasjoner, spesielt hvis du bruker de samme passordene på flere kontoer, eller hvis du bruker offentlige nettverk, offentlige WiFi-tilkoblinger eller hvis du navigerer på ubekreftede nettsteder. Også, hvis et offentlig domene har blitt hacket, når du får tilgang til det samme, kan din Microsoft-konto også bli brukt av noen andre. Videre kan det hende du har problemer med kontoen din hvis du ikke bruker et antivirusprogram eller antimalwareprogram på din Windows 8 eller Windows 8.1-nettbrett, laptop eller skrivebord, så husk å holde deg oppdatert til den nyeste sikkerhetsprogramvaren der ute - du kan bruke gratis eller betalte programmer, spiller det ingen rolle.

Les også : Machinarium Game for Windows 8 Utgitt i Windows Store

Før du lærer hva du skal gjøre når Microsoft-kontoen din er blitt hacket, enten den er på Windows 8, 8.1 eller en annen Windows 8-versjon, må du først sjekke om noen andre prøvde å bruke informasjonen din eller ikke. Ta en titt nedenfor og bruk alle retningslinjene som beskrives der - les alle de følgende linjene hvis du vil beholde Windows 8 / Windows 8.1-enheten sikret.

Slik sjekker du om Microsoft-kontoen har blitt hacket

  • Først og fremst, prøv å logge deg på din personlige Microsoft-konto - hvis du ikke kan gjøre det, hopp over denne delen og hodet mot den følgende.
  • Fra kontoen din velg alternativet "Nylig aktivitet".
  • Nå, i vinduet som vil bli åpnet, vil du kunne se din siste aktivitet.
  • Hvis noen prøvde å få tilgang til kontoen din, blir du bedt om, og følgende melding vil bli vist "Var dette deg? Hvis ikke, gi oss beskjed ".
  • Hvis du oppdager at det er flere uautoriserte handlinger, kan du prøve å sikre kontoen din ved å angi et sterkere passord og ved å bruke flere sikkerhetsforanstaltninger og selvfølgelig ved å sjekke trinnene nedenfor.

Hva å gjøre hvis din Microsoft-konto er blitt hacket

Før du gjør noe annet, skann Windows 8 / Windows 8.1-datamaskinen med et antivirus- og antimalwareprogram for å fjerne (hvis det er noen) trojanske eller keylogger-virus. Prøv deretter å dekke alle seksjonene nedenfor.

Endre eller sett opp et nytt passord

Hvis du fortsatt kan bruke din Microsoft-konto, ikke nøl med og sett opp et nytt passord. For å gjøre det må du bare logge deg på kontoen din og gå til "passord" -fanen. Deretter fyller du de tomme boksene fra menyen og endrer ditt gamle passord med en bedre. Det anbefales også å bruke en passordkontroller for å teste styrken til det nye passet.

Tilbakestill det gamle passordet ditt

Hvis din Microsoft-konto har blitt hacket, vil du ikke lenger kunne koble til det samme. I den grad må du tilbakestille passordet ditt. Så, fra feilsøkingsprosessen levert av Microsoft, velg bare "Jeg tror at noen andre bruker min Microsoft-konto", og følg deretter instruksjonene på skjermen for å tilbakestille passordet ditt og for å sette opp et nytt passord for din personlige konto.

Les også : Fix: iPhone, iPad, iPod Synkroniseres ikke med iTunes på Windows 8

Gjenopprett din Microsoft-konto

Hvis du ikke kan tilbakestille passet ditt, må du på en eller annen måte gjenopprette din Microsoft-konto. Heldigvis for deg tilbyr Microsoft en tjeneste som lar deg gjenopprette din personlige konto uten å bruke et passord. På den måten, gå til denne siden og fyll opp spørreskjemaet og svar på spørsmålene derfra. Det er enkelt, så ikke bekymre deg, siden du bare må følge på skjermen, og din Microsoft-konto vil bli gjenopprettet.

Husk å sikre din Microsoft-konto på nytt

Etter at du har gjenopprettet Microsoft-kontoen din, vil det være best å legge til noen ekstra sikkerhetsfunksjoner for å beskytte dine personlige opplysninger og data. For å gjøre det, bruk Microsofts egne innstillinger som blir vist på egen brukerkonto - du må være pålogget. Så gå mot «Kontosammendrag» og endre informasjonen du kanskje tror at den ble hacket. Gå også til "Sikkerhetsinfo" og legg til så mange detaljer du kan for å beskytte kontoen din og for å hjelpe Microsoft til å beskytte deg og dine personlige data mot skadelig programvareangrep.

konklusjoner

Hvis du er en Windows 8 / Windows 8.1-bruker på startnivå, kan det hende du opplever problemer når du bruker Microsoft-kontoen din. Så siden du ikke angir et sterkt passord, og siden du ikke bruker komplekse sikkerhetsprogrammer og innstillinger, kan kontoen din bli hacket. Vel, hvis det skjer, ikke ta panikk og bare bruk retningslinjene ovenfor for å gjenopprette din konto og dine personlige data og informasjon. Bruk kommentarfeltet nedenunder hvis du har spørsmål eller hvis du trenger mer informasjon om dette emnet.

Les Slik : Fest 'Du har ikke tilstrekkelig tilgang til å avinstallere' i Windows 8, 8.1