Viktige oppdateringer trengs: Hva er avtalen med denne Windows 10-varslingen

Når noen selv nevner oppdateringer, uansett konteksten, er det eneste jeg kan tenke på, er Windows 10. Dette systemet (eller tjenesten) som er avhengig av oppdateringer og oppdateringer. Spesielt de store, de som bringer ulike nye funksjoner, redesigner, og forhåpentligvis den mørke Windows Explorer. Men hva skjer når brukerne bestemmer seg for å holde fast med, si, årsdagen Oppdatering og unngå alle nye utgivelser? Advarselspopulasjonen vi snakker om i dag.

Viktige oppdateringer er nødvendig i Windows 10

For det første kan vi trygt si at dette ikke er noen form for ondsinnede feil eller hackers svindel. Det er Microsoft ok, og meldingen er brakt av systemet. Og du er faktisk bedt om å oppdatere din nåværende versjon. Som du allerede vet, med Windows 10, endret Microsoft hele tilnærmingen til OS-utviklingen og distribusjonen. Det er store utgivelser som er en del av en plattform, og i dag fungerer det nyeste operativsystemet som en tjeneste.

Dette bringer imidlertid ut ordningen hvor alle store utgivelser er et system alene. Og noen brukere unngikk nye utgivelser, på grunn av rapporter om problemer den siste utgivelsen brakte til systemet. Så bestemte de seg for å holde fast i gjeldende versjon.

Hvorfor fikse noe som ikke er ødelagt? Vel, Microsoft taler om å være uenig. Hvis du vil ha en fullt støttet Windows 10-iterasjon, må du følge opp med oppdateringsplanen. Du kan finne forfallsdatoer for sikkerhetsdekning og støtte for ulike Windows 10-iterasjoner i bildet nedenfor. Fokuser oppmerksomheten din på "End of Support" -kolonnen.

Vi kan bare mistenke, men den alternative måten å få denne advarselen er mangelen på internettforbindelsen. Hvis du har brukt det utdaterte installasjonsoppsettet og unngått oppdateringer under installasjonsprosedyren, vil Windows 10 være utdatert. Derav advarselen. Så, etter hvert, vil du til slutt trenge en nyere iterasjon av Windows 10.

I mellomtiden kan du navigere til Innstillinger> Oppdater og Sikkerhet> Se oppdateringshistorikk og se etter oppdateringen med kodenavn KB4091461 . Angivelig, hvis du avinstallerer det, vil disse opplysningene ikke vises lenger. Ikke glem at du ikke får noen sikkerhetsoppdateringer etter forfallsdato. Vi håper vi klarte å kaste litt lys på denne saken. Gi oss beskjed om din erfaring med denne advarselen i kommentarfeltet nedenfor.