"Jeg Hater Santa" er et flott spill som bringer snøballkamp mot VR

Vinteren er en fantastisk sesong! Starte snowball kamper er en av de morsomste vinteraktivitetene for mange mennesker. Nå kan du starte dine egne snowball kamper fra komforten i huset ditt. Jeg hater Santa er et morsomt julespill som lar deg skyte, unnslippe og nivå opp for å beseire galne barn i episke snøballkamp.

Du kan til og med kjempe fyrverkeri og et monster hus. Når du er ferdig med dette spillet, vil du finne ut Santa's mørke hemmelighet.

Beveg ditt hode for å unnvike innkommende angrep, og motvirke snøballene med deg. Ikke vær sjenert, vis frem dine gode snøballs kampferdigheter. Konkurrer med andre spillere og se hvem som kan score høyest. Gjør ditt beste for å rangere deg så høyt som mulig på lederstyret.

Jeg hater Santa er et spill designet for VR og støtter både HTC Vive og Oculus Rift. Du trenger ikke noe tastatur eller kontroller, og du vil raskt få tak i det. Jeg hater Santa er et morsomt og underholdende spill for hele familien.

Jeg hater julemannens systemkrav:

  • OS: Windows 7, Windows 10
  • Prosessor : Intel i3-6100 / AMD Fx4350 eller høyere
  • Minne : 2000 MB RAM
  • Grafikk : Nvidia 960 eller høyere
  • DirectX : Versjon 11
  • Lagring : 500 MB ledig plass.

Jeg hater Santa anmeldelse

Jeg fant spillet til å være annerledes på en god måte, ja jeg vet at bølge skyttere tar mye flak i det siste [...].

Den sikte mekaniker, som ser etter å målrette mot mål, finner jeg forfriskende, det har vært om å være på plass for sikte. Dodge-funksjonen er også en fin touch.

Det synes å ha vært definert arbeid satt i spillet, går bra, ser bra ut, og det er stabilt.

Noen dager trenger man noe som ikke er en hyperrealistisk skytespill, dashing for cover og gunfire rundt. I stedet pelter elver, med snøballer.

Du kan kjøpe Jeg Hater Santa for bare $ 2, 99 fra Steam.

I mellomtiden hater jeg Santa også fått en oppdatering som gjør spillet enda bedre og morsommere å spille. Her er det som er nytt:

  • Prestasjoner støtter
  • Spillets slutt har blitt polert for å gjøre plottet mindre uklar etter spillernes tilbakemelding.
  • Strålepakken har blitt forbedret. Hvis du klarer å slå dem, vil du få en fin overraskelse. Flere forsøk kan være nødvendige da dette ikke er en lett oppgave.
  • De visuelle feilene på spilltips og lederstyret er løst.

Hvis du leter etter flere VR-spill, kan du sjekke ut vår liste over de beste Christmas VR-spillene som skal spilles i desember.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2016 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.