Slik bruker du 2 USB-hodetelefoner på en gang på Windows 10

Ulike behov krever forskjellige tilnærminger. For eksempel liker noen brukere å bruke to USB-hodetelefoner samtidig, i stedet for å stikke sammen med en. Dette er imidlertid ikke så enkelt som det høres ut.

Det er en måte å bruke en standard 3, 5 mm jack-hodetelefoner og en USB, men bruk av to USB-hodetelefoner på en gang på Windows 10 krever litt justering. Vi sørget for å forklare 3 mulige måter å oppnå det nedenfor.

Hvordan sette opp og bruk to USB-hodetelefoner samtidig på PC

 1. Bruk systemressurser
 2. Prøv med Audio VoiceMeeter Banana
 3. Hent lyd USB-splitter

Metode 1 - Bruk systemressurser

Dette kan eller kanskje ikke fungere, avhengig av en rekke ting, men enkelte brukere klarte å erstatte inngangsenheten for en avspillingsenhet. På den måten, i teorien, bør du kunne bruke to avspillingsenheter samtidig uten problemer.

Vær imidlertid oppmerksom på at hodetelefonene ikke synkroniseres perfekt, og du vil oppleve en liten forsinkelse på den andre avspillingsenheten (hodetelefoner i dette tilfellet).

Slik bruker du systeminnstillingene for å aktivere to USB-hodetelefoner samtidig på Windows 10:

 1. Høyreklikk på lydikonet i varslingsområdet og åpne Lyder.
 2. Velg kategorien Avspilling og velg de første hodetelefonene som standardavspillingsenhet.
 3. Nå flytter du til Opptak- kategorien.
 4. Høyreklikk på det tomme området og aktiver " Vis deaktiverte enheter ".
 5. Høyreklikk på Stereo Mix og aktiver den. Hvis du ikke finner det, bare installer de nyeste Realtek-lyddriverne og codecs.
 6. Dobbeltklikk på Stereo Mix for å åpne Egenskaper .
 7. Velg Hør kategorien i Egenskaper.
 8. Kontroller boksen " Lytt til denne enheten " og velg den andre hodetelefonen fra rullegardinmenyen.

 9. Nå åpner du Avansert fan og fjerner merket " Tillat programmer å ta eksklusiv kontroll over denne enheten " og bekreft endringer.

Metode 2 - Prøv med Audio VoiceMeeter Banana

Det finnes tonnevis av programvareverktøy for både profesjonelle og uformelle brukere der ute. Noen av dem gir deg mye frihet når det gjelder å justere lydutgang eller inngang på PCen. I tillegg tillater de deg å bruke flere utgangsenheter, som hodetelefoner, og dette virket tilsynelatende for mange brukere.

Programmet vi kjører inn i, er Audio VoiceMeeter Banana. Dette er en brukervennlig virtuell lydenhetblander, og gir brukerne et myriade av funksjoner. Det inkluderer også et alternativ for å lage flere utgangsenheter og bruke, som i dette scenariet, to USB-hodetelefoner samtidig på Windows 10.

Slik gjør du det i noen få trinn:

 1. Last ned Audio VoiceMeeter Banana, her.
 2. Trekk ut ZIP-innholdet i en ny mappe og kjør programmet.
 3. Sett opp den første lydinngangen (hodetelefoner 1) som hodesett 1 .
 4. Sett den andre lydinngangen (hodetelefoner 2) som hodesett 2 .
 5. Fortsett å velge utgang 1 og 2 også.
 6. Prøv det.

Metode 3 - Hent lyd USB-splitter

Til slutt, hvis programvaren etterlater seg mye å ønske, bør maskinvaren adressere dette. Det finnes en rekke USB-splitter, både for lydkontakt og USB-enheter. De er for det meste rimelige og kan bety mye under de rette forholdene. Vi foreslår at du går etter de mer rimelige løsningene hvis du er en uformell bruker som bare vil ha litt tohodetelefonhandling på sin Windows 10-PC.

Selvfølgelig, hvis du vil bruke to USB-hodetelefoner på PC uten splitter, bruk da en av de to løsningene som er oppført ovenfor og hopp over den tredje.

Og på det notatet kan vi konkludere med denne artikkelen. Hvis du har noe å legge til eller ta, fortell oss i kommentarfeltet nedenfor. Vi ser alltid frem til din tilbakemelding.