Slik lagrer du Google Drive-filer på ekstern flash-stasjon

Google Disk er utvilsomt den mest fordelaktige delen av å ha en Google-konto. Du får en masse 15 GB ledig lagringsplass når du registrerer deg, slik at du kan lagre alle dokumentene dine på Googles servere, med muligheter for å utvide lagring mot en avgift. I tillegg integreres det godt med Gmail-kontoen din, Google Photos og andre Google-produktivitetsprogrammer, slik at du kan redigere, lagre, dele og sikkerhetskopiere filene dine direkte til skyen.

Men hva om din tilgang til internett er begrenset, og du trenger desperat tilgang til filene dine lagret i Google Disk? Hva om du ikke kan få tilgang til en delt fil på grunn av problemer med systemet eller feilene i Google Disk-appen? Eller, om noe skjer, og Google mister dataene dine som er lagret i Google Disk? Vi skal vise deg hvordan du enkelt kan lagre Google Disk på en ekstern flash-stasjon eller harddisk, slik at du alltid vil være på den sikre siden, uansett hva som skjer.

Beslektet: Hvordan fjerne dupliserte filer i Google Disk

Slik lagrer du Google Disk på en ekstern flash-stasjon

Sikkerhetskopiering av Google Disk på en ekstern harddisk eller en flash-stasjon er en fin måte å sikre at du aldri mister filer. Du vil kanskje til og med sende en fil til noen som ikke bruker Google Disk. For å gjøre det, følg bare trinnene nedenfor.

Trinn 1: Koble flash-stasjonen til en ledig USB-port på datamaskinen.

Trinn 2: Logg deg på Gmail-kontoen din og gå til Google Dokumenter. Finn mappen i Google Disk som inneholder alle filene du vil sette på flash-stasjonen.

Trinn 3: Velg filen du vil laste ned ved å klikke på den. Hvis du vil ha flere filer, hold CTRL, og klikk deretter på alle filene du vil sette på flash-stasjonen.

Trinn 4: Når du har valgt filene, naviger til "Mer" -knappen og klikk deretter på nedlasting. Når du blir bedt om det, velg å lagre filene i flashdisken, og klikk deretter lagre.

Trinn 5: Når du blir bedt om det, velg å lagre filene på flash-stasjonen, klikk deretter på lagre og alle nedlastede filene dine blir lagret på flash-stasjonen.

Trinn 6: I filoppdageren høyreklikker du flash-stasjonen og velger "utkast" fra hurtigmenyen. Trekk deretter ut stikkontakten fra USB-porten.

Les også: Google Disk kvote feil [Fix]

Fordeler med å jobbe med Google Disk

Google Disk gir deg tilgang til alle dine Google-dokumenter, regneark, tegninger og presentasjoner fra hvor som helst. Som en skybasert lagringstjeneste inneholder Google Disk en rekke Google-pakker med kontorprogrammer, også kalt G Suite. G-Suite-kontorprogrammene inkluderer Dokumenter, Ark, Drev, Kalender, Lysbilder, blant annet. Som bedriftseier er det mange fordeler med å bruke Google Disk. Her er bare noen få.

  • Enkel tilgang - Du kan få tilgang til alle dine filer fra hvor som helst, når som helst, og på hvilken som helst plattform, det være seg på mobile enheter eller på PC. Alt du trenger er internettilgang, og påloggingsinformasjonen din.
  • Samarbeid - Når du har opprettet et dokument, kan du enkelt dele det med andre, kommentere og se dine kolleger redigere i sanntid. Videre kan du gi bestemte personer tillatelse til å redigere dokumenter eller velge å tillate skrivebeskyttet tilgang.
  • Google Disk tilbyr rikelig lagringsplass, for øyeblikket 15 GB gratis, slik at du kan lagre mange filer uten å gå tom for lagring. I tillegg teller ikke dokumenter som er opprettet fra Disken, mot lagringsgrensen.
  • Integrasjon - Google Disk integreres sømløst med andre populære applikasjoner, og legger til bekvemmelighetsfaktoren.

Google Disk er imidlertid ikke perfekt, og akkurat som alle andre programmer har det noen ulemper. For det første er dets sikkerhetssystem ikke kraftig nok, og hackere kan fjerne viktige data eller installere virus på serveren din. Den andre ulempen er opplastings- og nedlastingshastigheten, som er litt treg. Annet enn det, er Google Disk et godt valg for alle som ønsker å øke kontorproduktiviteten.

Finn ut mer om relaterte emner

{{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}} {{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}}