Slik reparerer du Blizzard-spill: Her er et raskt tips

Blizzard er en viktig spillutvikler og utgiver kjent for sine episke spill, som World of Warcraft, Diablo, Legends League og mer. Blizzards spill holder millioner av spillere opptatt hver dag, slik at de kan fordype seg i imponerende fantasiverdener.

Selskapets spillplattform er veldig stabil og pålitelig og lever opp til forventningene til selv de mest krevende spillerne. Blizzards plattform opererer med en stor liste over variabler hver dag, og noen ganger kan det oppstå tekniske problemer.

Den enkleste og enkleste løsningen for å reparere Blizzard-spill er å bruke plattformens dedikerte reparasjonsverktøy. Korrupte og skadede spillfiler kan forårsake et bredt spekter av problemer og feil. Blizzards reparasjonsverktøy identifiserer raskt de defekte filene og reparerer dem på bare noen få minutter.

Slik reparerer du ødelagte spillfiler

  1. Start Battle.net desktop app
  2. Klikk på ikonet for spillet du må reparere
  3. Under tittelen på spillet er et alternativ kalt Skann og reparasjon> velg det
  4. Klikk på Start Scan> vent til reparasjonsprosessen skal fullføres. Denne prosessen kan ta under 3 minutter, eller en halv time, avhengig av hvor mange filer verktøyene må reparere.

Det er også situasjoner når Blizzards skanne- og reparasjonsverktøy slutter å fungere, skanner spill i en loop eller alternativet er helt gråtonet.

Etter at den siste oppdateringen lastet ned, fortsetter my WoW-spillet å skanne og reparere. Det blir 100%, og sier at oppdateringen fortsetter å skanne og reparere igjen. Jeg har gått direkte inn i mappen og prøvd å kjøre WoW-filen, men en feilboks vises.

Hvis Skann og reparasjonsverktøyet fortsetter å skanne spill i en loop, følg disse feilsøkingstrinnene:

  1. Gå til WTF \ Konto \ MYACCOUNT \> omdøpe macros-cache.txt til macros-cache.txt.old
  2. Type / skript for i = 1.120 gjør DeleteMacro (i) for å slette alle kontoside makroer.

Hvis dette ikke hjelper, kan du også prøve å installere spillet på nytt og flytte derfra. Selv om det nevnte verktøyet bør erstatte ødelagte filer, kan vi ikke si med full sikkerhet om det vil løse alle problemene. Det er derfor, hvis dette mislykkes, foreslår vi å installere spillet på nytt og flytte derfra.

Du kan enten bruke Battle.net-klienten til å fjerne spillet eller avinstallere det fra kontrollpanelet som alle andre programmer. Når du er ferdig, start datamaskinen på nytt, installer spillet igjen og håper det beste.