Slik fjerner du blandet virkelighet i Windows 10 Creators Update

Her er 2 måter å avinstallere Windows Holographic Platform - den nye funksjonen til Windows 10 Creators Update - hvis det ikke er noe for deg.

Windows Holographic er praktisk talt en VR-plattform som legger til blandede virkelighetsopplevelser som er tilgjengelige på Microsoft HoloLens, og tilbyr et holografisk skall, en interaksjonsmodell, Xbox Live-tjenester og perception-APIer.

Noen brukere kan ikke finne denne funksjonen veldig nyttig i deres tilfelle, selv om de har kompatibel maskinvare, så vi ønsket å vise deg noen måter å kvitte seg med.

hvordan å fjerne blandet virkelighet - pleide å være holografisk tror jeg

HVORDAN? Trenger ikke det. Ønsker ikke det. IMO det er mer MS fluff, og bloatware for min situasjon.

Det er en UNINSTALL-bryter for det, men det virker ikke, som med andre MS skyver det ned i halsen din!

Hvordan fjerner jeg Windows Mixed Reality helt

Metode nr. 1

Fjerner registeroppføringer, som denne metoden antyder kan være en farlig vei å gå. Ikke desto mindre er det den beste måten å fjerne Mixed Reality fra Windows 10. Selv om vi kan konkludere

 1. Start datamaskinen på nytt og fjern følgende registerverdier:
 • Fjern FirstRunSucceeded fra HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionHolographic
 • Fjern PreferDesktopSpeaker og PreferDesktopMic fra HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionHolographicSpeechAndAudio
 • Fjern DisableSpeechInput fra HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftSpeech_OneCoreSettingsHolographic
 • Fjern DeviceId og modus fra HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPerceptionSimulationExtensions
 1. For å fortsette, bør du fjerne json fra C: Users {username} AppDataLocalPackagesMicrosoft.Windows.HolographicFirstRun_cw5n1h2txyewyLocalState - og denne filen skal fjernes for alle brukere som brukte Windows Mixed Reality.
 2. Fjern også innholdet i SpatialStore- filen, og husk at det er viktig å ikke fjerne selve filen! Du finner det i: C: ProgramDataWindowsHolographicDevicesSpatialStore
 3. Fjern også CAB-funksjonen for funksjon-på-forespørsel. Mixed Realities er avhengig av dette for å kunne jobbe. CAB er tidligere lastet ned under den opprinnelige opplevelsen av en bruker, og den bør elimineres. Åpne PowerShell i administratormodus og skriv: Dism / Online / Get-capabilities
 4. Fortsett og kopier kapasitet identiteten du ser begynner med Holografisk. Skrivebord . Hvis du ikke finner det, betyr det at filen ikke er installert.
 5. Til slutt bør du starte Windows på nytt, og dette bør gjøre trikset.

Metode nr. 2

Microsofts fellesskapsside gir en annen enkel løsning for å fjerne Mixed Reality. Du må bare gå til hovedsiden for innstillinger via Registerredigering. Vi anbefaler forsiktighet, da endring av dette registeret innebærer noen risikoer. Derfor foreslår Microsoft at du sikkerhetskopierer registret.

Ifølge Microsoft bør du følge disse trinnene:

1. Lukk Innstillinger hvis appen Mixed Reality er åpen.

 1. Åpne Registerredigering.
 2. Gå til følgende registernøkkel: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionHolographic4.
 3. Endre / opprett en ny 32-bit DWORD-verdi kalt FirstRunSucceeded.
 4. Sett verdien dato til 1 for å legge til Mixed Reality til Innstillinger.
 5. Sett den til 0 hvis du ønsker å fjerne den. (Hvis du bruker Windows 10-64 bit, må du fortsatt opprette en 32-bit DWORD-verdi).
 6. Start datamaskinen på nytt og gå til Innstillinger-appen. Hvis du angir DWORD-verdien til 0, må Mixed Reality være borte.

Hvis du fortsatt ikke har løst problemet, ber Microsoft deg om å sende tilbakemelding og rapportere problemet.